Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Sziasztok,
van egy ilyenem. Nagyon ritkán használom. Felraktam töltőre, pirosan világít a led. De semmi életjelet nem ad. BT-n nem látom. Hangot viszont ad, ki, bekapcsoláskor. Valami tipp?Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy az EP52 jobb-e vagy sem az EP51-nél?
Újabbnak biztosan újabb, azt látom, de vajon jobb-e nála?Köszi a gyors válaszokat.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Bennyboy
őstag
honor 10-el nem tudok kapcsolódni a füleshez. Honor 8-am simán látta. Bt ki-be kapcsolás, telefon újraindítás megvolt, semmi változás. Van bárkinek ötlete mi lehet a baj?
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Pocok111
tag
Sziasztok!
Szerintetek itt eredetit árulnak [link] ? Most kaptam meg a és gyanús mert nem volt benne a kemény tok, illetve teljesen más a doboz is kis zacskókban voltak a harangok nem úgy mint a tesztben a képeken.
Asus P8B75-V+Intel i5 3450+Corsair Vengeance 2x4GB 1600MHZ+MSI GTX 1050 2GT OC+SEASONIC ECO-430
-
n00n
őstag
Gearbest:
Link$23.59
Warehouse Options: CN-099
Shipping: $0.03 to Hungary Via Unregistered Air Mail -
blueye
veterán
En most vettem egyet, nagyon jol szol. Umidigi Z2-vel.
-
holozis_HUN
veterán
válasz holozis_HUN #185 üzenetére
Nem tapasztaltam ilyesmit, bár jobb zsebben volt a telefon, hiszen mindig odarakom. majd holnap kipróbálom bal zsebben is. De sosem volt még szakadozós hangom vele.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz holozis_HUN #183 üzenetére
Nekem egy sima séta közben is képes akadozni a hang, ha a bal zsebemben van a telefon, a fülesnek meg ugye jobbról van a vevője. Próbáld ki utcán sétálva, ha nincsenek körülötted falak, szerintem nem lesz ilyen jó a véleményed róla.
-
holozis_HUN
veterán
válasz holozis_HUN #182 üzenetére
Tegnap meg is jött a csomag. Meg vagyok elégedve vele! Nagyon kényelmes.
Hangra elsőre furcsa volt, sok volt a mély, de EQ-val sikerült rajta javótani, és még 1-2 hangbeli módosítás kellett rajta (Viper4Androiddal) és szépen szól nagyon így. Illetve aptx mod van a telómon, szóval az aptx is adott. Hangerő van bőven, nagyon hangos tud lenni.
Üzemidőre egész jó, olyan 4 órája megy és még mindig bírja, közepes hangerőn. Ezzel sem lesz gond szerintem.
Hatótáv is kielégítő, olyan 5-6m-ig 2 vékony falon keresztül átjött a jel, teljesen jó.
A kék színnel is megbarátkoztam, kellemesen néz ki.
Összességében nagyon elégedett vagyok, baromi kényelmes, hogy simán tudok főzni, pisilni, mászkálni a házban annélkül, hogy a telefont vinnem kell, vagy hangszórón kell, a családot zavarva, néznem a videót/zenét hallgatnom. És a kábel sem lóg mindenfele. 7-8 ezer forint körüli áron megérte, és főleg úgy, hogy hamar meg is jött (gearbest eu raktár.)
-
holozis_HUN
veterán
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz holozis_HUN #178 üzenetére
Csak a kék-re vonatkozik a kód ahogy nézem. De arra még mindig jó. Másom nincs most, erre is csak emlékeztem hogy tegnap láttam Facebookon.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
holozis_HUN
veterán
válasz holozis_HUN #178 üzenetére
Nem jó a kód, azt írja a termékhez nem jó. Van valami egyéb kód?
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz holozis_HUN #176 üzenetére
Nem tudom meddig érvényes ez a kupon kód, de most még az : HSC4thD219
EU raktáras Gearbestról, a Shipping résznél tudod beírni. Szállítással együtt $26.54."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
holozis_HUN
veterán
Üdv!
Valaki próbálta már, hogy egy Beats X-hez képest hogy szól a füles? Illetve honnan érdemes rendelni, hogy ne vámoltassák? (csak 25 eurotól látok fent)
-
apezka
aktív tag
Mivel senki nem jelentkezett gumi cserére, így kutattam egy kicsit és ezt találtam: [link]
Hasznos lehet annak aki elhagyta valamelyik felét, úgy mint én.(#173) Lalos: Azt tudom még elképzelni, hogy "OEM" csomag, azaz nincs benne a tartó tok, és a plusz fül gumik.
A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
Lalos
csendes tag
Gearb....most 6300ft, vajon eredeti? Egyet berendeltem, ennyi pénzért ajándék.
Veszel vagy eladsz
-
-
Gorath
tag
Nagyot csalódtam ebben a fülesben. Túl kicsi a gumiharangja (hosszúságra és szélességre is), így nem cuppan bele a fülembe és túl messziről is szól. Hiába lenne jó a hang, amit kiad, ha nem hallom. Felhangosítva meg már nagyon torzul. A korábbi futós fülesem (egy vezetékes Sennheiser/Adidas közös termék) 2-3 mm-rrel mélyebbre megy a fülembe és be is cuppan rendesen, így tényleg úgy hallom, hogy a fejemben szól (és sokkal jobban szigetel is). De a Meizu-t távolról hallom csak, így felismerem ugyan, hogy mi történik, csak épp a zene élménye veszik el (mint amikor a szomszéd utcából hallgatsz egy koncertet). Olyan, mint egy régebbi, nem agybadugós, szivacspárnás füles. És ami a legbotrányosabb, hogy egyféle méretű gumiharangot adnak hozzá! Hiába térnek el a kiálló távtartó méretében, maga a harang ugyanakkora, vagy legfeljebb mikroszkopikus különbségek vannak köztük, szemre nekem semmi. Mintha mindenkinek ugyanolyan füle lenne. Nekem valószínűleg nagyobb a fülnyílásom, de a más fülesekhez adott (X)L-es mindig jó volt. Ráadásul ehhez utólag se lehet szerezni nagyobbat, hiába túrtam át a netet miatta, pedig annyira egyszerű lenne a megoldás. Rendeltem Sugru-t, hátha azzal tudok rajta segíteni, de ez így nagyon kiábrándító. Persze a körítés remek (csomagolás, tok, stb.), csak épp zenét hallgatni nem jó. Még ha kézzel erősen betolom a fülembe, akkor se megy be eléggé, nem szól annyira bentről, mint a Sennheiser, meg elengedve ki is jön azonnal. Tudtok esetleg olyan gumiharangot (akár más fülesét), ami erre rámegy és nagyobb?
Meg a vezeték méretét is nagyon rosszul lőttek be szerintem, rövidnek túl hosszú, meg mindig elvándorol a vezérlőegység oldalára és húzza a másik fülemet, annyira viszont nem hosszú, hogy be lehessen tűrni a pólóba. Egy gumival összefogva nagyjából használható, vagy egy külön csiptetővel, de erre azért gondolhattak volna.''Ezt az sms-t küldd el annak, akit szeretsz, akit kedvelsz, akit gyűlölsz és akivel le akarsz feküdni, aztán gondolkodj, hogy te miért kaptad...''
-
r3dsnake
nagyúr
A legnagyobb gumiharangból van esetleg valakinek elfekvőben? Nekem pont az a kényelmes, és elhagytam a jobb felét. Cserébe adok bármilyet.
-
fzoli86
tag
XL harangot keresek, bármelyiket adom érte....
-
fzoli86
tag
Srácok, azt mondja minden beszédpartner, hogy nagyon halkan hall. Vezetékes fülesen sokkal lejjebb van a mikrofon és jobban hallanak...másnál is gyér a mikrofon?
-
apezka
aktív tag
Elhagytam a gumit a fülesről!
Ha esetleg valakinek lenne felesleges M-s méretűje azt szívesen megvenném, vagy adnék cserébe sörtés/vagy csokit!A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
Bennyboy
őstag
Üdv!
Tegnap megjött az enyém is és eddig nagyon tetszik. Goát hallgatok ahol nagyon domináns a mély és meglepően jól szól a cucc. Ma reggel viszont azt vettem észre, h kb 5 percenként kicsit megszakad a kapcsolat 1-2mp-re. Ülve használtam, úgy, h a telefon a zsebemben volt szóval még a távolság miatt sem veszíthette el a jelet. Most nem tudom ezt mi okozhatja. Honor 8-al használom, spotify-al, jó minőségre állítva ami le van töltve. Más fizikai fülessel soha nem volt akadás szóval a bt-re tudok gondolni. Tud esetleg vki ebben segíteni?[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
vasii
senior tag
Hali, ha van meg itt valaki, honnan erdemes rendelni? Gearbest?
-
shagy
tag
Sziasztok!
Csak sikerült elhagynom az egyik gumiharangot... valahogy lehet pótolni?- shagy
-
Verokm88
csendes tag
Nekem másodjára hal meg a füles, másodjára küldöm a Wayteq-nek szervízre. Szóval már eléggé ráfizetéses a dolog.
Az első hiba: recsegett a bal oldali füles, egyszerűen csapnivaló lett a hangzás, túlmelegedett....
A második hiba: fél óra zenehallgatás után lemerült, fél nap mire feltölti az aksit.
Még adok neki egy utolsó esélyt, ha gond lesz vele úgy kivágom, mint.....
Egyébként Meizu telóm van, amivel eddig semmi gondom nem volt és nagyon szeretem. -
sesshou
senior tag
Meghalt a fülesem. ha feldugom tölteni akkor felvillan a piros led de nem tudom bekapcsolni.
esetleg ötlet hogy mit tudok vele csinálni a kukázáson kívül? -
Bewy
tag
Sziasztok,
Eddig androiddal használtam ezt a fülest, de most próbáltam iphone-hoz csatlakoztatni, de nem találta meg a telefon a fülest a bluetooth eszközök között, valaki tudja mi lehet a probléma?
-
Janusz001
őstag
LG g2 minivel kellene ennek működnie? Mert nem igazán találja. Egy redmi note 4 egyből felismeri, csak ugye edzéshez a note4 elég batár, inkább a miniről nyomatnám a zenét.
-
sesshou
senior tag
L es gumiharangot felvásárolnék jobbost-balost
Cserébe akármelyik másikat tudom adni amire neked van szükséged
-
Darellus92
aktív tag
Jaja, ma vettem át. Teljesen jó az egész. Az L-es gumiharangot mintha rám méretezték volna, a beszélgetés full tiszta, a másik fél is jól ért, bár érdemes kézzel fogni a mikrofont. Nem vagyok nagy hozzáértő, a hangzás nekem totálisan kielégíti az igényeimet (jazzhiphop, DnB és minimal/techno főként) + a lakásban három falon át játssza a zenét. Egy tízest a bolondnak is megér szerintem. Az egyetlen baj, hogy olyan hamar hozzászoktam a szabad mozgáshoz, hogy fixen a büdös életben nem lesz vezetékes fülesem ezentúl .
HTC = Help This Company
-
Zsolto
őstag
válasz Darellus92 #145 üzenetére
Nekem is Piston 2 után érkezett, először nagyon el voltam keseredve. De itt megtörtént, amit korábban inkább csak hümmögve nem hittem: bejáródott és megjött a hangja. Jó pár óra kellett neki (5-6 is talán). És meglepő módon a Deezert kezdtem el "kellemesebbnek" hallani. Hozzá kell tennem, nagyon sok nem túl jó minőségű YT grabbet hallgatok, amatőr zenészek felvételeit. De pár hét után ma pont megint elővettem az EP51-et és egészen elégedett voltam a hangjával.
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
hard74
senior tag
válasz Darellus92 #145 üzenetére
Piston2 után nem biztos, hogy maradéktalanul elégedett leszel a hangzással.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
Zsolto
őstag
válasz Verokm88 #143 üzenetére
Nekem ilyet nem csinál, de egy érdekes jelenségre én is felfigyeltem:
Ha húzódzkodás közben a lógási szakaszban a kezelőpanel beszorul a nyakam oldala és a vállam közé, azonnal elnémul a hang. Ilyenkor tudom, hogy elértem az alsó mélypontot, lehet indulni felfeléEz vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
Verokm88
csendes tag
A mai edzésen úgy néz ki történt valami a fülessel. A jobb oldali füles folyamatosan zúg, recseg. Töltés közben is recsegő, zúgó hang jön a jobb oldaliból. Próbáltam újra párosítani a telefonnal és az órával is. Tapasztalt ehhez hasonlót valaki?
Küldöm a Wayteq-nek szervizre. Van tapasztalat velük kapcsolatban. Mennyire gyorsak? -
Zsolto
őstag
Teljesen mindegy, mert biztos, hogy töltés közben alig vesz fel áramot, tehát akár egy USB-ről is elég lesz neki a kakaó. Amúgy a cuccokba nem a töltő "tolja bele" a kakaót, hanem a cuccok "szívják magukba" azt. Tehát nincs olyan, hogy "túl erős töltő", nyugodtan rádughatod egy 2A vagy 5A-esre is, ő majd tudja, hogy mennyit kérjen a töltőtől. Ha pedig elég, akkor nem kér többet.
A töltő teljesítményének ott van jelentősége, hogy ha egy készülék képes lenne akár 2A-t is felvenni, de a töltő csak 1A-t tud, akkor lassabban fog feltöltődni, mintha egy legalább 2A-es töltőre dugtad volna.Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
zsoltip
őstag
Sziasztok Fórumtársak!
Az április 2-án rendelt, először eltűnt, majd a GearBest által ismét elküldött csomagom megérkezett végre.
Milyen teljesítményű töltővel töltsem a kicsikét?
Erről sajnos nem írnak. :/Köszönettel:
zsoltip -
Zsolto
őstag
Na visszatértem, hogy kicsit árnyaljam a képet.
Vagy az történt, hogy _tényleg_ bejáródott a füles, vagy csak megszoktam, de most már nem érzem olyan elviselhetetlenül dobozhangúnak, mint amikor először hallottam. Igaz, hogy azóta nem dugtam be a fülembe az óccó JBL-t
Ami még érdekes volt, és kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy úgy hallom, a Deezerrel kellemesebb a hangja. Pedig az neten jön, biztos eléggé tömörített is (prémium előfizetésem van amúgy), de mégis. Vagy ott történt a bejáródás/megszokás, vagy tényleg jól keverik a hangot, nem tudom.
Lényeg a lényeg, lenyomtam vele eddig három edzést, és egész jó. A hatótávolsága viszont lehetne kicsit több, 5 méternél távolabbról már szakadozik.Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
-
Zsolto
őstag
Köszönöm a tippeket, srácok. Kipróbálom a nagyobb dugót is, mert eddig az alapból rajta lévővel használtam. Ami nagyon érdekes tapasztalatom van, hogy a Deezerrel, amiből a prémium családi előfizetésem van, sokkal kellemesebben szól, mint a Poweramppal. Ma bő egy órát ment a Deezerrel, és ez volt a benyomásom, azóta nem próbáltam a Powerampot, de meglepő volt. Meglátjuk, lehet, hogy tényleg kellett a bejáratás, vagy a Deezer tud valami hangszínt, ami jobb, mint amit a Poweramp?
-
Zsolto
őstag
Mondjuk nekem ez eléggé az agybadugós kategóriának számít, legalábbis jól belemegy a fülembe, és iszonyúan elzárja a külvilágot, kétszer is hazajött úgy a család, hogy semmit nem vettem észre beőle Én is edzeni vettem, de eddig ott is a már említett füleseket használtam, elég nagy visszalépés lesz hangminőségben. Kényelemben viszont előny, főleg, hogy nagyon könnyű és jól ül a fülemben. Meglátjuk, hogy az előnyök és a hátrányok legalább kiegyenlítik-e egymást
-
sesshou
senior tag
Sztem az agyba dugos fuleseknek altalanossagban szebb hangjuk van pontosan amiatt hogy lezarjak a hallo karatot. Viszont nekem sportnal pont emiatt zavarobbak mert hallom minden szivdobbanasomat meg a lelegzetemet. Kisse valoban kenyes arra bogy jol van e bedugva a fuledbe de sztem alapvetoen jo hangja van.
-
Zsolto
őstag
Hát, nekem tegnapelőtt hozta meg a futár az eustock-tól, és kiábrándítónak találom a hangját. Ne higgyétek, hogy százezres fülesekhez hasonlítom, egy MW-600-as BT egységbe dugott, ősöreg basszreflexes SE szivacspárnás SE füles az egyik "etalon", amit még anno az X10i-mhez kaptam (!), a másik egy 6e Ft-os JBL agybadugós.
Ezekhez képest ennek reszelős, rémisztően kásás közepei vannak, a magasak (ami van) maszatosak, a hangképet összességében barátságtalannak, dobozszerűnek mondanám. Ezen szinte semmilyen EQ- vagy effekt-beállítás nem segít (fizetős PowerAmpot használok). Ezenkívül időnként röccen is a hang (Note4-en tolom, az MW-600-zal hibátlan). Viszont bitag hangereje van, azt meg kell hagyni, és a számléptetés is szépen működik.
Próbálom bejáratni, de én ebben igazán nem hiszek, ami füles nekem jól szólt, az jól szólt a dobozból kivéve is. Pláne, hogy amúgy sem flacot hallgatok rajta, szóval elvileg mindegynek kéne lennie. De ez... Hát, nem győzött meg.[ Szerkesztve ]
-
sesshou
senior tag
Az általad írt szöveg azt jelenti hogy elhagyta kínát(elméletben). utánna még soksok út van hátra. valószínüleg hajón jön ami időjárás fügvényében változik. és van hogy egyszerre fut be 3-4 lépésről az update amikor a csomagot kezelik németorszában/hollandiában. úgyhogy türelem.
-
zsoltip
őstag
Sziasztok!
Gearbest-ről rendeltem a fülest, április 2-án.
A Logistics Information alapján már egy hónapja Magyarországon van:
Transit Country
2017-04-08 07:00:48 GMTC, Departed transit country
Azóta sem kaptam meg. Tapasztalat szerint van valami teendő, vagy csak legyek türelemmel?
Gearbest-tel már felvettem a kontaktot. Ők azt mondjak 2 hónap leteltéig (június 2.) még legyek türelemmel, s majd meglátjuk az után mit tudunk tenni.
Vélemények, azon kívül, hogy kellemetlen?Üdv.:
zsoltip -
Dovloran
senior tag
Tegnap érkezett meg a füles Kínából. Teljesen elégedett vagyok a termékkel. A csomagolás tényleg prémium. A hangminőség jó. Az Apple EarPods-át cseréltem le erre, mert az a műanyag kialakítása miatt nyomta a fülemet egy idő után és kényelmetlen volt, illetve meg is bántam, mert 9000 Ft-ért inkább eleve ezt kellett volna megvenni...én merem ajánlani annak aki most is hezitál, hogy megrendelje-e. Én AliExpress-ről rendeltem és kevesebb, mint egy hónap alatt kihozták. Nem utolsó sorban szeretném megköszönni a Mobilarena-nak, hogy leteszteltétek a terméket és ezzel is bátorítottatok a vételre. Továbbra is ti vagytok a kedvenc magyar tech-magazinom.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
abeno9
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata, hogy TomTom Runner órákkal tud-e kapcsolatot létesíteni a füles?
Most tervezem, hogy veszek egyet, de nem hiszem, hogy valahol is ki tudnám próbálni... -
sesshou
senior tag
válasz Répafőzelek #123 üzenetére
Udv nálam koderult hogy nem azzal van a baj hogy gyorsan merul hanem kb 1 nap alatt magatol is lemerul kikapcsolt allapotban. A 2.5 ora tenyleg keves nekem meg igy is megvolt a 4.5
-
Répafőzelek
tag
Sziasztok!
Hogy lehet kihozni ebből a fülesből az ígért 4-5 órás üzemidőt? Nekem sajnos eddig 2,5 óra volt a maximum és ez szerintem elég sovány. Futáshoz használom, közepes hangerővel, fontos, hogy valamennyire halljam a környezeti zajokat.
Próbáltam több módszerrel tölteni, simán számítógép USB-ről, illetve a telefonom saját töltőjéről is, de semmi. Próbálkoztam csepp töltéssel, hogy rajta hagytam miután feltöltött maxra még pár órát, próbáltam játszani vele, hogy lemerítettem félig aztán utána fel csutkára és sajnos többször volt, hogy a futás végét se élte túl, így 0%-ról kellett feltöltenem. Mit csinálok rosszul?
-
-
sesshou
senior tag
Udv urak. Nektek mennyit bir az aksija a fulesnek? Nekem max 4 - 4 es fel orat. Plussz azt vettem eszre hogy lemerul magatol bekapcsolás nélkül kb 24 ora alatt.
-
zsoltip
őstag
Sziasztok!
Xiaomi Mi Sport és Meizu EP-51 bluetooth headsetek között gondolkozom. Futáshoz keresek valamilyen vezetéknélküli megoldást, és ár-érték arányban, a cseppállóságot is figyelembevéve nem olyan rossz az említett két termék.
Kinek mi a véleménye? Pro és kontra is érdekel.Mi Sport magyarországon még nem is beszerezhető? Csak ebay és hasonlók játszanak?
Köszönöm:
zsoltip -
mjani1172
addikt
Most próbáltam nekem nem megy a mikrofon.Semmilyen hang nem megy át rajta. Lehet megy gariba vissza.
[ Szerkesztve ]
-
hard74
senior tag
válasz mjani1172 #116 üzenetére
Csak a poweramp-ot használom, így a többi lejátszón nincs tapasztalatom, viszont nálam is fordítva működik + vissza, - előre. Már megszoktam, így fel sem tűnik.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
-
mjani1172
addikt
Van valami lehetőség hogy a gombok működjenek ? (két kattintás előre,három hátra) mert semelyik lejátszó semelyik beállításával nem tudtam ezt elérni.
-
r3dsnake
nagyúr
Aki iPhone-nal használja: Nálatok is csak 20%-onként esik az akku kijelzés a widgeteknél?
-
Whiteman7
csendes újonc
Hello!
Olyan gondom volna,hogy nèhány játèk allatt szaggat a hang,nem tudja valaki mi lehet a gond,zenelejátszás OK,csak pár játèknál csinálja. -
Gladiator124
csendes tag
Sziasztok!
Nekem félig vált be a kicsike. Utcán, futáshoz, és súlyzózni OK, de hirtelen gyors mozgások közben (hátraszaltó, kézenállós gyakorlatok) a kábel és a nyomogató súlya kirántja a fülemből. Csak úgy jó, hogy a kábelt a nyakamhoz rögzítem. A ház nagyon kiáll, rendszeresen beleakad a ruhába. A hangja kicsit erőtlenebb mint a vezetékes legolcsóbb Pioneer, viszont szélesebb a spektrum. A legnagyobb illesztéknél is egy kicsit nagyobb kellene. Nem gondoltam, hogy ilyen nagy fülem van :-( Általában több mint 4 órát bír közepesnél nagyobb hangerőn.
Minimális célunk a maximum....
-
r3dsnake
nagyúr
Két eszközzel tud-e standby-ban lenni?
-
Dexxter182
tag
Sziasztok,
Talált már valaki nem kínai androidra olyan appot ami kijelzi a füles töltöttségi állapotát?Köszi
(én csak gagyikat találtam, amik a készenléti/aktív időből tippelgetnek)
Nincs az a nagyon finom gulyásleves, amit ne lehetne elrontani egy csipetnyi szarral... @ http://ubisali.blog.hu/
-
csabi94
őstag
Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy a füles gombjaival hogyan lehet Siri-t előcsalogatni? Köszönöm, ha valaki tud megoldást. A "hey Siri" nálam még nem működik sajnos, viszont jó lenne hangutasítással vezérelni a zsebben lévő telefont.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz tibcsi0407 #103 üzenetére
Köszi, kipróbálom.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz tibcsi0407 #99 üzenetére
Melyik az az app.?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Microsoft Flight Simulator
- Synology NAS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Path of Exile 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.