- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rasky
senior tag
válasz
interstart #1333 üzenetére
Van alkatrész, kijelző, akku, sim érintkező...ezek már vannak, igaz nem ebayen néztem.
-
rasky
senior tag
Feltettem az "A" romot és sokkal simább, gördülékenyebb a rendszer, mindenképpen jobb, mint az "U". Sajnos a home gomb bug maradt itt is.
-
rasky
senior tag
válasz
motoflug #1225 üzenetére
" Az "U", "A" "C", verziok a kinai belpiacos valtozatok.
Ezekbol ketto van. a WCDMA es a TD-SCDMA. Az "U" es az "A" WCDMA , a "C" pedig TD-SCDMA. Europaban WCDMA az elterjedt 3G szabvany.
Az "U" es a "C" szolgaltatoi ROM-ok, megpakolva egy rakat folosleges app-al. Az "A" a "sima" ROM, ez a Meizu telok "fuggetlen" romja, par kinai app-al , de azok a meizu markettel siman torolhetoek.
Van ezen felul egy "I" jelu ROM is, ez a nemzetkozi verzio (ezek a telefonok tudnak 900mhz-es 3G-t is, ennyi a kulonbseg, ill, gyarilag van rajtuk google play)
Az "I" jelu egy kinai belpiacos telora sem megy fol. " -
rasky
senior tag
Másnak nem bugos a home gomb?
Lezárt képernyő feloldása után, ha például belépek a gmailbe, vagy a beállításokba, tökmindegy mibe, akkor első nyomásra nem lép ki belőle (érzékeli, hogy rányomok, mert erősebb lesz a fény), csak másodikra, utána már rendesen működik.
-
rasky
senior tag
válasz
eladogeppc #1209 üzenetére
Lassan ideje egy fültisztítás.
Nyilván mint korábban írtam, ez lehet az oka, hogy a media hangerőt gyárilag nem merik magasabbra venni.
-
rasky
senior tag
válasz
eladogeppc #1202 üzenetére
Tompa hangzású zenéknél...persze kinek mi.
-
rasky
senior tag
válasz
eladogeppc #1131 üzenetére
Azért nem mernek gyárilag nagyobb hangerőt adni a médiának, mert így is küszködik...külső fórumokon is említik.
-
rasky
senior tag
válasz
Lacika2013 #1083 üzenetére
Mivel május 1 ünnep, 2-3 meg hétvége.
Amúgy ez valami szlovák cég, legalábbis feladó alapján.
-
rasky
senior tag
válasz
AllTheBest #1060 üzenetére
Nem kell oda félóra, elég 1-2 perc pl a Badland játékkal.
-
rasky
senior tag
válasz
eladogeppc #1053 üzenetére
cpu hőfok nálad hogy teljesít pl videofelvételnél? Playből a cpu temp progival kilehet tenni szépen a statusbarra a hőfokot és mutatja valós időben. Nálam azért szépen megnő a hőfok, kamera melletti részen érezhető is.
-
rasky
senior tag
válasz
janaman01 #966 üzenetére
Nincs tökéletes OKOStelefon, ott van nálad a Jiayu S3...hívásminőség ritka sza..vagy a minőségnek mondott iPhone-nál is sokszor sor áll a szervizekben...az új 6-os nál is elcsúszik az első kamera...no comment. Samsung telefonokról ne is beszéljünk...
(#969) janaman01: Ismerősöm is panaszkodott a jiayu S3 hangminőségére én onnan tudom, szóval csak sokan nem írják be, vagy nem foglalkoznak vele...pedig jelen van a dolog.
-
rasky
senior tag
válasz
purpledonkey #962 üzenetére
Ne hazudj légyszíves.
Van aki érzékeny rá, van aki nem és észre sem veszi, de jelzem nem láttam még olyan telefont (iphone is idetartozik), ami ne döccent volna meg valahol.
-
rasky
senior tag
+1 utánvéttel jött nekem is.
Egyébként itt-ott megtud döccenni a teló, aki azt mondja nem, az hazudik.
Ennek ellenére szerethető a telefon.
-
rasky
senior tag
válasz
janaman01 #928 üzenetére
Már nem lényeges
Általánosságban 4.2V feletti feszültség már nincs jó hatással az akkura, csodálkoztam is, hogy 90-93% környékén (ekkor érheti el a 4.2V-ot) lekapcsol a xiaomi powerbankom ( valószínüleg 4.2V a túltöltés elleni max érték a powerbankban).
Viszont utánanéztem és
A limited charge voltage of a high voltage type battery pack can be 4.35V, while a limited charge voltage of a normal voltage type battery pack can be 4.2V.
Ennek alapján vannak típusok amiben 4.35V a max, ilyen akku van az M1 Note-nál is, így no problem
blackrulz: Anysoftkeyboard, tökéletes.
-
rasky
senior tag
Töltésnél, mikor eléri a 100%-ot az akku, nézzétek már meg nálatok hány voltot ír akkufeszültségre. Gsam battery monitorral vagy tárcsázóba *#*#4636#*#*# és akku adatok.
-
rasky
senior tag
-
rasky
senior tag
Aki xposed + gravityboxban gondolkozik, az felejtse el, mert rendszer FC-t okoz. Sajnos nem szereti a flyme-ot.
-
rasky
senior tag
válasz
AllTheBest #795 üzenetére
Én már rootoltam flyme accounton belül...muszáj volt pár appot fagyasztani, illetve pár app is kérte, amit használok...root meg visszaállítható
(#796) janaman01: a color temperature állítható a menüben, ha zavar.
-
-
rasky
senior tag
válasz
robi1979 #584 üzenetére
Zsugorfóliában jött bontatlanul, eu adapter nélkül. Igaz, még csak 1 órája van nálam a telefon, de eddig minden OK. Sim tálca nálam nem lötyögős, méret is jobb mint a Redmi Note 4G, jobban belesimul a kezembe.
Doboz alján a 2015.03.31 szerepel, gondolom ez a gyártási szám.
szerk: Nekem volt Note 4G-m, egy idő után tud recsegni a hátlap.
-
rasky
senior tag
válasz
Lacika2013 #550 üzenetére
elvileg meizu markettel ellehet távolítani.
-
rasky
senior tag
válasz
monti0222w #527 üzenetére
Jiayu S3 egy jó telefon, csak arra nem jó, amire leginkább való, telefonálásra...
-
rasky
senior tag
Na már nincs raktáron...
-
rasky
senior tag
Szerintetek az előrendelés (nem volt raktáron, mikor rendeltem) él ? Mert a státusz processing helyett on backorder, az függőben jelent tudtommal.
-
rasky
senior tag
válasz
eladogeppc #375 üzenetére
Kínai változat? Mindegyik kínai
Egyébként, csak ROM-ban különböző, vagy mi alapján lehet megállapítani?
A mintaképek nekem tetszettek, szóval nálam azzal nem lesz gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest