- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
alkatraz3000
senior tag
Pl nekem mar nem volt eleg egyáltalán a sima Mini teljesítménye, csak a mérete miatt kellett, igy vette, Mini 2-t. De a végére mar a tokom tele lett vele, ezért vettem air 2-t, és tekintve, hogy a legizmosabb alkalmazásokat használom, és egy töltést egy nap alatt kinyomok belőle lazán, na az megérte
-
alkatraz3000
senior tag
Véleményem szerint is hülyeség volt kiadni az 5c-t, de üzletemberként talán nagyobb üzlet is volt, mint az 5s.
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
szili.tamas1 #152 üzenetére
A kínai gyártó azért olcsó, mert munkaerő jóformán ingyen van. OS-t nem kell fejleszteni, mert adott egy droid. A hardvert is olcsón össze lehet válogatni, főleg ha MTK cuccos. A designt vagy lopják, vagy egy kaptafa mind.
Viszont megbízni ezekben sok ember nem tud, és valszeg nem is fog akarni. Az applenek meg semmi felni valója nincs, mert egyediek minden téren. -
alkatraz3000
senior tag
válasz
szili.tamas1 #148 üzenetére
De te 30.000-és dolgokról beszélsz. Csak könyörgöm értsd mar meg te is, hogy nem a magok száma és a ram mérete határozza meg az Apple termékek működését. Nézd meg az iPad air 2-t. Asztali gép szintű hardvert hoz 2 maggal és 2gb ram-al...
-
alkatraz3000
senior tag
-
alkatraz3000
senior tag
Az eladási adatok nem a te allitasaidat támasztják alá. Meg mindig az 5s a rekord vezeto. Majd karácsony után az új széria lesz az, de jelenleg megis az 5s a legnagyobb darabszámban eladott telefon.
http://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_mobile_phones
Érdemes az iPhone 5 eladási adatait is nézni. Szerintem 110 millió ember nem lehet elmebeteg. -
alkatraz3000
senior tag
Az 5c sosem indult olcsó modellnek. A népek hittek ezt, de az Apple sosem állított ilyent. Egy 30 millió darabszamban eladott készülékre mondani, hogy bukás meg minden formában hülyeség. Az öregebb modellt ujracsomagoltak, és drágábban adhattak, mintha megtartják a sima 5-öt. Szinte semmi plusz költség nem volt rajta, de nagyobb bevételt hozott, mint egy sima 5. Az, hogy leírják, teljesen időszerű. Jövőre ilyenkor is meg lehet majd venni, de nem fognak úgy járni, mint a Samsung, hogy a készlet fele beragad, mert kevesebbet fognak gyártani. Mindenképpen menne a levesbe, és ezt a cikket ugyanígy fogjuk olvasni jövőre 5S-el a főszerepben.
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
trachemysss #80 üzenetére
Azért ez így sarkított volt nagyon. Egy 5s ugyanaz mint a 4s?
)
-
alkatraz3000
senior tag
Az 5c kezbeveve kényelmesebb volt, viszont karcolodott nagyon. Az 5s meg minőségi érzetet nyújt a ridegsegevel, az eleivel stb stb. Én sem szeretnek viszont iPhone 6 méretű telefont, nekem nagyon jo az 5s. Amúgy az 5c-vel sem volt az égvilágon semmi probléma.
A sima 4 és 4s meg simán csorbult ugyanúgy, illetve ki is fenyesedett a kerete nagyon könnyen.
-
alkatraz3000
senior tag
Meg sem nézi senki a linket amit kiraktam? Asszem s4-bol kevesebbet adtak el, mint a "bukott" 5c-bol.
-
alkatraz3000
senior tag
Azért bőven adtak el belőle
http://www.statisticbrain.com/iphone-5s-sales-statistics/
Amerikában 10 milliót pl. Sok gyártó irigyelne ezt a számot, és ez csak USA.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- EAFC 25
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Stellar Blade
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest