- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2476 üzenetére
Pont kérdezni akartam hogy te hogy csináltad, mert fentebb irtad hogy neked sem sikerült, na majd holnap megnézem, köszi a tippet!
-
janaman01
addikt
Na, úgy tűnik meg kell várnom a hivatalos ota-t...ejnye...ilyet még nem pipáltam...
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2472 üzenetére
oda is csináltam, már mindenhová csináltam , update zip el update bin el recoveryből igy is úgy is...nemmegy az istennek se...nem talája...
az összes telómat agyon romoztam, ez meg opat...de az előző meizun is cserélgettem az U , meg az A romot,
ahogy megjött erre meg OTA n raktam fel...ugye frissités felajánlotta hogy letölti oké letöltötte újraindult azt csinálta...most nem tudom mi történt azóta..mert ugye mondtátok hogy a gyökérbe csináljam a root mappát és bele, de ha feldugom pc re, csak azt a tárhelyet látom ahol a dcim is van ott is kipróbáltam, meg ott is ahol a system mappa van, de ugye azt a pc nem látja...
-
janaman01
addikt
válasz
Robez88 #2466 üzenetére
namost mondjuk afelrakom a telóra, pc ről és root explorerel be a gyökérbe ahol a system mappa is van ? há nem igaz hogy igy leopat...
a hivatalos 4.4 update zipet eddig úgy csináltam hogy recovery, teló összedug pc vel 1gb tárhelyre update zip bemásol, system update katt, megcsinálta azt heló...ez meg opat -
janaman01
addikt
érdekes dolgot csinál...feldugom gépre recovery ben , az 1gb os ra felmásolom az update bint majd inditom, a system updatét, keres keres, majd visszavág hogy nem talált semmit, ha rajtahagyom a gépen akkor is ezt csinálja, ls ahogy visszadob, mintha újra érzékelné a gép és az 1gb os hely tök üres ahová másoltam az update bint...
-
janaman01
addikt
megcsináltam a root/update zip et...recovery systemupdate...de semmi...ez igy nem megy..
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2459 üzenetére
értem, köszi azt nézd már meg hogy semmi rezgés nem megy vagy csak a középső gomb rezgése..azaz ha a hivnak rezeg e, illetve a billentyűleütések rezegnek e?
-
janaman01
addikt
hú de értetlen vagyok ma...tehát a nagyobb 900mb os fájlt bemásolom a root mappába , update zip ként, recoveryből feltolom, és kész? ha vissza akarok térni 4.4 re akko meg recoveryből egy restore?
-
janaman01
addikt
Hmm elég sokmindent megcsináltak benne, viszont cserébe kaptunk másik bugot , nyilván ez béta ugyhogy szerintem javitják ezt a kamera fókuszt
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2442 üzenetére
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2438 üzenetére
Majd beszámolsz te is , több szem többet lát
-
janaman01
addikt
válasz
robi1979 #2433 üzenetére
chigontól már rendeltem én is többször, a szállitással nincs is gond, sajnos nem én vagyok mostanában aki pórul járt velük kapcsolatban, (privátban megkerestek páran hogy mire jutottam, mert velük sem foglalkoznka), szóval mostanában elqrvult a chigon brigád....pláne hogy egy újabb modellről van szó, lehetnek gyerekbetegségei hardveresen, ls ha netalán gariztatni kell, akkor lehet úgy jársz mint én...szóval ha mindenképp tölük akarsz rendelni m2 , én várnék a helyedben az első tapasztalatokra, de nem hiszem hogy olyan nagy sláger lesz az m2 pláne igy hogy tényleg jön (itt van) az android 5 az m1 re..
-
janaman01
addikt
válasz
janaman01 #2422 üzenetére
Lenne még egy kérdésem , ha feloldod a képernyőt belelépsz az alkalmazásba (bármibe) és megnyomod a középső gombot , egyből kilép e belőle, vagy mégegyszer rá kell nyomni ?
Ez még bugos a 4.4 ben...utána már kilép rendesen még le nem zárod a képernyőt , utána megint ugyanez ha feloldod.. -
janaman01
addikt
válasz
Robez88 #2421 üzenetére
Köszi a tesztet! Igy elsőre igencsak jól hangzik , a középső gomb rezzenését nem hiszem hogy lehet kapcsolni , bár ki tudjalehet belerakták,(ha benne van akkor a hangoknál kell keresni) várok még pár napos tapasztalatot , de ezek alapján nem hiszem hogy sok bug lesz benne.
Engem az érdekelne , hogy a tárcsázóból való vissza gombbal kilépés bug megvan e,magyarul ha naponta több hivást inditok,(nem egy kettő) és utána belépek a tárcsázóba, beadja az utolsó hivott kontaktot, rányomok a vissza gombra , és bead egy pillanatra épp egy futó alkalmazást, és abban a pillanatban kilép...ha üritem a ramot akkor helyrejön vagy addig lépek be majd vissza gomb még le nem.megy az aznapi hivott összes kontaktom... -
janaman01
addikt
válasz
Falatkable #2413 üzenetére
Romot frissitetted már ? Lehet ez bug volt a régebbiekben ? Ha igen , akkor már nekem.sincs ötletem , irni kell az eladónak, csak ugye ez megint opyan hiba amivel nem nagyon fognak foglalkozni...szerintem
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #2397 üzenetére
Igen nekem van ablakos (egy felül) de bugosan kezeli...ahogy behajtom szépen átvált stb de amint lezár a képernyő és jön egy hivás, már nem tudom.elhúzni hogy felvegyem...
-
janaman01
addikt
válasz
monti0222w #2393 üzenetére
Szivesen
ismerkedni kell vele az biztos , nem egy hétköznapi ez a flyme
-
janaman01
addikt
válasz
monti0222w #2389 üzenetére
Alúlról fölfelé felpöckölöd az újaddal a kijelzőt és egy fekete sávban lesznek a futó alkalmazások...ha lepöckölöd, akkor üriti, de egyesével is ki lehet őket húzni felfelé.. a vissza gomb meg ( ha tele képernyőn vagy) akkor a középső gomb mégpedig úgy hogy nyomvatartod és felfelé húzod majd kitapasztalod
-
janaman01
addikt
válasz
Falatkable #2387 üzenetére
igen de mindez 3 másodpercig , nem , ? próbáld ki vissza tudod állitani ha nem az miatt van, ugye akkor visszairod 1 re
-
janaman01
addikt
válasz
Atomcsirke #2385 üzenetére
Akkor onnan egy3rtelmű, ha lehet , de kizárólag paypal
-
janaman01
addikt
válasz
Atomcsirke #2382 üzenetére
Onorbáj paypal... de ahigy érzed
-
janaman01
addikt
válasz
Falatkable #2379 üzenetére
Emelkedő csengőhangot ki kell venni belőle, root jog kell, leirtam hogy megy, keress rá itt.
Monti: nem fontos mentés, nem lesz gubanc ha fel van töltve. -
janaman01
addikt
válasz
monti0222w #2375 üzenetére
Ezekszerint az U s rommal kaptad , amelyiket engedi azt fel tudod húzni a kukába ha hosszan nyomsz rá...azok mehetnek is, az összes egy kettőt nem fog engedni azok maradnak a gyűjtőben
Akku legyen legalább 30% on és a frissités ben nézd meg van e újabb verzió , ha van petölti és mehet fel(újra fog indulni) -
janaman01
addikt
válasz
monti0222w #2373 üzenetére
Regisztrálni kell egy flyme fiókot ahogy mondjuk egy google fiokot, de ha be is lépsz annyi haszna lesz hogy root jogot adsz a telónak illetve lesz flyme tárhelyed , ez az utolsó amit elég lesz megcsinálnod, de ha nagyon akarod szerintem ne számmal regisztrálj hanem egy névvel , és pc n böngészőben csináld ha telón nem megy ..googliban flyme account..
-
janaman01
addikt
válasz
monti0222w #2370 üzenetére
A flyme os be? Talán a flyme fiókba ? Nem ?
az egyelőre nem is kell ....azthiszem már itt a fórumban belinkeltem a google installer apk t , azt letöltöd, felmásolod valahová a telóra, majd a fájlkezelőben megkeresed , installálod, majd megnyitod és mehetnek fel a gugli cuccok...
Szerk: megelőztek, az mégegyszerűbb -
janaman01
addikt
hát gyerekek kinai forumon is megtaláltam , ez valóban a Flyme4.5 基于安卓5.1内测固件 lali lesz béta verzióban ..Június 10. firmware
innen is le lehet tölteni , pass: 6p7fegy a lényeg lesz lalipop hamarosan..
-
janaman01
addikt
igen mondjuk a jiayu s3 a béta lalival 44 , 45 öt teljesit ugyanezzel a hardverrel...hát nem is tudom, én mint nagy rom tesztelő se merem egyelőre felrakni , ezt az updatét...."olvasgatom" inkább az oroszokat
-
janaman01
addikt
-
janaman01
addikt
Az enyémet tegnap újrainditottam, bejött az asztal aztán se kep se hang megfagyott mint állat, lehet nem birják ezek se a meleget
-
janaman01
addikt
Szerintem az I-s romhoz volt legutoljára frissités...és ennyi volt.
Inkább a lalival foglalkoznak remélhetőleg.Mondom marha gyorsan reagal a fényérzékelő....le kell venni teljesen a fényerőt majd bekapcsolod az automatát és foelrditsd fény felé....
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #2323 üzenetére
Nálam müködik rendesen állitgatja a fényerőt, van pár másodperces csúszás de nem zavar..., van nálam egy 16 gigás magyarhonból rendelt is (samartshopos) érdekes módón nem az I-s rom van tajta, tehát a beszerzése is tuti kinai...u-s rommal küldték..
Ja és úgy vettem észre le kell venni teljesen a fényerőt és úgy bekapcsolni automatára... -
janaman01
addikt
válasz
cinemazealot #2304 üzenetére
Szerintem sem vészes. Egy két helyen van angol, illetve hülyén forditva, de ugysem a menűben fog turkálni az user egész nap...
-
janaman01
addikt
Látom , elég sok emberkének lesz , van, ilyenntelója, és ugye ennek az akkuja nem egyszerű cserés , ezért érdemes óvni , és minél jobb karban tartani, éppen ezért ha tehetitek akkor mindig tegyétek töltőre ha a 15% ot eléri, igy az akku élettartamát növelhetitek...talán nem mindenki tudta , ezért irtam le...
-
janaman01
addikt
Gyarapodunk gyarapodunk
-
janaman01
addikt
Akkor m3g mindig honorbuy a legdrágább..most 66e körül van (lentebb ment egy pöppet a dodo) viszont van némi ajándék
Na ezt rendesen kiveséztük azthiszem...
Beszéljünk inkább arról miért nem jön frissités az U, A romokra?
Batai15: még mindig nem döntötted el mit veszel? -
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2191 üzenetére
Köszi meglesem !
Azt hittem a gyariban mahinálsz valamit -
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2189 üzenetére
Hogy állitod be a 100 as isot videózásnál?
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2187 üzenetére
Na igen az nekem is hiányzik sokszor, a jiayu se tudja, viszont a jó öreg coolpad f1 farzsebből kivágta
Nem értem mi van coolpadékkal...de ha kidobnak egy újat akkor azonnal visszatérek ...az n@lam a best
Rootot tudod aktiválni a flyme fiókból semmi extra..nem kell mókolni... -
janaman01
addikt
nah legyen már egy kis szakmai is...ugye észrevettétek hogy ahogy a jiayu se,ez se megy ART módban , 4.4 nek pont ez lenne a lényege...
nos megoldható,
a build prop ban meg kell keresni ezt a sort: persist.sys.dalvik.vm.lib=libdvm.so
át kell irni erre: persist.sys.dalvik.vm.lib=libart.so
ezután mentés....lesz egy build prop bak is automatikusanelmenti a régit is ( biztonsági)
ezt követően a data/dalvik-cache mappából törlni az összes ott lévőt, majd egy restart
újrainduláskor elöjön a flyme felület, átforgatja az összes appot, és ART módban fog futni...
megcsináltam müködik az eljárás, nem csak a levegőbe beszélek, tapasztalat még nincs most csináltam megTapasztalatai alapján az ART bekapcsolása után első pillantásra nem történtek jelentős változások: a programok a megszokott sebességgel futottak, továbbá az aktív használat melletti akkus üzemidő sem változott. Viszont érdekes, hogy készenléti üzemmódban jelentősen csökkent a fogyasztás: előzőleg egyetlen töltéssel olyan 17-18 órát bírt ki a telep, míg bekapcsolt ART mellett akár 24 órán keresztül is működőképes maradt a készülék.
-
janaman01
addikt
válasz
LewSmith #2176 üzenetére
Na de megoldódott
Más: lehet hülyének néztek de létezik olyan hogy bejáródik a kijelző? Mintha mostanában még lejebb kéne vennem bent a fényerőt...lehet placebó...nade a csúszkán látom hogy sokkal lentebb használom mint eddig...
Namilegyen : sajna nem tudom mert a gyari engem kiszolgál -
janaman01
addikt
válasz
namilegyen #2174 üzenetére
Szerintem másik launcher a megoldás
-
janaman01
addikt
válasz
robi1979 #2165 üzenetére
nos akkor most 3 teló közül választanál...m1 , m2 , redmi 2
az előző kérdésedre az m1 és m2 között kb 20 dollár különbség van, legalábbis jelen pillanatban, az m2 ben gyengébb proci , gyengébb gpu, nem gorilla glas3 csak temperded a kijelző illetve a gombja más középen, kb ennyi..ja és az m2 ön már lalipop fut de hogy hogy azt ne kérdezd ..nem biztos hogy olyan jól mint az m1 en a 4.4
szvsz én m1 et vennék..illetve azt is fogok egy ismerősnek...
ja de most redmi 2 ból melyik, mert abból is van többféle...
-
janaman01
addikt
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2159 üzenetére
beszédhangszóró, recseg sistereg zizeg beszélgetés közben,
az a gond , illetve azért nehéz találni belevalót mert sehol nem irnak paramétereket ...pedig van annyi..pár száz forintért
ennek a paramétereihossz: 12mm
magasság 6mm
mélysége pedig kb 3, 3-5 mm
ja és az ohm mérőt 200 ba téve 27,5na most egy kis segitséggel ezt rendeltem meg bele..majd kiderül
-
janaman01
addikt
egyik ismerősöm lányának rendenem kell én is honorról fogom rendelni, de ha igy haladunk ott is ki fognak fogyni a készletek
aliról már tuti nem....a jiayu s3 al jól megszivtam...chigonék nem garizzák, letojnak hiába irkálok kétnaponta nekik..itt van most a telóm...szétkaptam, má tök mindegy...
-
janaman01
addikt
Az alkalmazások között van egy ooyan hogy tippek, azt érdemes átbogarászni !!
-
janaman01
addikt
válasz
namilegyen #2146 üzenetére
Milyek samuról váltottál ?
-
janaman01
addikt
válasz
LewSmith #2147 üzenetére
A képernyő alját elkezded simogatni felfele egy ujjal...előjön nek a futó alkalmazások sáv, ha lepöckölöd akkor az összeset bezárja, vagy egyesével fölfelé"kidobálod" őket:
Ui: nekem le volt körbe fóliázva a doboz , igy nem birt kicsusszanni a teló. Ird meg nekik ott azon a részen ahol vetted , details és irjad hogy oké minden de trehányan volt becsomagolva...Ja irták hogy felbontják mindegyiket mert az alapvető funkciókat ellenőrzik...nekem is mindkettő úgy jött, de mindkettő vacsi új volt..csak az egyik gyari hibás...
-
-
janaman01
addikt
válasz
robi1979 #2118 üzenetére
ide is beirom...na ugye inditottál vitát, most az eladó vagy reagált vagy nem...ha lejár az idő, akkor a paypal automatikusan bezárja a vitát az adott időpontban és az eladó javra dönt, ha ez alatt a 2 hét alatt nem tudtatok megegyezni, akkor mielőtt lejár az idő, nyomni kell escalate gombot, és benyújtani a bizonyitékokat azzal kapcsolatban amiért a vitát inditottad, hogy a paypal döntse el kinek van igaza...
eszkalálod azaz kiterjeszted a vitát ugyanis nem tudtatok megegyezni.. -
janaman01
addikt
válasz
Goose-T #2115 üzenetére
na igen az már piros pont, de a kinaiaknak nem lehet 100% an hinni....sokszor elmondtam már
-
janaman01
addikt
válasz
Goose-T #2112 üzenetére
oké
, várom a beszámolót !!
l miki: az összes kezd elqurvulni, mindegy egy a lényeg paypal !!!!
-
janaman01
addikt
-
janaman01
addikt
válasz
AllTheBest #2083 üzenetére
nah most már az m1 a téma megint , köszi hogymegnézted
-
janaman01
addikt
Na , de ez a tárcsázóba belépés, ugye mutatja az utolsó kontaktot akit hivtam , és vissza gombra bead egy pillanatra valami alkalmazást és kilép, másnál nincs meg?
-
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #2069 üzenetére
No akkor megnézem a chrom al (cm browsert használok), és smart keyboard pro t évek óta
judas13: ha jól értelmezem , maradsz te is az m1 nél
-
janaman01
addikt
válasz
Lacika2013 #2066 üzenetére
Products €184.24
Discounts €0.00
Gift-wrapping €0.00
Shipping €35.93
Total paid €220.17 -
janaman01
addikt
válasz
purpledonkey #2063 üzenetére
És melyik alkalmazásban csinálja ezt ?
Egyébként teljesen érthető -
janaman01
addikt
válasz
namilegyen #2061 üzenetére
Nem 10 es...már csak 6200ft a különbség...
Americanidiot ez fb messenger? Vagy melyik?
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #2057 üzenetére
Hát nálam nincs kurzorbug..oda rakom ahová nem szégyenlem
-
janaman01
addikt
válasz
Lacika2013 #2054 üzenetére
Lacika ne idegesiccccsé má fel még nem küldted vissza és rendeltél egy másikat????
-
janaman01
addikt
válasz
South Velen #2052 üzenetére
Nem gondoltam hogy ezeket irod.....
A fent emlitett hibák közül nálam egy sincs meg ( a hiváskijelzést kivéve) a gyari bill nálam alapból fagyasztva,
Én egy igazi bugot veszek észre...a tárcsázót megnyitva, mondjuk mutatja, az utolsó hivott kontaktot ugye...namost ha nyomok egy vissza gombot, van amikor visszalép norm@lisan a tárcsázóhoz, de van mikor bead egy épp futó alkalmazást egy pillanatra(vagy épp random alkalmazást ), és kilép...újra belépve eljátsza ezt egy párszor a vissza gombra...
Főleg akkor tapasztalom mikor sok hivást kezdeményezek , különböző számokra tehát nem egy ugyanazt a személyt hivom többször
Namost lehet hogy pl ez a bug nincs meg az I-s verzióban
És ezt már a második meizu n is tapasztalom... -
janaman01
addikt
válasz
judas13 #2046 üzenetére
Te is honorbuyról?
Batai15: igen néztem én is...bár nem.is vennék m2, az m2 topikba belinkeltem egy bemitató darab doboz hátulját...nem tudja a B20 at...tulajdonképpen, mivel én 2 simmel használom, vennék pár ezerrel ólcsóbban egy gyenguszabb hardvert, más középső gombbal, ami nem biztos hogy fhd nál előnyt jelent...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Tesla topik
- Linux kezdőknek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest