Új hozzászólás Aktív témák
-
És gondolod hogy mindenki tele van zsééével és korlátlan Mobilnete van?
Sok embernek csak egy alap havi 200 vagy 500.megás NET van, és nem hinném hogy azt a kevés mobilnet keretet feláldozná azért hogy online rádiót hallgasson, mikor mehet az full ingyen is ha lenne FM rádió a telóba!
-
Nyugodj bele! Ez ilyen, megmondtam előre hogy az MTK SOC egy kalap szart ér, lassu, melegszik, és meríti az aksit mint az állat, nem rom vagy sw függő, volt már jópár mtk.s teló a kezembe, mindnek ez volt az átka hiába raktam rá bármilyen romot/kernelt! Nekem soha többet nem kell mtk! Még egy snapi 435.el is 1000x jobban jártál volna! Ez kb pont olyan mint pc.s világba az amd cpu, az se kéne semmi pénzé!
-
Lehet felőlem HTC vagy Samsung vagy LG vagy SONY is, totál mindegy ha MTK SOC van benne az már HULLADÉK!!!!!! Nem a gyártót szidom hanem a fos MTK SOC -t! Remélem így már érthetőbb!
Volt (és jelenleg is van a családban) MTK -s teló mindnek ugyan az a baja baromira eszik az aksit készenlétben is sokat zabál és éjjelre is hiába teszi az ember repülős módba, akkor is merül mint a titanic és a GPU is HARMAT gyenge az összes MTK SOC -ba! és ez nem csak játéknál érződik!
-
Nem akarlak el keseríteni, de a RN3Pro után, ez ipari hulladék kategória!
a kijelzője fakó élettelen homályos vacak, a 3000.es aksi MTK proci mellett vicc kategória, ismerősömnek vettem ilyen m5 telót nálam fél napot se bírt ki 1 töltéssel! De ez nem újdonság az összes MTK proci ilyen, ja és készenlétben repülős üzem módban is óránként 1% merül!
a heti frissítéseket el is felejtheted, majd talán fél év múlva dobnak ki valami frissítést, utána meg el is felejtik ezt a szériát!
Xiaomi 4X el mérföldekkel jobban jártál volna! és sz.tem még kinézetre is sokkal szebb egy full fekete 4X
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bittorrent topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest