Új hozzászólás Aktív témák
-
feka0118
tag
válasz
scyllarus #165 üzenetére
En nem tudom ez mennyire igaz, én autómatikusan tiltom a google play szolgáltatások hättérben futását, merr telefontól függetlenül meríti az aksit. Mondok egy példát az aksi időre: kiegyenlített üzemmódban,
Mobilnet wifi folyamatosan bekapcsolva, 2 és fél óra zenehallgatás 20 beszélgetés, 29 perc navigálás, reggeli kávézás mellett egy kis game, este hazaérek netezek meg egy kis game. 7 órakor levettem töltőről este 9 kor 28% maradt az akuban. Ez szerintem nem nevezhető rossznak. Az hogy az mtk annyival jobban melegszik mint egy snapdragon hülyeség! Fél óra játék után mind a két rendszercsipp felmelegíti a házat rendesen, a fogyasztásban igazad van 0.5 w al kevesebbet eszik a snapi 435 ami kb. 1 óra üzemidőben. Ez nem nagy különbség.
Szerintem korrekt telefon,gyors, nem gondolkodik. M3 note ot cseréltem le rá, nagyon sok mindenben több és jobb, egyedül akkuidőben kevesebb, a note3 mat 2 naponta etettem. Ja a töltés: nekem 5%-ról 100%-ra 2 óra 40 perc alatt feltöltődött. Azt a 4 órát nem tudom milyen töltövel érték el a tesztben, de valótlan info(legalább is nálam). Az okoskának meg annyit üzennék, hogy ha nem tetszik a telefon, akkor kérlek ne irogasd le a hülyeségeidet, mert valaki aki hasznos tanácsot keres, feladja az olvasást a sok trollkodás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged