- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- USB, C típusú/Type C headset
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz vehement69 #78 üzenetére
"Pl sokak szentje a symbian egy moslék, samu is, motorola eltűnik, ráadásul régi, talán LG-nek van még jó megoldása. No de mindegy."
Erre nem tudok mit írni. Ezzel sikerült agyonvágni az egyébként nem rövid (amiben van egy két jó gondolat) hozzászólást.
el kellene dönteni hogy op rendszerekről vagy gyártókról beszélünk."symbian egy moslék,": A Win alapú készülékek is azok, vagy csak véletlenül maradtak ki?
"samu is, motorola eltűnik, ráadásul régi, talán LG-nek van még jó megoldása. No de mindegy": A többi gyártó azért maradt ki mert említésre sem méltóak
Én nem írnám le a HTC-t illetve az Asust, ........
nem kötekedni szeretnék, csak kíváncsi vagyok a véleményedre (az ominózus mondat előtt logikus volt a gondolatmenet) -
Gebriel
veterán
Egyes pletykák szerint az LG és SE is fog Iphone-hoz 90% hasonló készülékeket készíteni.Hogy mi igaz ebből az ősz környékén kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
dddd4
tag
Ennyi pénzt nem ér meg. Az N95 sokkal többet tud éd fele ennyi.
-
Kobe
veterán
sztem ezt csak a pletykára alapozva tették gyorsan közre ha 40ről jött volna a pletyka, náluk 90 ér lehetne rendelni
-
AS
félisten
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Kobe
veterán
szerintem 4 év unió után egy ilyen kütyünek nem kéne ekkora durranásnak lennie itthon. Legalábbis már pár év után valami harmonizációt levárhatott volna az ember árszínvonalban-szolgáltatásokban-vagy persze fizetésekben, hogy az ilyen árakat ne érezzük ennyire felháborítónak. Furcsa, hogy nálunk mindenről képesek vagyunk EU-s viszonylatokban beszélni, kivéve a fizetést. Egy másik oldalon egy illető írta, h azért drága mert az újgazdagoknak, üzletembereknek szánták. Na nemtom milyen vérüzletemberrel találkozott, de azok inkább E-s Nokiákkal rohangálnak, a 2 héttel ezelőtti launchon meg sorba álltak a fiatalok, yeppiek, egyetemisták érte....ott megtehetik, itt nemhiszem, elvégre N95-tel sem rohangál mindenki.
-
Morden24
nagyúr
-
blunt
aktív tag
tipikus.
ez az az ország, ahol mindent meg lehet tenni a fogasztókkal. "úgy is akkora barmok, hogy bár negyed annyit sem keresnek, mint az átlag amerikai, vagy harmad annyit sem, mint az átlag ny. európai, megveszik a készüléket meg a termékeket, kerüljön amibe kerül." -
Inarus
addikt
válasz vehement69 #79 üzenetére
Illik hozzád ez a nicknév.
-
vehement69
senior tag
még valami: külföldön 130-140k-ért is lehet kapni LEGÁLIS, független változatot. mivel munkám miatt úgyis megforulok majd sok országban én inkább azt az utat választom. és fogják még sokan. illegális meg lesz kb 90-ért is előbb-utóbb. nem kell mondanom, ez mekkora vásárlói közönséget szívhat el.
T-mobil meg csak maga alatt vágja a fát, ha tényleg ennyi lesz, bár azt is el bírom képzelni, hogy ilyen kamu-hírekkel puhatolóznak...
I am cancer in your bones
-
vehement69
senior tag
ugyan nem tartozik szorosan az iPHONE-hoz, de engedjétek meg, hogy egy kicsit eldobjam magam azon, hogy drága gagyinak(pontosabban árkategóriájában szarnak) nevezitek az Apple termékeit, így pl a MacBook-ot is. Ők nem tehetnek arról (pontosabban tehetnek, mert ugye nincs európai gyár, meg másodlagos piac ez nekik (már vannak lépések ez ügyben, hála)), hogy itthon rárakódik ezek árára minden hülyeség. Azért szerintem 1100 dollár egy MacBookért (vegyük alapul a kinti árakat, bár tudom, mi MO-n élünk és az itteni árakat kell nézni, de bakker MO-n mikor volt bármi is korrektül árazva? ) nem sok, hanem kevés. Ennyit erről.
a 180 ezer meg valószínűleg 2 hónap és lemegy 150-160-ra, majd ha elmúlik a nagy vásárlói roham (ha lesz ), akkor kis szerencsével, ha augusztusi bevetéssel számolunk, jövő áprilisra 130k-ból meg lehet talán úszni a függetlent. én viszont tudom, hogy ha nov-dec környékén lesz 150-ért független, akkor abban fogom tárolni a pannonos sim kártyámat.
180k meg a nokia csoda 8800-s meg hasonló gagyik (jó msot direkt nem borzollak titeket, de nekem N95 is sok szempont miatt ide tartozik, míg pl egy E65 nem) túlárazása után meg nem sok. senki ne mondja ezt plz. Bár egy LG Viewty korrekt árazása megint más kérdés, de megint ellenpélda az Armani.
250-ért Bog hacsak nincs nagy mákod és kifox egy 'exklúziv trendi csóká'-t, akkor felejtős. A régi ájfónnal meg lehetett csinálni, mert az bizonyítottan tudni lehetett, hogy nem lesz itthon. XXLGsm pofátlanul 300kért adta az elsőket, emléxem, itt ugyan nem lenne szabad bántani őket... Ezért tovább sem megyek
A t-mobil amúgy ha jól csinálja és lesz 6-7-8k-s alap csomag is akkor nagyot nyerhet egy 50 ezres kezdőár mellett. Bár én valahogy úgy érzem, hogy paradox módon a sokkal drágább kártyafüggetlen lesz akkora siker, mint a rabláncos, igaz azon ők többet nyernek majd.
És egy félreértés: az iPHONE 3G-ért már SEMMILYEN szolgáltatónak nem kell SEMMILYEN összeget fizetnie, nem úgy mint az első változatnál. App Store behozza majd azt a pénzt (sőőőőőőt... már most olyan szinten jól járnak vele almáék, hogy faszé nem nekem jutott eszembe xD), meg az is elképzelhető, hogy ha nem is per telefon, hanem mint sok helyütt leírták, úgy kell iPHONE 3G-ért fizetni, hogy én most akkor terjeszteni akarom, tessék itt van x+1 zöldhasú. Bár ez sem valószínű.
Az meg hogy buta-e vagy sem, össze kéne hasonlítani, hogy x telefonon ez az y képesség mennyire használható és iPHONE-on mennyire.. Pl sokak szentje a symbian egy moslék, samu is, motorola eltűnik, ráadásul régi, talán LG-nek van még jó megoldása. No de mindegy.
I am cancer in your bones
-
macikos
addikt
válasz Sunyi Sanyi #68 üzenetére
Mindenesetre azt is most vettem észre, hogy ugyanerre az oldalra mutató hivatkozás van a SIM kártya alkalmazásoknál, ahol egyenleg, mozi, stb. vannak
-
Kobe
veterán
válasz Viktor0610 #70 üzenetére
nekem firefox már a webnwalk.hu megnyitásnál egy wapos valamit dob ki, hogy le akarja tölteni és nem tudja mivel. Inné gondoltam hogy egy még enm ltétező aloldal, ami amgyis wap
-
MODERÁTOR
válasz Sunyi Sanyi #71 üzenetére
Nem WAP-oldal, legalábbis a (Pannon előfizetéses) 6020 böngészője nem hozott be oldalt.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Magnum_
nagyúr
válasz asadasad22 #54 üzenetére
én is szeretem az uj cuccokat, a tellám is uj, de ésszerű határokon belül
I humbly and respectfully decline™
-
MODERÁTOR
Sunyi Sanyi:
Nekem sem jön be (az oldal sem ), de nem ez a lényeg....
Ez előrevetíti, hogy itt lesznek az infók a remélhetőleg hamarosan megjelenő készülékről.-=Libria=-:
Még nem töltöttek fel oldalt. Az Opera WAP-oldalakat is megjelenít, de nem található hibaüzenetet dob csak.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Kobe
veterán
mivel wap oldal.....
-
macikos
addikt
Valami tényleg készül. Még hétfõn felraktam a 2.0-ás szoftot, de csak most vettem észre, hogy a böngészõben a könyvjelzõk közt automatikusan megjelent ez a link: [link]
Szerintetek?
-
Sunyi Sanyi
senior tag
Megvárom, hogy kisaprócska kínaiak mit tesznek le M8 ügyileg az asztalra. Az elmondásuk szerint ez augusztus (idei augusztus? ). Ha az tényleg olyan, amilyennek le van írva akkor meggondolandó. Ha nem akkor marad 3g. Úgy is októberra van betervezve most már egy teló vásárlása nálam.
-
Blaise
veterán
Pár menő, már-már "sztárnak" kikiáltott blogger kiböfög valamit a blogjára és azt mindenki azonnal készpénznek veszi ?
-
m@xsys
senior tag
válasz Sunyi Sanyi #59 üzenetére
Magyar o. nagyon is fontos a látszat. (Aztán meg zsiroskenyeret eszik, ha egyáltalán eszik.)
Én inkább a bankszámlámon szeretnék sok-sok lét és akkor érezném magam jobban, de akkor sem venném meg ennyiért soha.Mondjuk csak kussoljak, mert mindig is nekem jó telóim voltak, de ez a hobbym és pl. az iPhone-t is csak akkor vettem meg mikor lement 100 ropi alá.
-
Sunyi Sanyi
senior tag
Kenje a hajára , aki képes kiadni 180K egy........ /*//"+!'"§'.
Annyit tényleg nem ér az egész szvsz / vki szerint biztos h igen/.
Vagy ha igen akkor annak a bőre alatt is píz van.
Tényleg Qurva szarul megy a "bolt". Sokan sírnak, közben meg nem 2filléres dolgokkal járkálnak. Mondhatom szép..... -
Kobe
veterán
Én bízom benne, hogy ez csak valami magentás dolgozó tippje, amit felkaptak és egyből hivatalosnak kiáltottak ki az említett bloggerek. Nem mondom, hogy nem reális érte, ha tényleg annyira kiemelkedik a telefonok piacán a holmi, de a magyar átlagekeresetekhez képest ha tényleg ezt közelítik, max szívfájdításnak és nyálcsorgatásnak jó. A 200 dollár induló korrekt is lenne, ha tényleg ilyen 7-8 K s előfizuval adnák minimum csomagban, mint németeknél.
-
ZoZa™
senior tag
adtak el anno P800-at itthon 300e felett
szóval higyjétek el, akinek az összeg nem számít, azonnal jelentkezne, és itthon erre van is példa. Emlékeztek mikor egy Porsche meg egy Lambo üldözte egymást az M7-es bevezető szakaszán? 10 normális házaspár lakásának az árát nullázták le holmi játék miatt..
Nemkicsit van gáz ebben az országban ahol 180e-k lebbenek el mobiltelefonokra..
-
asadasad22
őstag
válasz Viktor0610 #53 üzenetére
valószínűleg azoknak a számával megegyezően mondanának igent, akiknek abszolút nem számít a pénz és fontos, hogy mindig a legújabb cucc meglegyen nekik. csak ez a réteg mondjuk általában nem látogatja az ilyen helyeket
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Bog
HÁZIGAZDA
Érdeklődő kérdésem lenne: szerintetek van valaki, aki fizetne 250k-t egy független verzióért most, azonnal?
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Morden24
nagyúr
Nekem végülis lényegtelen, sosem volt szimpi a teló (a 1st Gen-t használtam kemény két napig ismerős révén, relatíve gyorsan rájöttem, hogy nekem nem kell egy iPod, ami tud telefonálni).
Az a saját véleményem, hogy ez a telefon nem ér 180K-t. Ez természetesen csak szubjektív dolog, semmi köze amúgy az árazáshoz. Főleg akkor, ha a garancia a szokásos egy év, ami önmagában is nevetséges dolog.
Sectumsempra - For Enemies
-
m@xsys
senior tag
Ezek a hírek mindig viccesek
A dátumot még talán el is hiszem, miért ne. De ha későn dobják piacra, akkor meg már a feketepiacot beteritették és ezt a T-Maffia is tudja.
No mindegy én nem ülnék fel ezek a hireszteléseknek.
Majd 1x meglátjuk. -
Inarus
addikt
Egyet kell értenem a kollégával. Nem vagyok iPhone- sem Apple-fan (Isten ments! ), de azért ez a hőbörgés már majdhogynem vicces. Egy 8800-ásért menyit is kértek anno? Pedig nem volt a technika csúcsa, ahogy egy E90-sem nevezhető olcsónak. Mindkettő a maga módján a csúcsot képviselte saját kategóriáján belül. (De sorolhatnám még a P990i 130k-s nyitó árát,pedig akkorra már sokat késett és nem volt olyan átütően új, vagy a HP gépeket, vagy a HTC két oprendszers szupergépét is,ami mindenre használható de igazán egyik kategóriában sem tudott kiemelkedő lenni. Az Asus Lambo PDA-ját és a Porsche mobilt inkább nem is említem.) Rengeteg irreálisnak tűnő kezdőárat láthattunk már, azokhoz képest ez sem tragikus. Nyilván sokaknak nem olyan bejövős (nekem sem) ez mint egy s60/UIQ/WM gép, de attól még a sok értékelhető egyedi megoldást itt is meg kell fizetni. Az Apple áraihoz képest ez a 180k nem is annyira meglepő. (Egy apple noti ára már inkább borzasztó.)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nem flame-t akarok, csak véleményt leírni:
Amikor a Diamond kijött 160k-ért, az sem volt egy olcsó készülék. Ez a masina ahhoz az indulóárhoz képest nem sokkal több, ha igaz a hír.
Mindkettőben van GPS, de csak némely sw-rel használható.
Mindkettőben nagyon jó a kijelző. (Számomra többet ér egy kevesebb pixellel rendelkező, de 3,5"-os kijelző, mint egy "Gyémánt-kirakat". Volt hagyományos PDA-m, a jelenleginek hiába jobb a felbontása, 2,8" nem olyan használható, mint a régi öreg HP-m volt)
Mindkettő roppant exkluzív készülék, mutatós darabok.
A kamerában jobb a Diamond. (De ha valaki a kamera miatt dönt egyik vagy másik készüléknél egy PDA esetén )
Üzleti funkciókra az új iPhone szoftver - elmondások alapján - tökéletesen megfelel.
Szoftveres háttérben kiemelkedően jobb egyenlőre egy wm mobil. (Ezen bőszen küzd Mr Jobs, hogy változzék)
Mindezek mellett egy ismerősöm azt mondta nekem, hogy az iPhone még egy hónap után is élményt nyújt használat közben, ráadásul nagyon könnyű kezelni, ezt - elmondása alapján - még nem tudta leutánozni a HTC a touch sw-rel. (De erről mesélhetnek az itteni iPhone használók)
Emlékezzünk meg arról is, hogy az első iPhone ára is hamar esett egyet a messzi "Egybesült Állatokban", ami remélhetőleg a 3G-vel is megtörténik, ahogy minden készülékkel.Mindezt úgy írom, hogy nem volt még Apple termékem, WM PDA-m viszont több is, jelenleg kettő van tulajdonomban. (OS9-es gépet már használtam anno, nagyon tetszett) Viszont az nagyon visszatetsző, hogy kijön egy ilyen hír - hogy alaptalan vagy sem, nem tudom - és mindenki nekiáll hőbörögni, hogy milyen drága. Miközben csak 10%-kal több, mint egy hasonló kaliberű készülék induló ára, ami nem örvend ekkora hype-nak. Azt pedig lássuk be, hogy a brand-nek is ára van. (Még azért is hajlandóak az emberek több pénzt fizetni, hogy egy ugyanolyan cipőt egy plázában vehessenek meg inkább, mint egy normál boltban, mert a plázában más a vásárlási élmény. A pipa vagy három csík extra feláráról meg nem is beszéltem)
Szóval - talán egyedüliként - azt mondom, ha 180k-s indulóárral jön ki a készülék, akkor az nem eltúlzott.
Persze jönnek majd az olyan respond-ok, hogy igen, de a Diamond már piacon van és most az ára meg ennyi meg annyi, de egy új terméknél ez senkit nem érdekel. Tudja a gyártó is, hogy a "nagyon akarom" emberek úgyis megveszik többért is, majd utána lehet csökkenteni az árat. Lásd: autóeladások, ruházati termékek, stb. Biztos azok is jönnek, hogy egy iPhone sw sehol nincs egy WM-hez képest. Nos, a WM tud nagyon bonyolult lenni, sokan azért nem vesznek ilyet, mert "kivéreztetik" a user-t. De kíváncsi vagyok, mi lesz az SE X1 megjelenésekor...
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
-
jANoBI
csendes tag
Mégiscsak nevetséges, de ez Magyar Ország, itt mindent meg lehet csinálni, és bármiért akármennyit lehet kérni.
Az átlag "user" ennek a készüléknek a szolgáltatásaiból jó ha az 1/4-ét használja, és akkor sokat mondtam. Persze nagyon látványos a kezelése és mutatós is, lehet vele villogni, de lássuk be, ez egy játékszer. Csak nem a gyerekek a célközönség, hanem az informatív középkorú réteg.
Én továbbra is fenntartom, hogy aki zenét akar hallgatni, az vegyen mp3 lejátszót; aki képeket vagy filmet akar nézni vegyen PMP-t; aki játszani akar, az vegyen PSP, vagy NintendoDS-t; aki pedig telefonálni akar, az vegyen egy olcsófont. Mert akármilyen ügyes is vagy, nem tudsz egyszerre játszva, képeket nézve élvezni kedvenc sorozatodat, miközben kedveseddel egyezteted az esti randi időpontját.
Bár lehet mégis tudod, csak akkor te nem a földről jöttél , isten hozott idegen!jANO
-
<NewL>
addikt
Nekem se lesz 180ért független szifonom az is biztos egy jó darabig! 3 jó telefont lehet ennyiből venni
De régebben irta itt a ph-n valaki ,hogy ennyi lesz az ára. Nem is lepett meg!There's an app for that
-
Csigger
őstag
válasz Polacheck #26 üzenetére
igazad van! majd ha a T kiadja, hogy kérem szépen itten van ennyi a listaár, és kedvezményekkel enyié lehet megvenni, meg ennyi a hozzá járó havidíj akkor majd mérlegelhetünk! ezek a kiszivárogtatott infók azér is jók, mer így megin magukra vinják a figyelmet!
viszont az Augusztus 22 -nek örülnék! az szintén egy pénteki nap!
a telefon a zsebemben, T-mobilos csávónak megvan a száma, úgyhogy már csak rá kell bökni és kb fél óra alatt elintézi nekem, 2 nap alatt meg kihozza a DHL!Apple and Android user
-
addikt
Bezzeg amikor én írtam hogy kb 180E lesz a független kezdő ára leszólt mindenki,mert hogy Steve bácsi nem ennyit ígért.Hát tessék.
Ennyi pénzért sokkal különb szerkezeteket lehet kapni. -
macikos
addikt
válasz cskamacska #29 üzenetére
Ennyiért is adják, mi itt a probléma?
-
Morden24
nagyúr
válasz cskamacska #25 üzenetére
A min. 10K-s előfizetéssel az a gond, hogy gyors fejszámolással kihozod, hogy egy 12 hónapos hűség esetén 50-60K környékén kell adniuk, különben "jobban" megéri megvenni 180ért (kis túlzással, nem számoltam bele az előfizetéssel járó kedvezményt stb.).
Ennek fényében én lehetségesnek tartom, hogy tényleg 50-60 körül lesz előfizuval, már ha szeretnének akár egy darabot is eladni. Egyébként ha jól tudom, azért van "minimum X előfizetési díj", mert a szolgáltatónak szintén havi (vagy valamilyen periodikus) díjat kell fizetnie az Apple-nak az eladott készülékek után.Idióta egy rendszer. Ez nem az USA, és most még véletlenül sem arra gondolok, hogy nekik jobb a keresetük.
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
http://mobilarena.hu/hir/megjott_az_iphone_3g.html
"8 gigás iPhone ára 199 dollár, a 16 gigás pedig kapacitással 299 dollárról startol"
Az álmainkban."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
cskamacska
addikt
válasz Dare2Live #23 üzenetére
Nekem nagyon is szimpatikussá vált, mikor a 200 dolláros árral emlegették erősen(wút, 40-50k még magyarisztánban is), de ebből a 180000-es független árból, az életben nem lesz 45000-es előfizus ár.
Az meg beteg, hogy csak 10k-s előfizetéssel lehetne elvinni, ezt honnan vették a népek? Mármint benne van minden hírben, de ezt hogy? Ilyen volt már?
Ha drága lesz, akkor marad sznob trinket, ha komolyan hazudták az alcsony árat akkor meg zsírPhone.[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Csigger
őstag
Hát egyrészről örülük msárészről meg szomorkodom!
egyébként itt egy jobb infó: Magyar iPhone 3g
persze függetlenül 180, nem előfizuval!Apple and Android user
-
Dare2Live
félisten
Ahogy múlik a hype, olvasgatom a teszteket és jönnek az infok egyre kevésbé szimpatikus.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Magnum_
nagyúr
szerintem is reális, najo kicsit sok, de a 140et reálisnak tartom.
I humbly and respectfully decline™
-
kzoltann
aktív tag
Sztem ez a 180 realis lehet, de ha azt vesszuk hogy mas megveszi majd 50ért két év huseggel havi kb. 10ezres fix elofizuval(minimum), az kb hasonlo mértéku szivas h 240et ki kell csengetni 2év alatt a szolgaltatonak...
-
senior tag
Olcsóbb? Szerintem teljesen elfogadható az ára az első generációsnak (kb:60-65k)
Ja, csak most alig lehet kapni!MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , HIFI WALKER H20 , Sony NW-A105 Walkman , TWS monitor, One , RC Pilot
-
infectedmann
őstag
válasz asadasad22 #15 üzenetére
Ez még mindig a kártyafüggelten ár, és ne felejtsk el, hogy az Apple annak idején nem is tervezett független iPhone -t mert abban nincs akkora biznisz
A kártyás meg az előfizetéses ár biztos jóval olcsóbb lesz
-
b_master
tag
Ha megjelenik a 3G-s változat, legalább olcsóbb lesz a sima iPhone.
-
próbakocka
senior tag
a teljesség kedvéért először szerintem itt jelent meg;
http://konnektor.org/index.php/2008/07/magyar-iphone/
(júli 23 ...)
[ Szerkesztve ]
/// DS918plus + Chromecast 1/2/Ultra
-
szilu84
tag
"Több helyen is felmerült ez a dátum és ez az összeg" - mégis hol
mert ennyi erővel hasraütök és én is mondok egy dátumot meg egy összeget... -
asadasad22
őstag
válasz Remittenda #13 üzenetére
például, azt már szolgáltatónak lehet nevezni valamilyen szinten.
ez az ár viszont valóban nevetséges. egyszerűen röhely.
-
MODERÁTOR
-
Remittenda
aktív tag
-
MODERÁTOR
válasz Depression #8 üzenetére
Depression:
Valóban, de arról szóltak a hírek, hogy a 3G-változat olcsóbb lesz, mint az első generációs iPhone.infectedmann:
Miért sajnos? Tudod, hogy létezik a számnhordozás, illetve van másik két szolgáltató is!?[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
infectedmann
őstag
Szerintem meg lesz ennyi a független készülék...
Külföldön is ennyi ft -ba átszámolva.
Mondjuk engem nem érint a független készülékár mert sajnos trémobilos vagyok. -
Depression
veterán
A sima N95-nek is ennyi volt a kezdő ára.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
joey04
titán
180k???az a szokásosan magas apple árakhoz képest is nagyon sok.szerintem nem lesz ennyi...
-
Arhel
senior tag
drágaszááág
majd ha lesz hivatalos infó, akkor szörnyülködjünk.. egyenlőre a dátumnak szurkoljunk, az hogy mennyi és mi egyelőre tök lényegtelen, szvsz!
-
Morden24
nagyúr
180K ezért a telóért? Köznevetség tárgya, még ha független is. Legalább a megszokott 1 év gari jár ezért az árért?
Félrelértés ne essék, nem szoktam az Apple-t szidni, de aki ezt megveszi ennyiért, az már tényleg túlmegy a normális kategórián.
-
[Anduriel]
aktív tag
Én úgy tudom, hogy ez a 180e az a kártyafüggetlen ár, és nem az előfizetéses, persze ez is horribilis, de esetleg bele lehetne írni a cikkbe, mert sokan esetleg félreértik. Ebben a hírben az is benne volt hogy az előfizetés 10e lesz havonta.
''Az egész világ félreáll az elől, aki tudja, hogy merre megy.''
-
Jadro
veterán
A szolgáltató gondolom csomaggal fogja adni. Akkor meg nagyon magas ez az ár. Szóval ezt erős találgatásnak érzem csak.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
eami
veterán
Elég kamunak tűnik az a 180k... $200-hoz képest mindenképp... vagy 180ért függetlenül adják majd? Bár szerintem akkor viszont nem éri meg a pénzét
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest