Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vehement69

senior tag

még valami: külföldön 130-140k-ért is lehet kapni LEGÁLIS, független változatot. mivel munkám miatt úgyis megforulok majd sok országban én inkább azt az utat választom. és fogják még sokan. illegális meg lesz kb 90-ért is előbb-utóbb. nem kell mondanom, ez mekkora vásárlói közönséget szívhat el.

T-mobil meg csak maga alatt vágja a fát, ha tényleg ennyi lesz, bár azt is el bírom képzelni, hogy ilyen kamu-hírekkel puhatolóznak...

I am cancer in your bones

• vehement69

senior tag

válasz Totya30 #77 üzenetére

gratulálok, ugyan úgy nem érted az egészeket:)
    :R nekem meg ez tetszett :R

mod: ezek után végképp megkapom a miért szólaltál meg köcsög epölbuzit :DD

[ Szerkesztve ]

• vehement69

senior tag

ugyan nem tartozik szorosan az iPHONE-hoz, de engedjétek meg, hogy egy kicsit eldobjam magam azon, hogy drága gagyinak(pontosabban árkategóriájában szarnak) nevezitek az Apple termékeit, így pl a MacBook-ot is. Ők nem tehetnek arról (pontosabban tehetnek, mert ugye nincs európai gyár, meg másodlagos piac ez nekik (már vannak lépések ez ügyben, hála)), hogy itthon rárakódik ezek árára minden hülyeség. Azért szerintem 1100 dollár egy MacBookért (vegyük alapul a kinti árakat, bár tudom, mi MO-n élünk és az itteni árakat kell nézni, de bakker MO-n mikor volt bármi is korrektül árazva? :( ) nem sok, hanem kevés. Ennyit erről.

a 180 ezer meg valószínűleg 2 hónap és lemegy 150-160-ra, majd ha elmúlik a nagy vásárlói roham (ha lesz:) ), akkor kis szerencsével, ha augusztusi bevetéssel számolunk, jövő áprilisra 130k-ból meg lehet talán úszni a függetlent. én viszont tudom, hogy ha nov-dec környékén lesz 150-ért független, akkor abban fogom tárolni a pannonos sim kártyámat.

180k meg a nokia csoda 8800-s meg hasonló gagyik (jó msot direkt nem borzollak titeket, de nekem N95 is sok szempont miatt ide tartozik, míg pl egy E65 nem) túlárazása után meg nem sok. senki ne mondja ezt plz. Bár egy LG Viewty korrekt árazása megint más kérdés, de megint ellenpélda az Armani.

250-ért Bog hacsak nincs nagy mákod és kifox egy 'exklúziv trendi csóká'-t, akkor felejtős. A régi ájfónnal meg lehetett csinálni, mert az bizonyítottan tudni lehetett, hogy nem lesz itthon. XXLGsm pofátlanul 300kért adta az elsőket, emléxem, itt ugyan nem lenne szabad bántani őket... Ezért tovább sem megyek:)

A t-mobil amúgy ha jól csinálja és lesz 6-7-8k-s alap csomag is akkor nagyot nyerhet egy 50 ezres kezdőár mellett. Bár én valahogy úgy érzem, hogy paradox módon a sokkal drágább kártyafüggetlen lesz akkora siker, mint a rabláncos, igaz azon ők többet nyernek majd.

És egy félreértés: az iPHONE 3G-ért már SEMMILYEN szolgáltatónak nem kell SEMMILYEN összeget fizetnie, nem úgy mint az első változatnál. App Store behozza majd azt a pénzt (sőőőőőőt... már most olyan szinten jól járnak vele almáék, hogy faszé nem nekem jutott eszembe xD), meg az is elképzelhető, hogy ha nem is per telefon, hanem mint sok helyütt leírták, úgy kell iPHONE 3G-ért fizetni, hogy én most akkor terjeszteni akarom, tessék itt van x+1 zöldhasú. Bár ez sem valószínű.

Az meg hogy buta-e vagy sem, össze kéne hasonlítani, hogy x telefonon ez az y képesség mennyire használható és iPHONE-on mennyire.. Pl sokak szentje a symbian egy moslék, samu is, motorola eltűnik, ráadásul régi, talán LG-nek van még jó megoldása. No de mindegy.

Új hozzászólás Aktív témák