- iPhone topik
- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
alkatraz3000 #156 üzenetére
Nem olcsó a munkaerő. Nem stock android, így fejleszteni is kell. Más cégnek tán nem legózni kell a hardverrel? Design sem mind lopott és nem mind egy kaptafa, lásd Xiaomi, THL, Lenovo, UMI, iOcean, stb.
-
törölt tag
válasz
alkatraz3000 #154 üzenetére
Ebbe a mondatba rengeteg hiba van.
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
alkatraz3000 #150 üzenetére
Irhattam volna 20ezret, vagy ket fillert is. A nagysagrenden van a hangsuly, de ugyanez igaz a konkurenciara is, ahogy mar irtam. Ebbol az okbol kifolyolag a markabuzisagon kivul nem latom okat, amiert nekem samsungot/applet/sonyt* kellene birtokolnom.
(A csillag helyere tetszoleges tularazott flagship modell illetve gyarto behelyettesitheto)
Szerencsere jonnek fel a most meg kevesbe ismert markak mint a talajviz, na ott meg lehet nezni hogy hol is van arban egy hasonlo parameterekkel felvertezett telefon arban a markashoz kepest. Elhiszem, hogy marketing, meg innovacio, meg bullshit, de azert na...
Szvsz ha felmilla lenne egy iphone, vagy egy galaxy note, azt is ugyanugy megvennek. Es ez nem a gyarto hibaja. -
azopi74
addikt
válasz
alkatraz3000 #124 üzenetére
Tök jó. És ez most hogy jön ide?
-
azopi74
addikt
válasz
alkatraz3000 #116 üzenetére
Továbbra is ugyanaz a gondom, mint eddig. Azt állítottad, hogy jelenleg az 5s fogy legjobban. Ez továbbra is hülyeség.
-
azopi74
addikt
válasz
alkatraz3000 #112 üzenetére
Most nem igazán tudom, hogy szándékosan értetlenkedsz-e?
"de jelenleg megis az 5s a legnagyobb darabszámban eladott telefon."
Nekem a "jelenleg"-gel van igazán bajom, de azzal viszont nagyon nagy. Márpedig erre épül az egész érvelésed, megértem, hogy ragaszkodsz hozzá
-
azopi74
addikt
válasz
alkatraz3000 #108 üzenetére
Ugye tisztában vagy azzal, hogy mekkora butaságot írtál/linkeltél?
Btw nem is tudtam, hogy még mindig ilyen népszerü a 3210-es
-
azopi74
addikt
válasz
alkatraz3000 #106 üzenetére
Na témánál vagyunk? Nekem (és a túlnyomó többségnek) a 4" az elmebeteg
És piac nem úgy fest, mintha olyan rengetegen lennének, akiknek a 4" lenne az optimális... Esetleg azok, akiknek csak arra van keret.
Mert ma már jóformán csak belépőszinten (bár szerencsére oda is egyre inkább hatolnak be a használható méretek) adnak ilyen méretben telefont a prev gen iphone-okon kívül. És azt gondolom,, hogy az Apple-nek is meg kéne fontolnia az utóbbiak mielőbbi kivezetését a piacról, és jól el kéne felejteni az arra való optimalizást (mert felesleg és árt az egész piacnak) .
-
trachemysss
csendes tag
válasz
alkatraz3000 #81 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy ugyanaz, hanem hogy nincs lényeges különbség. Ok, hogy modernebb meg újabb, van benne ujjlenyomat olvasó meg 4G. Nálam ez nem lényeges. Ezen kívül mit tudsz csinálni az 5s-sel amit 4s-sel nem? Ettől függetlenül még nem teljesen hülyeség cserélni, mert az 5s többet ér, később többet is kapsz érte ha cserélni akarsz.
Amúgy az 5c se egy szar telefon, nekem az tetszik benne, hogy viszonylag kevés embernek van. A fehér meg a sárga még rendben van, de jobb színeket is csinálhattak volna. Biztos volt felmérésük hogy az átlag mit venne legjobban, viszont így a termék is könnyen lesz átlagos.
A hírhez: Én valahogy nem gondoltam, hogy az 5c-t örökké fogják gyártani.Tudtommal a sima i5-öt rövidebb ideig gyártották, mint ezt.
-
madgie
titán
válasz
alkatraz3000 #60 üzenetére
Az biztos... de nem is kezdett el lecsorbulni a széle, mint a puhább anyagú ötnek.
-
madgie
titán
válasz
alkatraz3000 #55 üzenetére
Nem értünk egyet, volt két négyesem, két 5, meg most az 5S. Köszönőviszonyban sincs az ötös széria kerete az előddel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest