- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
wortz
tag
Bocsi, én nem vagyok szakértő, így csak azt mondom, amit látok, amire vágyok (tehát benne van, hogy zöldeket beszélek). Viszont, ha nem a Dalvik-kal van/volt a baj, akkor - ezek szerint, valószínűleg - az ART sem lesz semmivel sem stabilabb... vagyis, az általad elmondottak alapján nem is az ART nem lesz stabilabb, hanem az "L"-es készülékek nem lesznek semmivel sem stabilabbak.
Ezt nem nagy örömmel hallom, mert nálunk igazából csak a nexus device-ok voltak igazán stabilak, az egyéb brand mobilok meg az ár csökkenésével egyenes arányosságban egyre instabilabbak voltak. Tehát ha jól értem, akkor az "L" csak gyorsulást fog hozni, stabilitás béli változást nem. Na ez kár. Amúgy elég frankó lesz ez az LMP. Most nézem az új funkciókat, impozáns.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Napirajz könyv
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest