2019. március 20., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Mehet a levesbe az iPhone 5c

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: MacRumors

Úgy hírlik, hogy az Apple megszünteti a műanyag házba csomagolt készülékének gyártását, mivel finoman szólva sincs rá nagy kereslet.

Hirdetés

A tajvani Industrial and Commercial Times szerint jövőre az Apple leállíthatja az iPhone 5c gyártását. A szóbeszédek azt jósolják, hogy valamikor a 2015-ös esztendő közepén szűnhet meg a műanyag házba csomagolt készülék fabrikálása, addig pedig folyamatosan csökkenteni fogja a mennyiséget az almás vállalat két legnagyobb partnere; a Wistrom és Foxconn. A dolog egyébként egyáltalán nem meglepő, korábban már Ming-Chi Kuo, a KGI Securities elemzője is azt jósolta, hogy a következő évben érhet véglegesen véget az 5c és a 4S pályafutása.

Az iPhone 5c-t eredetileg egy kedvezőbb árú készüléknek várta a szaksajtó, ám ebből igazából semmi nem valósult meg, hiszen egy drága, színes, műanyag külsőbe rejtett iPhone 5 lett az egész masina. Az iPhone 5c elenleg már csak 8 GB-os tárhellyel vásárolható meg az iPhone 5s, iPhone 6 és iPhone 6 Plus mellett. A cupertinóiak persze szeretnék kisöpörni a készletet, a világ számos országában reklámozzák most a tavalyi modelljüket.

Hirdetés

Előzmények

 • Apple iPhone 6 - a méret nem minden

  A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.

 • Apple iPhone 6 Plus - szükség törvényt bont

  Az Apple soha nem látott méretű iPhone-t dobott piacra, hogy saját pályáján verje meg a Samsungot. Megváltozott formavilág, új iOS, fejlesztett kamera... elég ez a sikerhez?

 • Apple iPhone 5c - az újracsomagolás művészete

  Almáék idén először két telefont is bemutattak, ám az olcsóbbik modell inkább csak új színvilágot és műanyagot hoz, nagy előrelépést aligha.

 • Apple iPhone 5s - tud ujjat mutatni

  Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.