- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigger
őstag
ha saját szempontjukból terelnék arra a világot, akkor a Microsoft nem változtatna a hozzáállásán!
meg szerintem az is elég érdekes, hogy mióta egy éve kijött a 1st gen iPhone azóta az szvsz legnagyobb divatmobil gyártó Samsung sz@rja az érintőképernyős telefonokat! milyen érdekes! eddig nem tudták volna? vagy valószínű nem is akarták, inkább még nyomtak volna pár száz csúszkás telót, ami mind ugyanazt tudja csak más köntösben és hatalmas pénzt akasztanak, aztán pár év múlva mikor unalmassá vált volna kihozzák! eddig ültek a babérjaikon a nagy mobilgyártók tisztelet a kivételnek és nézték a saját hasznukat! végre vki felpezsdítette a piacot, és ez most lényegtelen, hogy milyen cégnévvel!ahhoz hogy ennyi pénzér lehet "sokkal nagyobb tudású" telókat lehet venni, annyit tudok hozzáfűzni, hogy ki mire ad ki ennyi zsét, a Samu új i900asa télleg nagyon profi, viszonylag jól néz ki, kezelhetőségben is gyorsan fejlődik de engem ezek a WM ikonok a régi 6.0ás Windowra emlékeztet, és szntem egyáltalán nem illik egy ilyen készzülékhez!
a Sony X1ese is igen felkeltette érdeklődésem, az is egy profi gép lesz, hisz HTC, és azon is WM fut. mindenhol azt a hülye Wines cuccost használjuk, ezért felüdülés egy kicsit ilyen szempontból az iPhone!Apple and Android user
-
ZoZa™
senior tag
"az a lényeg hogy ezek létező és elfogadhatatlan hibák akárhány ember is veszi meg ettől függetlenül."
ez itt nem ellentmondás?
-
joey04
titán
azok akik megveszik csak azért veszik mert apple mindegy mi van vagy mi nincs benne.pontosan ezért teszik bele csak a minimumot.és ez természetes hogy ha valami nem elégíti ki az igényeimet akkor mást veszek, nem is kérdéses.itt az a lényeg hogy ezek létező és elfogadhatatlan hibák akárhány ember is veszi meg ettől függetlenül.
-
ZoZa™
senior tag
Bluetooth nincs és nem is gondolta senki aki ért hozzá hogy lesz benne. Aki nem tudja miért olvasgasson kicsit utána. esetleg kérdezzen meg engem, én már otthon vagy az almában.
-
joey04
titán
válasz Morden24 #186 üzenetére
Nézd, azt mondani, hogy a netelérés átlagjúzer dolog egy telóban, a BT meg nem, az rossz vicc
ez nem vicc ez hülyeség.
kb 1000x annyi ember használ BT-t fájlküldésre mint ahányan videóznak a netezés meg nagyon elenyészőamikor elmeséltem olyanok akadtak ki azon hogy nem lehet BT-t használni rendesen az iphoneban akik az életben nem nézték meg mi is tud a telójuk de a BT-n fájlküldés még nekik is teljesen mindennapi dolog.
-
Morden24
nagyúr
Nézd, azt mondani, hogy a netelérés átlagjúzer dolog egy telóban, a BT meg nem, az rossz vicc.
Az MMS eléggé átlagkategória, nem a magyar mobilozós szokásokat kell nézni, az kb. semmit nem reprezentál a világból.Az "átlag" igényeit szerintem a legócskább Alcatel is kielégíti, itt nem erről van szó. Ez egy mocsokdrága telefon (a 1st Gen az volt), ergo akkor legyen olyan is. Nem azért, mert nem lehet élni az ezerféle funkciók nélkül.
A 1st gen nem "picit" volt drágább a hasonló tudású készülékeknél, és ezeknél az összegeknél személy szerint én már úgy gondolom, hogy MINDENNEK egyben kell lennie. Designnak, tudásnak, felhasználói élménynek, egyszóval mindennek. Én százsokezer forintért nem vagyok hajlandó kompromisszumot kötni (ahogy itt valaki mondta, igen, annyiért teleportáljon is baszki).Mellesleg egyáltalán nem az adatlapra izgulok, személy szerint általában a design nálam az elsőrangú, ha nem tetszik egy készülék, meg sem fontolom a vásárlását. Ellenben "szép" gépeket, sőt "szebb gépeket" feleennyiért is lehet venni (megjegyzem, abban a furcsa helyzetben vagyok, hogy nekem nem tetszik különösebben az iPhone... félreértés ne essék, nem csúnya, de szerintem a formavilága minden, csak nem izgalmas).
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
Morden24
nagyúr
"Fanoknak" nem magyarázok az égvilágon semmit, mert nyilván teljesen felesleges
Elég, ha én tudom, hogy nem elégszem meg a készülék nyújtotta tudással (azért ez az egész blútúsz nagyon necces... én pont azért szeretem, mert már gyak. minden notin van, és sok pc-n is; ha valamit küldeni kell, jellemzően doksik és kisebb file-ok, akkor abszolút legjobb megoldás).Sectumsempra - For Enemies
-
ZoZa™
senior tag
válasz Morden24 #178 üzenetére
ez nem igy van.. nem az egyszerü felhasználó köt kompromisszumot, hanem az átlagon felüli user. Rengetegen lehetnek, akik életükben nem küldtek kékfogon semmit, őket a létezése sem izgatja ennek a dolognak, ellenben videót meg zenét azért néz/hallgat az emberek kb 100%-a ez meg abban a legjobb. Sőt, netezni is netezik aki átlag felhasználó, még a nagymamák is neteznek a mai világban, szal van benne egy böngésző, ami "kicsit jó". (persze nem nekik készült )
Szerintem teljesen kielégiti az átlag igényeit ez a gép és csak azok kötbnek bele akik fórumokat bújnak, meg az adatlap hozza őket lázba. Itt a fórumon talán ha van 50 ember akinek van valami kikötése az iPhone ellen és akad mondjuk párezer másik ember aki átlagfelhasználó, nem is tudja hogy van ez az oldal. Lehet ha 1 millió embert megkérdeznénk, mondjuk a 90%-a tökéletesen elégedett lenne. Persze ez csak fikció, gondolom ezt az eladási adatok alaján
-
erdoke
titán
válasz Morden24 #181 üzenetére
Nem ilyen bonyolult. A küldendő fájl (pl. kép) menüjében Send->BT, aztán esetleg közben le kell okéznod a BT bekapcsolását, és választani az elérhető eszközök közül. Legalábbis WM alatt.
ZoZa,
2 db WM készülék között (de gyakran más kompatibilis készülékek esetében is) az összes kontaktodat egyszerre át tudod küldeni BT-on. Telefonváltásnál ez baromira leegyszerűsíti a dolgokat. Más telefonokon egy bugos programot kell felraknod a PC-dre, aztán mentegetni, visszaállítani és xarakodni.
Az eladási adatok alapján: Hasonló árban is a vásárlók többsége NEM iPhone-t vesz.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
Jégkokó
veterán
Amikor az alcatel kihagyta a telefonjábol a teljes értékű Bluetoothot, akkor az nem kicsit volt gáz, most hogy ugyan ezt megteszi az apple, az szerintem nem teszi egy fokkal se jobbá. Mivel már 4-5 éve már, hogy vannak olyan telefonok amik nem csak kihengosításra tudják csak használni, vagy te hogy oldanád meg, hogy átküldj az iphonerol egy mp3 at egy másik telefonra? Jah hogy sehogy mert azt bizony nem engedte meg az apple.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Morden24
nagyúr
Nézd, vannak olyan, mára már alapvetővé vált funkciók és ezek felhasználási módjai, amikkel nem nagyon "illik" variálni. Ez nem úgy megy, hogy kiveszek valami totál basic dolgot, aztán kinyomom a szemed ujjal böködhető fotóalbummal.
Az Apple valahol vérprofi az Al Pacino-féle "ízleld, de le ne nyeld" hozzáállásban: csinálnak egy designos, jól használható kütyüt, és megtehetik, hogy a tágabb funkciókba sz*rnak bele, mert a nyálcsorgatás ezzel a két tulajdonsággal már elő is van idézve, és az egyszeri vásárló inkább kompromisszumot köt, semmint lemondjon az áhított tárgyról. Kövezzen meg bárki, de ez a stílus alapban jellemző az Apple jópár termékére.Az, hogy ezt más cég megtehetné, az egyszerűen nem igaz. Illetve a Lotus megteheti, hogy nem rak elektromos ablakemelőt az 50 kilót nyomó szupersportba, de ha ugyanezt az Opel játssza meg, akkor anyázás van, illetve árkot röhögnek köré.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
durva hogy a mai világban igy is meg lehet élni, de láthatjátok ti is, nem kicsit bejött nekik ez az észjárás. Még mindig bele lehet tenni a késöbbiekben, aztán megint el lehet adni.
ez így van.viszont aki ezt nem nyeli annak pontosan ezért ellenszenves az Apple.Bárki megenedhetné magának, hogy ne tegyen MMS-t vagy Bluetooth-ot a készülékébe. Igaz akkor mással kell ezt ellensúlyozni
Itt a tévedés.ha van egy eszköz amit én egy bizonyos célra szeretnék használni de azt a kiszemelt modell nem tudja akkor más területen lehet akármilyen jó nem fogom megvenni.ha van 2 azonos tudással rendelkező gép és az egyik mégis drágább azért mert elhozza az "ez állat" érzést akkor igen, hajlandó vagyok megvenni akár drágábban is. -
ZoZa™
senior tag
válasz Morden24 #174 üzenetére
Bárki megenedhetné magának, hogy ne tegyen MMS-t vagy Bluetooth-ot a készülékébe. Igaz akkor mással kell ezt ellensúlyozni, ha kiváltja az "ez állat" kifejezést a vásárlóból akkor hullára nem fogja érdekelni ez az igen nagy többség számára érdektelen dolog.
és durva hogy a mai világban igy is meg lehet élni, de láthatjátok ti is, nem kicsit bejött nekik ez az észjárás. Még mindig bele lehet tenni a késöbbiekben, aztán megint el lehet adni.
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
Elég szubjektív, hogy kinek mi a felhasználói élmény.
Tény, hogy az iPhone sw-je k*rvajó, ezt én is aláírom, ellenben kb 2 órán keresztül tartja fent bennem az érdeklődést.
Nálam a felhasználói élménybe az is beletartozik, hogy fogom magam, és letöltöm a teljesen ingyenes pocketUFO programot a HTC-mre, és utána csókolom (Ez csak érzékletes példa akart lenni, ezt lehet még cifrázni).
Igazából a gond szerintem ott van ezzel a telefonnal, hogy kiadták a 1st Gen-t, amiből kitapasztalták, hogy mik is a további igények. Ennek a 3G-ben megvalósították a 20%-át, bennhagyva olyan hiányosságokat és korlátokat, amiket manapság tényleg csak egy Apple (illetve még néhányan, persze) engedhet meg magának, mert más cég esetében egyszerűen termékbojkott lenne a vége (amit megjegyzek, meg is érdemelne az adott cég).Sectumsempra - For Enemies
-
joey04
titán
nem ehhez szoktam hozzá, hanem ha egyszer megveszek valamit akkor majd én eldöntöm hogy mit teszek fel ne helyettem döntse el valaki más.
cseszhetem a felhasználói élményt ha nincs olyan progi rá ami által megadhatná az élménytsajnos igaz, hogy csak tört verziós készülékeket tudták elfogadhatóvá tenni a felhasználók,nem az apple érdeme. ha hivatalosan csak azt és csak úgy használnám amit ők engednek egy hulladék lenne.a leleményes felhasználók tették szerethetővé a készüléket
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
miért így kellett megcsinálni
na itt a lényeg. megint korlátozás van.miért nem lehet egy hagyományos weboldalról leszedegetni cuccokat(mint wmre vagy symbianra) aztán majd ÉN megtapasztalom hogy hasznos-e kell-e nekem az, nem cseszi-e szét a rendszert.miért csak az appstoreból lehet vásárolni, még ha van ingyenes cucc is?(jó a törtekre nem igaz)
egyébként nem is értem hogy a programok telepíthetőségének valamilyen szintű engedélyezése miért számít nagy lépésnek?
Ez alap kellett volna hogy legyen nem?Ezért megint hurrázni kell hogy az apple megengedte azt amit mások már sok-sok éve?és még most sem úgy ahogy kéne.egyébként van rá olyan hivatalos progi amivel képes videót rögzíteni?
[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
Félreértés ne essék, akármennyire szeretem az iPhone-t, 180e-ért én se vennék. Azt ne felejtsétek, hogy nekem a 16GB-os 1.gen volt 90e. De ha most kellene vennem, akkor mindenféleképpen keresnék egy olcsó megoldást.
A legnagyobb baj ott van, hogy megint mi szívunk. Nálunk minden drágább. Ez így volt és így is lesz. Akarok mostanában venni egy IBM Thinkpad Notit, de amit kinéztem, az itthon 450e, míg az USA-ban 220e. Ti ilyenkor mit csinálnátok?
Vagy pl. az Applenél van olyan akció, hogy ha diákok vesznek egy Macbookot, ami $1000, tehát alig 140e forint!, kapnak hozzá ingyen egy iPod Touchot. Képzeljetek már el ugyanezt itthon...
-
ZoZa™
senior tag
ez akkor is nagyon durva, részemről példanélküli, hogy 2 óra alatt beadta a kulcsot bármi is.. kerskedtem telefonokkal, de ilyesmi még csak hibaként sem szerepelt, nekem volt hogy éjjel rajtahagytam az iPhone-on a világitást, és reggelre lemerült, de még nem kapcsolt ki csak piros volt a töltésjelző.
-
MODERÁTOR
-
Bog
HÁZIGAZDA
Ebben azért tévedsz. A programok telepíthetőségének valamilyen szintű engedélyezési azért elég nagy lépésnek számít, az előd korlátozottságát figyelembe véve. Megint más kérdés, hogy az elődnél ezt mért nem lehetett megcsinálni, megint más kérdés, hogy miért így kellett megcsinálni. A GPS is biztos jó, ha valaki ír rá szoftvert is, ami tervez, az akkumulátor viszont harmatos. Összesen két óra nyomkodás után beadta a kulcsot, pedig hálózaton sem volt az eszköz.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
joey04
titán
válasz fateless #162 üzenetére
Minden piacterületnek megvan a maga Apple-je. Ami engem zavar, hogy az emberek nagyon nagy részének az egész élete egy képzelt burokban telik.
Igen. elég csak az iPhone-t megnézni.sokan tényleg elhiszik hogy ez a jó ez a legjobb, és mert szép még a magas ár is rendben van. sőt most hogy kijött a 3g istenítik steve bácsit hogy ő aztán figyel a vásárlókra megadta amit kívánt nép.közbe egy frászt. a lehető legminimálisabb fejlesztést csinálták meg amit csak lehetett... -
veterán
Nekem a Mátrixban pont az a gondolatmenet tetszett, ami arról szólt, hogy volt, aki nem akarta tudni az igazságot, inkább visszakerülni az álomvilágba.
Ez a jó reklám célja is: elaltatni, és elhitetni, hogy ez a legjobb, amit csak megkaphatsz. Ebben Steve Jobs és társai a legprofibbak a maguk területén. (Mást is csinálnak jól...)
Minden piacterületnek megvan a maga Apple-je. Ami engem zavar, hogy az emberek nagyon nagy részének az egész élete egy képzelt burokban telik.
MOD
joey: senki sem ismeri be szívesen a tévedéseit.[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
joey04
titán
az hogy mi a gazdaságilag jó vétel azt nem egyénenként lehet eldönteni. ha azért az árért kaphatnál olyat ami szinte mindenben jobb csak 1-2 dologban nem akkor az rossz vétel.én is csináltam már sokszor rossz vételt, nekem megérte de azért legalább bevallottam hogy normális nézőpontok szerint szar vétel volt.erre nem képesek az emberek sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Én már azzal a gondolattal is eljátszottam, hogy veszek egy iPod Touch-ot, mellette pedig használok egy normál telefont. Csak túl drága a Touch. Ezért tetszene egy iPhone, ha olcsó lenne.
De csóróságom azt hiszem, meg fog gátolni terveimben..."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Morden24
nagyúr
válasz fateless #157 üzenetére
El tudom képzelni.
"...mi az ott a kezedben, Steve? Dobod el gyorsan, még megfertőz!"vagy mint a Brian életében
"Miért hoztatok neki iPhone-t, megharaphatja!"
Nekem inkább a "vélt magyar árat" a.k.a. 180K-t postázzák ki. A készüléket úgyis eladnám, de tartok tőle, hogy full árat nem kapnék érte, szóval ezúton jelezném minden MS vezetőséginek, aki nekem akarja postázni az iPhone-ját, hogy a kápé sem sértés
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz Typhoon47 #148 üzenetére
Hát annyiból mindenképpen gáz, hogy törlőkendő, leírás nincs a dobozban, a GPS nem tervez útvonalat, a világ legjobb mobilos böngésző nem a flasht ignoráló Safari.
És igen, bakker, pont ezek azok a pillanatok, amikor a tesztelő/cikkíró agya ledobja az ékszíjat, és alapvetően legszívesebben hangosan anyázna egy egyébként alapvetően tényleg rendben levő terméket azért, mert amit mellette művelnek makerintg címén az sima, egyszerű, mókusvakítás. Számunkra az objektivitás és a korrekt tájékoztatás olyan alapkövetlemény, mint az, hogy nem egy szál himbilimbiben megyek le a közértbe.És akkor ha azt írom, hogy ez gusztustalan, undorító, akkor meg jól nekem esik a fél hazai iPhone fanclub, hogy nem értem a "filozófiát", bakker. De. Én értem. Pont ez a bajom.
-
veterán
válasz Morden24 #155 üzenetére
Kisebb cégnek nagyobb PR kell
Használhat Machintost és Wint...
Lehet, én vagyok túl patrióta, de ha a saját termékem csak kicsit rosszabb, akkor a sajátomat használom. Viszont ha a sajátom sokkal rosszabb, akkor eladom az enyémet, nem pedig használom. De ez már annyira OFF, hogy lassan kitiltanak minket.
A lényeg az, hogy mindketten ugyanazt gondoltuk, gondoljuk, hogy nem probléma az MS vezér iPhone-ja. Ha meg mégis megszólja érte az elnökség, lpostázhatja nekem, örömme lfogadom
-
Morden24
nagyúr
válasz fateless #154 üzenetére
Tény, hogy csak szoftver, de mondjuk a Windows is az, és az MS nem gyárt PC-ket. Az mit kommunikálna ezzel az erővel, ha otthon az MS-esek OSX-eket meg Linuxokat használnának? Szóval ebbe bele lehet folyni, de most vagy minden ilyen dolog számít (nem csak a hw), vagy semmi sem.
Egyébként én nem azon akadnék fent igazából, hogy nem a sajátját használja, hanem azon, hogy a konkurencia termékét megveszi.Ez alapvetően PR szempontból számít a Renault esetben...
Részint igazad van, de ameddig az amerikai elnököt, vagy a brit királynőt nagyon sokan és relatíve sokszor látják, addig a Rönó elnököt meg "szinte soha". Persze pont az ilyen "szinte soha" emberek adnak állati jó alapot az "én úgy tudom, hogy" féle ócska hoax-oknak, amiken aztán gumicsontként lehet csámcsogni, meg hülye példáknak bedobálni
(Most elkezdtem rákeresni, de eddig nem találtam meg, hogy a Carlos Ghosn mivel jár )
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Morden24 #151 üzenetére
A WM-et futtató készülék nem a saját terméke, csak a sw. Majd ha lesz MS gyártmányú telefon...
Persze ha nagyon kötözködni akarunk, azt is mondhatnánk, hogy Agnelli járjon egy Suzuki Swifttel, elvégre a GM-nek van részvénye a Fiatban is, illetve a Suzukiban is. De ez már nagyon vad gondolatmenet. (Suzuki az Istenkirály - pedig Fordom van)
Ez alapvetően PR szempontból számít a Renault esetben...
Ugyanúgy, ahogy Egy amerikai elnök amerikai gyártmányú autóval közlekedik, egy német minisztert német autóval furikáznak, egy magyar miniszter pedig a legtöbb "zsebpénzt" adó gyár autóját használja[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
no hát ebből is látszik, hogy az Apple ezzel a telefonnal és a hozzáállásával jó irányba tereli a felhasználók szempontjából a világot!
a saját szempontjukból terelik jó irányba inkább a világot. ez persze nem csak az applere vonatkozik, de náluk érezni a legerősebben.Gazala: nem az a hülye aki ilyet vesz hanem az aki meg van róla győződve hogy ennyiért ez viszonylag normális vétel.ez egy szar vétel. legalább olyan szar vétel mint 210k-t kiadni egy N95ért.vagy 160k-t egy se w960ért.(ennyibe indultak ezek)soha nem abba kötnek bele hogy miért vesz az ember ilyet(vagy tényleg csak az apple ellenesek teszik ezt, de van a másik táborból is fröcsögő gusztustalan módon beszélő ember ám mint pl evon)hanem hogy miért próbálják úgy beállítani mintha jó vétel lenne. nem az.az hogy egy pici rétegnek jó az más. volt ilyen vita a Nokia 5000 topikban is, egy tulaj nagyon védte hiába mondta mindenki hogy 25-30kért szar vétel és kész.
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
Igazad van, de ez nem egy Apple iPhone-fansite, hanem egy mindenki által használható topik, és itt nyugodtan mindenki elmondhatja a véleményét a kütyüről.
Szerintem senki nem mondta, hogy te ne vegyél ilyen telefont. Azt már nyilván jóval többen, hogy ŐK nem vennének ilyen telefont, mert ezért és azért.fateless: Értem, amit mondasz, tiszta sor. De ezzel az erővel akkor már most elvárható lenne, hogy WM-es telefonnal járkáljon, nem? Végülis az is a cég terméke, és abban a szegmensben is van konkurencia stb.
FPS-ek közül meg nyilván a HALO-t kell a legjobban szeretnie.(#152) Gazala: Hát ha egyszer valakinek ez a véleménye... szerintem minden az ártól függ.
[ Szerkesztve ]
-
Gazala
aktív tag
az a jo, hogy az iPhone-os topikokban osszegyulnek az okosok, akik jobban tudjak nalam, hogy nekem mire van szuksegem, nekem mi kell. megprobaljak megmagyarazni, hogy bizony nekem nem kell az iPhone, mert "mocskosszemetapple" csak "ellenorzott" progikat enged feltelepiteni, es mennyi hianyossaga van, etc...
hagyjatok meg embertarsaitoknak a szabad valasztas lehetoseget! ti meg vegyetek nokiat, se-t, meg egyeb fa'nta'sztikus szuperkugyut amivel meg teleportalni is lehet. de minket ez a lehetoseg nem izgat.
-
veterán
válasz Morden24 #144 üzenetére
Nem értem a hozzászólásodat...
Azt mondom én is, hogy attól még, hogy MS-ember, nem baj, hogy iPhone-t használ.
Amiről én beszéltem, az a Renault-vezér.
(Majd ha lesz saját gyártású MS-készülék, akkor majd elvárom a vezértől, hogy olyan készülékkel járjon...)
A Pandás hasonlatod pedig eléggé kifacsart volt, mert nem azt mondtam, hogy egy Nissan Micraba üljön a "barátunk", hanem hogy egy prémium autóba. Kicsit úgy tűnik, hogy csak a vita kedvéért írsz.
Typhoon: Nem kacsa, álom De ott gondolom az előfizus árra gondolnak...
[ Szerkesztve ]
-
Typhoon47
senior tag
Ez most akkor mi? Kacsa? De ekkora?
"Education is important but big biceps are importanter"
-
Morden24
nagyúr
válasz fateless #143 üzenetére
Most hirtelen elképzeltem Gianni Agnelli-t egy Fiat Pandában (na persze Fiat Group-on belül válogathat rendesen ).
Gondolom az MS-példának az lett volna az értelme, hogy a nemtommelyik vezetőségi tag nem WM-es telefont használ, hanem iPhone-t. Ami már csak azért is borzalmas példa, mert mi van, ha az említett vezezőségi tag k*rvára nem akar egy PDA-t, okostelefont használni, hanem jó neki egy gsm-képességekkel rendelkező iPod is?
Tehát hogy egy újabb példával kontrázzak, attól, hogy az én cégem mondjuk műbrokit gyárt, még nem feltétlenül kell használnom, sőt, érvelnem sem kell mellette az igazi ellenében.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Morden24 #140 üzenetére
Értem, hogy példa volt, mondtam is, hogy sztem nem jó példa. Amit hozzátettem, hogy nem egy más konszernheztartozó márkát kellene használni, hanem a saját konszernen belül keresgélni, ahol is ott van az Infiniti. (ZoZa: értelemszerűen ahol lehetőség van rá. MS mobil - egyenlőre - nincs, csak tervben.) Akár egy G35, akár M45, ha nagyobbra ácsingózik.
Most képzelj el egy Nokia-vezért egy SE K850-nel; neked az mit kommunikálna...Ez ugyanaz, mint a p2p árusítás: ha te nem használod, akkor hogyan akarod másnak eladni azt mondva, hogy ez a legjobb termék a piacon.
-
ZoZa™
senior tag
válasz Morden24 #137 üzenetére
Ahogy mondod. Nálunk sem Ikarussal járnak a politikusok
viccet félretéve, teljesen érthető, hogy egy akkora cég igazgatója miért ül luxusautóban. Nekik tényleg nincs olyan ami annyira reprezentativ mint például egy olyan német autó mint amivel "jár"
a trágya-termelés az valami új dolog lehet
és hagyjuk a Reanult-ot csak pont ezt az egyet ne bántsuk, klasz márka, nagyon jó cuccaik vannak, szép és erős autóik vannak, és nemrég jött meg az enyém is[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz fateless #139 üzenetére
Példa volt, én pölö nem hallottam, hogy a Rönó vezér miben ül, hozzá kell tenni, hogy nagyjából nem is érdekel.
Ettől függetlenül Enzo Ferrari sem F40-essel járt le a közértbe.A lényeg csak annyi, hogy az ilyen példálózás egy kalap lepkét sem ér, arról nem is beszélve, hogy szezon/fazon-keverés, elég erősen.
Bár nyilván, ha mondjuk trágya-termelésből keresném gennyesre magamat, akkor az lenne logikus, ha traktorral járnék, nem pedig egy Astonnal, mi? Vazze...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Morden24 #137 üzenetére
A példa tényleg nem illik a MS-hoz, de azért egy renault-vezér nem kellene, hogy Merciben üljön. Nekem ez nagyon mást kommunikál... Akkor legalább üljön egy Infinitiben, ha már a Nissan részvények jó része az ő birtokukban vannak...
-
veterán
No igen. Nekem soha nem volt tele extra programokkal egyik PDA-m sem, eddig össz. kétszer tapasztaltam fagyást mindegyiket együttvéve. A mostanin azt sem tudom, hogy kell soft resetet csinálni, mert még nem kellett megnéznem.
Jégkokó #127: Azért egy PDA kezelőfelülete nem olyan könnyed, mint egy iPhone-é, hidd el. Még az új, tapira kihegyezett készülékek sem érik el azt a szintet, de azért közelednek.
-
Morden24
nagyúr
Azon még sosem gondolkodtál el, hogy azért ül Merciben, mert a Renault-nak nincsen olyan kategóriás kocsija, mivel nem azt a piacot célozzák meg?
Vagy gondolod, hogy a TESCO igazgatósági tagjai csak tescogazdaságos termékeket esznek? A példád kábé semmit nem bizonyít, amellett, hogy totál értelmetlen.Sectumsempra - For Enemies
-
Csigger
őstag
no hát ebből is látszik, hogy az Apple ezzel a telefonnal és a hozzáállásával jó irányba tereli a felhasználók szempontjából a világot! lehet, hogy nekik is vannak "hülye" húzásaik, mint például a kékfog korlátozás!
amúgy nem tudom ki hallotta, olvasta, de a Mikrofos egyik igazgatója is iPhonet vett magának! ha felhozzuk a francia autós példát, ez pont olyan mint a Renault vezérje, ő is német autóban csücsül, ha jól tudom Merciben, mert tudja, hogy milyen autókat gyártanak! ennyi!Apple and Android user
-
Ricardo
titán
Redmondiak megpróbálnak beleharapni az almába
Ebben a cikkben elhangzik a lényeg:
"kétségtelen, hogy az Apple egyre erősebb. Miért? Mert jók abban, hogy korlátaik közt teljes élményt szállítsanak a felhasználóknak"Igaz: Azt a "keveset" (a többiekhez képest) amit tud azt jól tudja, és a felhasználói élmény nagyon jó.Az más kérdés hogy ez a korlátozott tudás valakinek elég, valakinek kevés.
-
Magnum_
nagyúr
gyerekek, mindenki a kamerát szidja, az E71em szarabb képeket csinál, mint a régi Iphone! meg hogy gyüjti az ujjlenyomatot... az E71em is gyüjti...
azért érdekes, hogy olyan, aki fogott már iylet,tehát van minimális tapasztalata vele, az nem szidja..
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
joey04
titán
A wm meg a symbian is azért képes lefagyni mert ezernyi progit fel lehet rá tolni és könnyen be tud tenni a rendszernek.ha egy szűz wm-t vagy symbiant nézünk az se fagy.ahogy jöttek a tört iphoneok és a rá írt progik jöttek a fagyások is 1000 és 1 ilyen video van youtubeon kár ezt tagadni.persze most a 2.0nál az appstoreból szedett progikkal nem fog fagyni de pl egy symbian sem fagyna ha csak a nokia által hitelesített progikat lehetne rá telepíteni.azért nem a rendszer a hibás ha egy user által barkácsolt progi miatt kifagy a rendszer.
A bt korlátozására meg hiába van akármilyen magyarázat,másnál van rá lehetőségem hogy használjam akkor azt veszem.mint a se-nál pl nem érdekel milyen okok miatt tudnak csak szar kamerát meg kis kijelzőt csinálni.még ha elfogadható magyarázat lenne akkor sem érdekelne mert van más márka ami megadja ezeket! -
Jégkokó
veterán
Hát nekem tuti nem kéne olyan telefon aminek a kijelzőjét csak ujjal lehet fogdosni, mivel gyűjti elég rendesen az ujlenyomatokat. A kékfog korlátozása pedig akkor is hatalmas hiba, ezen nincs is mit magyarázni, 2008 ban sztem mág nem kicsit gáz. Meg a fényképezője csak fixfokuszos és kb akkora az optika mint egy bolha, ennél azért már ezerszer jobb kamrát is lehet látni, arrol nem is beszélve, hogy mg csak segédfény sincsen mellette.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
-
macikos
addikt
Pedig képzeld, nem fagy. Mondok még valamit, gyors, könnyen használható, felhasználó barát.
PDA telefont mennyi ember kezében lehet látni? A kizárólag stylusos PDA eleve halott ügy. PDA mániások persze mást el se tudnak képzelni, de most kicsivel nagyobb csoportról van szó. Elindult egy fejlődés a mobiltelefóniában, ez pedig a "csak kijelzős" mobilok térhódítására koncentrál. Ne is zavarjon, hogy Nokia a Series60 Touch, Google Android, ezek mind a kézzel való kezelésre koncentrálnak.Bármilyen programot? Miért, erre milyen programot nem lehet?
Bluetoothal kapcsolatban meg már párszor elhangzott, hogy miért van lekorlátozva.
-
erdoke
titán
Ez a fagyósdi urban legend, csakúgy mint az iPhone MMS-e.
Bő egy év alatt talán kétszer fagyott le az i600-am, akkor is én voltam türelmetlen.
Egyébként mindenki azt vesz, amit akar, csak ne akarja megmagyarázni. Nekem pl. a francia autót se tudnád, ami technikailag szinte azonos az elődjével, megbízhatóságuk pedig közismert (vagy inkább hírhedt)... Nem vagyunk egyformák.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
Jégkokó
veterán
Hát kötve hiszem, hogy ez nem fagyna le. Nem igazán értem, hogy szerinted mitöl rosszabb ettől egy pda, csak mert ezt ceruza helyett ujjal kell vezérelni. Arrol nem is beszélve, hogy abban legalább nincs semi korlátozás , és bármilyen programot lehet rá telepíteni, meg a kékfog nem csak audió átvitelre alkalmas csak.
-
ZoZa™
senior tag
Én vettem iPhonet, baromi sok pénzért. Megtehettem, szerencsés vagyok. Vehettem volna bármit az árából, bármelyik félisten PDA is kijött belőle, csak az én értékrendem más. Nekem nem az számit mit tud felmutatni 2 fagyás között, hanem milyen vele élni a mindennapokban. Nem vagyok benne biztos, hogy senki sem ért hozzá és tudatlanságból venne ilyet.
-
Jégkokó
veterán
Szerintem az iphone-t leginkább olyan emberek veszik meg, akiknek fogalmuk sincs, hogy ugyan annyi pénzért sokkal jobb telefont is megvehetnének, de nem mert ez az iphone és menyire trendi.
-
Snowy_owl
őstag
válasz Morden24 #121 üzenetére
Egyébként ha valaki csak villogni akar vele és a belső nem érdekli akkor lehet venni jó kis utánzatot 40-45k-ért. És az is tud képernyőt forgatni és még ráadásul érintő kijelzős is. Viszont nem lehet szoftverrel bővíteni. Mondjuk én utánzatot se vennék.
[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
Morden24
nagyúr
Lehet, hogy betanult szöveg, de eléggé igaza van. Ezen az áron jobb tudású és hasonlóan exkluzív & designos telefont lehet venni, sőt, kevesebbért is.
Az egyetlen dolog, ami az iPhone mellett szól az az, hogy ő az iPhone. Ezzel semmi gond nincsen, ettől még a készülék egy hiányosságokkal teli, a lehetőségeit ki nem használó agyonkorlátozott kütyü, ami mutatós, akár elegánsnak is elmegy, de ennyi, és nem több (tudom, erre meg az a betanult szöveg, hogy "de nem is akar több lenni" )
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Hát kevesebb hibajavítás van benne ezek szerint mint vártam.a 180k nagyon sok.igen az n95 is ennyi volt,az sem ért ennyit,de azért nagyobb tudása volt/van.
Az eladásokhoz: persze hogy sokan veszik,rá van írva hogy apple.a másik oldalnak viszont abban van igaza hogy ilyen rendszert és kezelhetőséget más még nem alkotott.
Lényegében sajna ez továbbra is egy divatkütyü szerény tudással -
Remittenda
aktív tag
Ez szép és jó. Biztos nagyon jó lesz az Omnia. Ám amíg nem dobtak piacra valamit addig ne legyen minden jövőbeli telefon iphone killer... ez lassan már a többieknek kínos... jön egy gyártó és 1 és egy év elteltével újabb 1 db készülékkel úgy felkavarja a vizet, hogy csak pislog mindenki. Meg egyáltalán. Mi a frásznak kell iphone killer? Talán azért mert az iphone egy jó telefon. Nagyon jó arra amire kitalálták. És nagyon rossz egy-két más dologra. Én sem vagyok egy iphone hívő, de azt el kell ismerni, hogy azokat a funkciókat amiket a telefon tud, azokat nagyon jól lehet használni. Nem csak benne vannak a gépben, de működnek is, van értelme használni őket. Persze olyan dolgok is kimaradnak, amik miatt nem nehéz őrjöngeni... de hát ez van. Hála a jó égnek azért még akad más gyártó is. Peace.
[ Szerkesztve ]
"Who are you working for, damn it?!" - レミッテンダ
-
spedyboy
senior tag
-
Snowy_owl
őstag
Ájfonom is max. akkor lesz ha kapok vagy nyerek. Vagyis soha. 180 marha sok érte függetlenül is. Persze majd esik az ára. De mennyire? 130-120? Aki villogni akar úgyis megveszi akinek meg tudás kell az vesz okosat.
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
ZoZa™
senior tag
Csak találgatni tudok, miért nem veszik ők is észre mit akarnak az "intenzív" felhasználók. Szerintem 2 dolog lehet, de ezt már az 1.1.1-nél is leírtam:
- felesleges a nép 99%-nak
- lehet majd 3.0 meg 4.0 iPhone-t is csinálni -> további eladások. Steve Jobs roppant okos ember, én az utóbbit simán kinézem belőle. Kockáztatni is mer, egy sima 2 megapixeles kamerát tesz a telefonba, mikor már bárhol van kártyásan is 3 megapixeles cucc 25e-be. És megint bejött neki.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nem, bakker, rohadtul nem erről van szó.
Hanem arról, hogy volt egy iphone 1.0 egy sereg hiányossággal. És egy sereg fasza megoldással. Az ember mondjuk azt gondolja, hogy ha csinálnak egy 2.0-t, akkor abban a sereg hiányosság egy részét kipofozzák. Főleg olyan dolgokat, amik nem nagy elvárások. És erre lószart. Ez itten a bibi.
-
ZoZa™
senior tag
mellesleg a prémiumkategóriában vezetnek a notebook eladásokban, pedig van olyan gépük amin 1db USB van.. akkor ezen is röhögjünk már egy jót
-
AS
félisten
Akinek van egy kis esze az Omniát vesz vagy még vár egy picit 2008 végéig tényleges Iphone killere LG és Samsungtól.
Vagy 2009 ig és Nokia modellje is megjön.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
ZoZa™
senior tag
-
Bog
HÁZIGAZDA
-
Bog
HÁZIGAZDA
Hát. MMS nincs. Legalábbis az amcsi verzióban, ez már biztos. Sajnos kihagyták azt a ziccert is, hogy SMS írásnál el lehessen forgatni a kijelzőt. Sajnos továbbra sem vesz fel videót. Bluetooth-on nem lehet fájlátvitelt csinálni. De az ikonok sorrendje átrendezhető. WOW.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest