Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gorath

tag

Nagyot csalódtam ebben a fülesben. Túl kicsi a gumiharangja (hosszúságra és szélességre is), így nem cuppan bele a fülembe és túl messziről is szól. Hiába lenne jó a hang, amit kiad, ha nem hallom. Felhangosítva meg már nagyon torzul. A korábbi futós fülesem (egy vezetékes Sennheiser/Adidas közös termék) 2-3 mm-rrel mélyebbre megy a fülembe és be is cuppan rendesen, így tényleg úgy hallom, hogy a fejemben szól (és sokkal jobban szigetel is). De a Meizu-t távolról hallom csak, így felismerem ugyan, hogy mi történik, csak épp a zene élménye veszik el (mint amikor a szomszéd utcából hallgatsz egy koncertet). Olyan, mint egy régebbi, nem agybadugós, szivacspárnás füles. És ami a legbotrányosabb, hogy egyféle méretű gumiharangot adnak hozzá! Hiába térnek el a kiálló távtartó méretében, maga a harang ugyanakkora, vagy legfeljebb mikroszkopikus különbségek vannak köztük, szemre nekem semmi. Mintha mindenkinek ugyanolyan füle lenne. Nekem valószínűleg nagyobb a fülnyílásom, de a más fülesekhez adott (X)L-es mindig jó volt. Ráadásul ehhez utólag se lehet szerezni nagyobbat, hiába túrtam át a netet miatta, pedig annyira egyszerű lenne a megoldás. Rendeltem Sugru-t, hátha azzal tudok rajta segíteni, de ez így nagyon kiábrándító. Persze a körítés remek (csomagolás, tok, stb.), csak épp zenét hallgatni nem jó. Még ha kézzel erősen betolom a fülembe, akkor se megy be eléggé, nem szól annyira bentről, mint a Sennheiser, meg elengedve ki is jön azonnal. Tudtok esetleg olyan gumiharangot (akár más fülesét), ami erre rámegy és nagyobb?
    Meg a vezeték méretét is nagyon rosszul lőttek be szerintem, rövidnek túl hosszú, meg mindig elvándorol a vezérlőegység oldalára és húzza a másik fülemet, annyira viszont nem hosszú, hogy be lehessen tűrni a pólóba. Egy gumival összefogva nagyjából használható, vagy egy külön csiptetővel, de erre azért gondolhattak volna.

''Ezt az sms-t küldd el annak, akit szeretsz, akit kedvelsz, akit gyűlölsz és akivel le akarsz feküdni, aztán gondolkodj, hogy te miért kaptad...''

Új hozzászólás Aktív témák