- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszti75
senior tag
Nekem is volt problémám a Thor-al, kompromisszumokat kellett kötni(bár nem tudtam) és én azt nem díjazom egy telefon esetében.
Idézet tőlem a Thor topikból:
"Udv!
4 napos hasznalat utan elegge vegyesek az erzeseim a Thor-al kapcsolatban.
Pozitivum szerintem:Teljesen kezre all,szamomra turheto kep keszitese,gyors,olcso.
Negativum nalam: Random bekapcsolo kijelzo hivas kozben,toltes alatt erzekeny az ujjlenyomat ovaso.Ejjelente tobbszor felebredtem arra,hogy mellettem a szekrenyen rezzen,mint mikor nem sikerul a feloldas.Ez ugye ebresztgeti a telefont.Sajat toltojevel toltom,mas toltot nem hasznalok.
Neha gondol egyet es random elnemul
Ilyenkor zero hang,se ertesitesi,se csengohang,de meg a zeneket sem jatssza le.Majd mintha mi sem tortent volna,visszater a hang.
A Samumhoz kepest nehezen valt vissza 3G-rol 4G-re.(Gyengebb antenna?)
Ott ahol Samu visszavalt 1mp alatt,ott a Vernee kb semikor csak,ha elmozdulok arrol a helyrol
Kicsit alacsonyabb minosegu audiochip,mint amiket megszoktam.Viszont ez egy jo fulessel kikuszobolheto,ugy ahogy.
A 7-es rendszer van fent,de en nem tudom elocsalni az akku % kijelzest,ugy mint a 6-os redszeren.
Nem eleg erzekeny kjezo.
Tudom,sok a negativum reszemrol,de ez van."Aztán ha jól emlékszem,egy ROM újratelepítés megoldott egy csomó gondot a felsoroltakból,de inkább eladtam még 2-3 hetesen.Féltem,hogy idővel visszatérő lesz a gond vagy esetleg állandósul.
-
feka0118
tag
Szia.
Amit a többiek írtak problémával én eddig még nem találkoztam. Átlagos felhasználó vagyok. Keveset játszok komolyabb jágékokkal, főleg netezni, videókat szoktam nézni.
Nekem nem melegszik, kb 20 perc youtube hd videónézés után érzékelem hogy kicsit melegszik a telefon, de komolynak nem nevezném pedig én kiegynlített üzemmódban használom.
Szerintem ettől nem kell félni, vagy csak én vagyok eddig szerencsés😀.
Eustockról rendeltem, tökéletesen meg vagyok vele elégedve. -
törölt tag
Ha megérkezik, akkor érdemes beállítani a "mentés folyamatban" módot, amit így tudsz megtalálni:
Beállítások -> Akkumulátor -> Energiagazdálkodási mód -> Mentés folyamatban.
Amugy használj írásjeleket, légyszíves. Vagy négyszer kellet nekifutnom, hogy végre el tudjam olvasni a mondandódat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest