- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
AKs
tag
Most már nálunk itthon is két készülék van, az enyém és a páromé.
Az enyém 3,5 hónapos, sosem volt rajta fólia, az állapota makulátlan, mind a kijelző, mind a többi rész.
Toknak házi varrású, méretre készített, velúr-hatású műbőrt használok, csak utcán, zsebben hordva.
A páromé pár napja lett véve, egy nagyon kedves ph-s kolléga adta el. Az kb. másfél hónapos, azon gondolom a kezdetektől IPAKY tok+fólia van a (számlán a telefonnal együtt szerepelnek). Ez is makulátlan.
Szóval 1-1 a meccs állása, majd meglátjuk hogyan alakul a továbbiakban.
(Az is igaz hogy az én példányom sosem fogja megismerni egy női táska varázslatos tartalmát)
-
AKs
tag
1. Jó, nem volt vele probléma.
2. Nem tudnék ilyet mondani.
3. Mint fentebb írták, néhol kínai, de egyébként teljesen korrekt.
4. Fogalmam sincs, nem szoktam nézegetni. 2 napnál rövidebb idő alatt még nem sikerült lemerítenem, de pl. játszani nem szoktam, szinte csak WiFi, és a FB-ot sem nyomkodom órákat.Összességében több hónap használat után teljesen elégedett vagyok vele.
-
AKs
tag
válasz
Kismazsi #622 üzenetére
Akkor az az opció kilőve, hogy 1000 körüli bejegyzés, találkoztam már ilyennel.
A resetelés alatt a gyári állapot visszaállítását érted, gondolom...
Én tennék egy próbát, ha megoldható, hogy egy kölcsön SIM kártyával is ugyan ez e a helyzet.
Tudom, hogy semmi tudományos magyarázat nem szól e mellett, és a telefonban tárolod a névjegyeket, de nem rövid műszaki pályafutásom alatt annyi hülyeséggel találkoztam, ami nem okozhatott volna hibát, és mégis... -
AKs
tag
Az a valaki én voltam, az 522. hsz.-ban részleteztem. A headseten a hangerőt lehet állítani, Poweramp és gyári lejátszó esetén is. A középső gomb a pillanat állj / play, hívásoknál a hívás fogadás / bontás. A hangerőszab. itt is OK fel/le. Nekem elsőre kicsit szokatlan volt a teljesen "agybadugós", külvilágot kizáró, zárt kialakítás, de megszoktam. Néha kimondottan előny, hogy másokat ha akarnám, se hallom
.
-
AKs
tag
válasz
gblasius79 #530 üzenetére
"A" képernyő / Rendszereszközök ikon / Letöltés / alul három karika / Beállítások / Letöltési könyvtár / ---> itt 6 típusú fájlhoz egyenként megadhatod, pl. Egyéb fájlok / "Mentés ide Lemez" felirat mellett bal oldalon három kis vízszintes vonal, arra tenyerelesz ---> ekkor megjelenik az SD-kártya, mint lehetőség, rányomsz----> könyvtárat kiválasztod---> OK ---> Beállítva, örül
-
AKs
tag
1. Szintén szürke van, az nekem abszolút bejön. Valahol kelzsoca írta, hogy a kék is teljesen vállalható.
2. Nagyon jól használható, gyors, nincs semmi nyűgöm vele.
3. Erre passz.
4. Xiaomi Piston 3 + Poweramp használom, jellemzően flac zenékkel. Aki arra panaszkodik, hogy halk lenne, jöjjön el, garantálom, hogy egy óra alatt halláskárosítom a hangerővel. A hangminőség teljesen vállalható, szerintem jó, amit a Poweramp-ban nem tudsz beállítani, azt nem is érdemes, 999 HUF-ot tuti megér. (Van összehasonlítási alapom: PC-n Sennheiser HD 590 + Steinberg UR22 hangkártya. Ez nyilván más kategória, de ebből majdnem két telefont is vehetnél a jelzett fülhallgatóval.)
5. Két nap gond nélkül átlagos használat mellett.
6. Nálam semmi nem lötyög, nagyon egyben van az egész. A középső gomb nekem nagyon tetszik, alkalmasint tényleg hangosan koppan, ez nálam KNSZL probléma
7. Nem játszom, erre passz.
8. Teljesen vállalható képeket csinál egy telefonhoz képest (Itt megint van mivel összehasonlítanom: Pana TZ-20, Canon EOS 60D+obik. Ezek fényképezőgépek, ergo aki ilyen szintet vár el, vegyen ilyesmit.) Szerintem találsz elég tesztképet kis kereséssel (pl. a társ topikban)+1. Az összhatás. Ez az első olyan Androidos telefonom, amire azt mondom, hogy teljesen szerethető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest