- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AllTheBest
őstag
válasz
Lacika2013 #1486 üzenetére
De van rá lehetőség...
A home gombon húzd fel az ujjad és kész is...
-
AllTheBest
őstag
válasz
South Velen #1440 üzenetére
ezt az alkalmazást próbáltam én is, de nem kicsit csal...
Szóval ezekre a mért értékekre nem szabad támaszkodni
-
AllTheBest
őstag
válasz
purpledonkey #1392 üzenetére
Jó... volt tényleges hibája, de ha nem kamuzok hozzá egy kicsit, akkor nem csináltak volna vele semmit sem... Amúgy meg random kikapcsolt és villogott a kijelző háttérvilágítása....
-
-
AllTheBest
őstag
válasz
eladogeppc #1367 üzenetére
Viszont a neve furán hangzik kimondva, és egy laikus inkább vesz egy THL-t (mert az nem hangzik kínainak), mint egy meizu-t, amit még nekem is furcsa kimondani és a legtöbb ismerősöm csak pislog, hogy mit mertem venni a sony-k meg lg-k után...
-
AllTheBest
őstag
válasz
purpledonkey #1324 üzenetére
A ping digital-nál is van már, de az is jóval drágábban adja mint a xiaomiforsale. Én kb 2 hete rendeltem meg onnan a sajátom, szerencsére pont volt raktáron
-
AllTheBest
őstag
válasz
purpledonkey #1322 üzenetére
Bent van összefoglalóban már elég régóta...
Elég sokan keresnek telefont, de nem ennyiért...
-
AllTheBest
őstag
válasz
robi1979 #1300 üzenetére
Miért nem mered megrendelni? Félsz, hogy lehet, hogy elsőként kapsz a készletből amint lesz?
Tessék nekik írni ha kérdésed van, nincs itt senki se aki közeli kapcsolatban állna a xiaomiforsale embereivel, mi is csak találgatni tudunk. általában 2 napon belül válaszolnak az e-mailekre -
AllTheBest
őstag
válasz
purpledonkey #1297 üzenetére
Legalább előre megválaszoltad a kérdést, mert 100%, hogy ez lett volna
-
AllTheBest
őstag
válasz
janaman01 #1270 üzenetére
Tudom...
Szerintem biztos a telefonnal van a baj, csak az a gond, hogy valószínűleg a honorbuy nem nagyon akarja majd neked gariztatni és rámondja, hogy biztos csak a fájl sérült, reméljük sikerrel jársz, viszont ha nem akkor összefoglalóban kiemeljük, hogy honorbuy-tól nem érdemes rendelni....
-
AllTheBest
őstag
válasz
cinemazealot #1238 üzenetére
A napokban itt feltűnt egy felhasználó akinek MX4 is van a tulajdonában, vissza kéne keresni pár oldalt , lehet tudna segíteni
-
AllTheBest
őstag
Én a bass booster pro-val szoktam zenét hallgatni és teljesen elégedett vagyok vele. Az más kérdés, hogy a fejhallgatómhoz már kevés a telefonom, de hát eddig egyik telefonom se tudta teljesen kihajtani
-
AllTheBest
őstag
válasz
eladogeppc #1131 üzenetére
A minőségbeli hátrány nagy hangerőn jön elő, bár ez engem nem érint, mert vagy fülessel vagy külső hangszóróval hallgatok zenét/nézek videót
-
AllTheBest
őstag
válasz
eladogeppc #1116 üzenetére
Ez bizony idő
akár hetekbe is telhet
Pedig már én is szívesen elolvastam volna
-
AllTheBest
őstag
válasz
purpledonkey #1106 üzenetére
Én nem fordítottam semmit sem, csak kikövetkeztettem abból amit itt olvastam, valakinek tökéletes a kamera, valakinek sz@r. Ha valaki akinek kaki a kamerája lepattintaná a hátlapot és lefényképezne a kamerát, akkor én is szétszedném a sajátom és összehasonlíthatnánk vele, mivel az enyém jó képeket lő
-
AllTheBest
őstag
válasz
South Velen #1082 üzenetére
Szedd le a hátlapot és fújd le matt festékkel
-
AllTheBest
őstag
válasz
eladogeppc #1062 üzenetére
G2 nálam akkor melegedett nagyon, amikor ki volt nyomva tv-re slimporttal és fullhd film ment rajta.
-
AllTheBest
őstag
Leszedtem egy alkalmazást, de szerintem csal, 1 perc videófelvétel alatt sötét szobában, tok nélkül elvileg 47 fokig ment el, de semmi melegedést nem éreztem ebből. Most épp fut egy 3dmark, ami közben elvileg 60 fokos a proci, de is messze van az igazságtól, szinte alig langyosodott fel. Referenciaképp ipl egy nexus 4 vagy egy sony z az elviselhetetlenül forró tudott lenni
-
AllTheBest
őstag
válasz
eladogeppc #1053 üzenetére
Szerintem ezen annyira nem kell meglepődni
Ennyit bír
Bár lehet, hogy én is idegeskednék emiatt, ha nem lenne itt az asztalon a Sony As20
-
AllTheBest
őstag
válasz
eladogeppc #1048 üzenetére
Mit szólnál ha a véleményed az összefoglaló végére beraknánk?
Ez persze vonatkozik a többiekre is, ha hasonló formában összefoglalnátok a tapasztalataitokat, akkor szerintem egyszerűbb lenne a leendő vásárlóknak átnyálazni egyszer az összefoglalót, mint hogy 3 naponta egyszer megkérdezni, hogy kinek mi a véleménye a telefonnal kapcsolatban -
AllTheBest
őstag
válasz
namilegyen #1030 üzenetére
Rendben, örülök, hogy segíthettem dönteni
-
AllTheBest
őstag
válasz
cinemazealot #1027 üzenetére
Rendben, szedjétek össze pontokban a hibákat és az egyéb észrevételeket amiket szeretnétek az összefoglalóba és akkor módosíttatom majd moderátorral ,mert sajnos én magam nem tudom szerkeszteni.
-
AllTheBest
őstag
válasz
namilegyen #1011 üzenetére
-
AllTheBest
őstag
válasz
namilegyen #1011 üzenetére
5 perc és küldök pár képet
Xiaomiforsal-eről jön ki a legolcsóbban, utánvéttel rendeltem és ha jól emlékszem akkor 56 ezer körül jött ki a végleges költség szállítással együtt, 4 nap alatt jutott a kezembe a telefon.(Egyébként pár hozzászólással feljebb tokkal együtt van pár kép a saját kék note-omról)
-
AllTheBest
őstag
válasz
robi1979 #1006 üzenetére
Értem mire gondolsz, én is így vagyok a dolgokkal, tepsi.. .féltem tőle, megszerkesztettem 3 telefon méretét egy lapon, az akkori telefonom(Sony Z), a Xiaomi Mi3-at(másik lehetőség) és a Meizu M1 Note-ot. De akárhogy is nézzük az M1 Note(150.7 x 75.2 x 8.9 mm) és az Mi3(144 x 73.6 x 8.1 mm) túl sok méretbeli különbség nincs, pedig azért 0,5" a különbség a képernyőben.
Az Andreano 330 tényleg oda-vissza veri a Meizuban található Mali-t. Én szerencsére egy hibátlan(legalábbis 1 hét alatt erre jutottam) telefont fogtam ki. Én is nagyon féltem, hisz ez az első kínai telefonom(ráadásul külföldről rendeltem), de személy szerint nem bántam meg. Melegedni nálam nem szokott a telefon, kamera is szerintem telefonos viszonylatban egész jó. Az akkuidő nálam a legfontosabb és ennek a Meizu tökéletesen megfelel(fentebb linkeltem egy napi használatot, 5 óra kijelzőidő és még 39%-on volt az akku). Mondjuk én általában évente szoktam túladni a telefonjaimon, de ez lehet, hogy most meg fog hosszabbodni, hisz minden igényemnek megfelel jelenleg. Minőséggel nincs gond, simán felveszi a versenyt a nagyobb gyártók minőségével(sőt az LG G2-höz képest még jobb is, hisz az recsegett ropogott).Mérlegeld a két telefon előnyeit és hátrányait és válassz
Szerintem egyikkel se tudsz nagyon mellélőni
Bocs a regényért
Janaman01: Hordozható hotspot-ra rányomsz, azon belül pedig a Biztonság-ot átállítod WPA2 PSK-ra és meg tudod adni a jelszót
-
AllTheBest
őstag
válasz
purpledonkey #989 üzenetére
Ez a cél
Én igyekszem mindenkinek segíteni akinek tudok, bár hülyeséget nem szeretek mondani, ezért olyankor nem szólok egy szót se
janaman01: Nyilván több kici kínai cég is igyekszik fóliákat gyártani rá, sőőőőt még magyar cég is van amelyik egyedi góliát készít telefonokra(ez a teljesen noname telefonokat használóknak a legjobb)
-
AllTheBest
őstag
válasz
Lacika2013 #983 üzenetére
Mint azt mondtam nekem 3 óra után tűntek el, fél órától nem igazán fog változni
-
AllTheBest
őstag
válasz
Lacika2013 #978 üzenetére
Valószínűleg igen, nagyobb gyártóknál alapvető
-
AllTheBest
őstag
válasz
Lacika2013 #975 üzenetére
Dead pixel fix-et tolnék a helyedben, csodákat tud tenni(LG g2-n nálam bevált) Kb ennyi pixel volt nálam is beragadva, 3 órát ment az alkalmazás és végleg eltűntek
dead pixel -
AllTheBest
őstag
válasz
janaman01 #886 üzenetére
Tudom, kb 1 éve nyomon követem a kínai telefonok evolúcióját
. Csak 2 márkát merek bevállalni közölük(Xiaomi, Meizu). Végül a Meizu győzött a jobb árral
Nyilván egy akármilyen nevenincs telefont nem vállalnék be vakon.
Engem főleg maga a Flyme OS győzött meg, ha stock androiddal lennének a Meizuk, akkor szerintem maradtam volna a nagyobb márkáknál... -
AllTheBest
őstag
Elvileg nemsokára lesz összefoglaló, már csak a moderátorokon múlik
-
AllTheBest
őstag
Most kezdtem el írni az összefoglalót.
Akinek 32 gigás van az meg tudná mondani, hogy abból mennyi a szabadon felhasználható? -
AllTheBest
őstag
válasz
South Velen #859 üzenetére
Én anno e-mailt írtam nekik, amire 2 napon belül válaszoltak is.
-
AllTheBest
őstag
válasz
robi1979 #853 üzenetére
Ha kosárba tudod rakni, és úgy rendeled meg, hogy nincs raktáron, akkor amint lesz készleten azonnal küldik a telefont.
Sajnos arra még nem sikerült rájönnöm, néhány verziónál miért nem lehet belerakni a kocsiba, viszont általában hamar feltöltik a készleteket, de 1 nap alatt szinte mind el szokták kapkodni -
AllTheBest
őstag
Na srácok, este elkezdem megírni az összefoglalót, addig írjátok el ide a tapasztalataitokat(pozitív/negatív) és a végére be lesz rakva a ti személyes véleményetek is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Mesterséges intelligencia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- VR topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest