- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
coyote55
őstag
válasz Morden24 #221 üzenetére
Tulajdonképpen a negatív hír is hír...
Az iPhone "sírja" az lenne, ha mindenki lesz.rná, sehol semmi nem jelenne meg róla, ez az egész arról szól, hogy hírverést csapnak (csapunk) neki...
Erre "utazik" az Apple - és milyen ügyesen!
Mi vagyunk a lököttek, hogy ugrunk ráMemento Mori!
-
joey04
titán
válasz Morden24 #186 üzenetére
Nézd, azt mondani, hogy a netelérés átlagjúzer dolog egy telóban, a BT meg nem, az rossz vicc
ez nem vicc ez hülyeség.
kb 1000x annyi ember használ BT-t fájlküldésre mint ahányan videóznak a netezés meg nagyon elenyészőamikor elmeséltem olyanok akadtak ki azon hogy nem lehet BT-t használni rendesen az iphoneban akik az életben nem nézték meg mi is tud a telójuk de a BT-n fájlküldés még nekik is teljesen mindennapi dolog.
-
ZoZa™
senior tag
válasz Morden24 #178 üzenetére
ez nem igy van.. nem az egyszerü felhasználó köt kompromisszumot, hanem az átlagon felüli user. Rengetegen lehetnek, akik életükben nem küldtek kékfogon semmit, őket a létezése sem izgatja ennek a dolognak, ellenben videót meg zenét azért néz/hallgat az emberek kb 100%-a ez meg abban a legjobb. Sőt, netezni is netezik aki átlag felhasználó, még a nagymamák is neteznek a mai világban, szal van benne egy böngésző, ami "kicsit jó". (persze nem nekik készült )
Szerintem teljesen kielégiti az átlag igényeit ez a gép és csak azok kötbnek bele akik fórumokat bújnak, meg az adatlap hozza őket lázba. Itt a fórumon talán ha van 50 ember akinek van valami kikötése az iPhone ellen és akad mondjuk párezer másik ember aki átlagfelhasználó, nem is tudja hogy van ez az oldal. Lehet ha 1 millió embert megkérdeznénk, mondjuk a 90%-a tökéletesen elégedett lenne. Persze ez csak fikció, gondolom ezt az eladási adatok alaján
-
erdoke
titán
válasz Morden24 #181 üzenetére
Nem ilyen bonyolult. A küldendő fájl (pl. kép) menüjében Send->BT, aztán esetleg közben le kell okéznod a BT bekapcsolását, és választani az elérhető eszközök közül. Legalábbis WM alatt.
ZoZa,
2 db WM készülék között (de gyakran más kompatibilis készülékek esetében is) az összes kontaktodat egyszerre át tudod küldeni BT-on. Telefonváltásnál ez baromira leegyszerűsíti a dolgokat. Más telefonokon egy bugos programot kell felraknod a PC-dre, aztán mentegetni, visszaállítani és xarakodni.
Az eladási adatok alapján: Hasonló árban is a vásárlók többsége NEM iPhone-t vesz.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
ZoZa™
senior tag
válasz Morden24 #174 üzenetére
Bárki megenedhetné magának, hogy ne tegyen MMS-t vagy Bluetooth-ot a készülékébe. Igaz akkor mással kell ezt ellensúlyozni, ha kiváltja az "ez állat" kifejezést a vásárlóból akkor hullára nem fogja érdekelni ez az igen nagy többség számára érdektelen dolog.
és durva hogy a mai világban igy is meg lehet élni, de láthatjátok ti is, nem kicsit bejött nekik ez az észjárás. Még mindig bele lehet tenni a késöbbiekben, aztán megint el lehet adni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Morden24 #155 üzenetére
Kisebb cégnek nagyobb PR kell
Használhat Machintost és Wint...
Lehet, én vagyok túl patrióta, de ha a saját termékem csak kicsit rosszabb, akkor a sajátomat használom. Viszont ha a sajátom sokkal rosszabb, akkor eladom az enyémet, nem pedig használom. De ez már annyira OFF, hogy lassan kitiltanak minket.
A lényeg az, hogy mindketten ugyanazt gondoltuk, gondoljuk, hogy nem probléma az MS vezér iPhone-ja. Ha meg mégis megszólja érte az elnökség, lpostázhatja nekem, örömme lfogadom
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
válasz Morden24 #151 üzenetére
A WM-et futtató készülék nem a saját terméke, csak a sw. Majd ha lesz MS gyártmányú telefon...
Persze ha nagyon kötözködni akarunk, azt is mondhatnánk, hogy Agnelli járjon egy Suzuki Swifttel, elvégre a GM-nek van részvénye a Fiatban is, illetve a Suzukiban is. De ez már nagyon vad gondolatmenet. (Suzuki az Istenkirály - pedig Fordom van)
Ez alapvetően PR szempontból számít a Renault esetben...
Ugyanúgy, ahogy Egy amerikai elnök amerikai gyártmányú autóval közlekedik, egy német minisztert német autóval furikáznak, egy magyar miniszter pedig a legtöbb "zsebpénzt" adó gyár autóját használja[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Morden24 #144 üzenetére
Nem értem a hozzászólásodat...
Azt mondom én is, hogy attól még, hogy MS-ember, nem baj, hogy iPhone-t használ.
Amiről én beszéltem, az a Renault-vezér.
(Majd ha lesz saját gyártású MS-készülék, akkor majd elvárom a vezértől, hogy olyan készülékkel járjon...)
A Pandás hasonlatod pedig eléggé kifacsart volt, mert nem azt mondtam, hogy egy Nissan Micraba üljön a "barátunk", hanem hogy egy prémium autóba. Kicsit úgy tűnik, hogy csak a vita kedvéért írsz.
Typhoon: Nem kacsa, álom De ott gondolom az előfizus árra gondolnak...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Morden24 #140 üzenetére
Értem, hogy példa volt, mondtam is, hogy sztem nem jó példa. Amit hozzátettem, hogy nem egy más konszernheztartozó márkát kellene használni, hanem a saját konszernen belül keresgélni, ahol is ott van az Infiniti. (ZoZa: értelemszerűen ahol lehetőség van rá. MS mobil - egyenlőre - nincs, csak tervben.) Akár egy G35, akár M45, ha nagyobbra ácsingózik.
Most képzelj el egy Nokia-vezért egy SE K850-nel; neked az mit kommunikálna...Ez ugyanaz, mint a p2p árusítás: ha te nem használod, akkor hogyan akarod másnak eladni azt mondva, hogy ez a legjobb termék a piacon.
-
ZoZa™
senior tag
válasz Morden24 #137 üzenetére
Ahogy mondod. Nálunk sem Ikarussal járnak a politikusok
viccet félretéve, teljesen érthető, hogy egy akkora cég igazgatója miért ül luxusautóban. Nekik tényleg nincs olyan ami annyira reprezentativ mint például egy olyan német autó mint amivel "jár"
a trágya-termelés az valami új dolog lehet
és hagyjuk a Reanult-ot csak pont ezt az egyet ne bántsuk, klasz márka, nagyon jó cuccaik vannak, szép és erős autóik vannak, és nemrég jött meg az enyém is[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Morden24 #137 üzenetére
A példa tényleg nem illik a MS-hoz, de azért egy renault-vezér nem kellene, hogy Merciben üljön. Nekem ez nagyon mást kommunikál... Akkor legalább üljön egy Infinitiben, ha már a Nissan részvények jó része az ő birtokukban vannak...
-
Snowy_owl
őstag
válasz Morden24 #121 üzenetére
Egyébként ha valaki csak villogni akar vele és a belső nem érdekli akkor lehet venni jó kis utánzatot 40-45k-ért. És az is tud képernyőt forgatni és még ráadásul érintő kijelzős is. Viszont nem lehet szoftverrel bővíteni. Mondjuk én utánzatot se vennék.
[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest