Új hozzászólás Aktív témák
-
Freiherr
őstag
Gyertek át ide [link] , itt mindenre lesz válasz
-
doc
nagyúr
Mármint üzemanyagot? X-Plane-ben az IOS-en egy mozdulat, MSFS-ben egyelőre fogalmam sincs
Az MSFS2020 egész jól fut a kis integrált 680M-en, a 2024-nek 2ora 1 perc kellett az indulástól a fomenuig, teljesen tragikus az egesz meg mindigNagy TV-n látványos, de repszimnel sokkal többet ér ha körülötted vannak a képernyők (X-Plane-t a Macen három monitoron tolom, brutal), bár kérdés ugye hogy mire kell, nézelődős repkedesre tenyleg szuper az 50”
Ami nagyon hiányzik nekem a repulosdibol az a karrier mod/kuldetesek, erre kene az MSFS2024, de tényleg katasztrofalis, teljesen használhatatlan… lehet meg kell próbálni majd pár hónap múlva, csak pont azért fizettem be kőkemény 350 forintot a kéthetes game passra hogy ki tudjam próbálni :-/
-
cog777
őstag
Ha leszallok egy repterre, akkor hogy lehet ujratolteni a repcsit? Bush trip miatt kerdem hogy ha jatszok ebben a modban es erintek egy repteret mert tul hosszu az ut?
A gyenge GPU-ra en is kivancsi lettem mert ugy nem kellene ujrainditani a laptopot hogy engedwlyezzem a dedikalt GPU-t. Sajnos vele elegge merul es meleg a gep, igy melora letiltom.
X-plane? Hm csak most cseppentem bele ebbe a repulos vilagba. Elotte a Sailwind hajos jatekkal jatszottam, az is jo
Nekem nagy plusz az MSFS eseten hogy a nagytv-n es konzolon szeretek vele jatszani. Azert nagyszeru elmeny 50+ colon nezni a tajat…
-
doc
nagyúr
Youtube-on rengeteg repulos video van, erdemes nezegetni oket, rengeteget lehet beloluk tanulni.
A palyanak az az eleje ahonnan kozelitesz, a vege meg az, ami fele haladsz miutan elhagytad az elejetTobbnyire nincs fix irany, barmelyik felol meg lehet kozeliteni (ezert is van ketto szama, pl. Ferihegyen 13/31, a ket iranynak megfeleloen), az mas kerdes hogy pl. uralkodo szelirany, hegyoldal vagy egyeb okok miatt gyakran preferalt valamelyik irany.
Az ATC ugyis megmondja hogy melyiker akarja hogy leszallj, bar en altalaban kitalalom hogy melyik iranybol akarok kozeliteni es kesz
Igazabol ami miatt ide keveredtem: tippeket kerestem hogy hogyan allitsam be egy gyenge GPU-val, de eros CPU-val rendelkezo gepen hogy faXan menjen. A 2020 egesz korrektul ment LOW beallitason, most befizettem a 14 napos Game Passre 350 forintert, ezalatt kiderul hogy mennyire birja a kis integralt kartyacska ezt a szoftverszornyet.BTW ez OFF, de az eddigi tapasztalataim alapjan SZIMULATORkent az X-Plane azert sokkal jobb, cserebe a Flight Sim GYONYORU, a taj kidolgozottsaga boven jobb mint amit X-Plane-ben a mindenfele kiegeszitokkel el tudtam erni. Szoval kuldetesekre/karrierre/nezelodesre nalam MSFS, ha meg "tanulni" akarok repulni, akkor X-Plane, foleg hogy azt a MacBookon is tudom jatszani akar 5 kepernyovel is
-
cog777
őstag
Talaltam egy YT video-t hogy erdemes konfiguralni a kontrollert.
-
cog777
őstag
Dedikalt forumot nem talaltam, remelem van annyi PH jatekos, hogy elbeszelgessunk errol a fantasztikus jatekrol, vagy akar megbeszeljunk egy kozos repulest.
Most a karacsonyi learazas soran felaron megvettem, sokat gondolkodtam hogy a legujabb 2024-es valtozatot vagy a learazott 2020-ast szerezzem be, de aztan par forum es YT video meggyozott, hogy a 2024-es meg nincs a legjobb formaban.
Lenyugozo ez a jatek, egyelore egy alap Cessna-val tanulok repulni + kontroller. A felszallas mar megy, leszallas neha melle
ki kellene szelesiteni a leszallopalyakat... Repulo iranyitasa HARD szinten, viszont a kommunikaciot es par aprosagot meg automatan hagytam.
Marketplace-t is felfedeztem, 2 extra helyszint vasaroltam:
Ami nagyon bejon az a Yukon River es az Alaska Backcountry.Egyelore csinalom a training-et es nezem a kuldeteseket.
Kerdes: hogyan tudom melyik az eleje es a vege a leszallopalyanak? Nem akarom hogy azert ne sikeruljon egy repulos mert forditva szalltam le
Kicsit nehezkesen talalom meg magamat a terkepen - kijelzokon -, azt is meg tanulnom kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest