Hirdetés
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
patow
senior tag
Nekem is sikerült kiprobálnom valóban nem látja az otg-t., én raktam bele egy 16 gb kártyát amit könyü kivenni igy külsö ként azt használom,.egeret meg amúgy sem használok Venni szeretnék egy gyári tokot és nem tudod hogy bekapcsolja e a kijelzőt a tok fedele ha kinyitom? Amúgy nekem is az a véleményem hogy vállalható készülék 48 ezerért vettem ithon. A prestigiom sajnos nekem is csak max 3 órát birt,ezzel simán 8-9 órát bir ami szerintem nagyon jó teljesitmény.A sebesség jó bár néha kicsit be röccen de alig észrevehetöen. fura pedig 4 mag van én gondolom inkáb szoftveres probléma lehet amit majd javitanak. Nagyon jó hogy van benne egy olyan asus alkalmazás ami gyári visszaálitás után mindent vissza tud rakni ,beállitásokat-és alkalmazásokat igy azzal órákat nem kel bibelődni. Egy foliát majd rakok rá mert az újlenyomatokat szereti.A kijelző egyéni testre szabási lehetősége is pozitivum,valamint sok jó gyárilag telepitett alkalmazás van rajta. Jelenleg kapós tab mert csak mindenhol rendelést vesznek fel rá készleten nincs a nagykerben sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Philips LCD és LED TV-k
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő