- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Valamikor már a gyárban eltűnnek a játék kuponok. Persze ilyenkor nagy nehezen szokták pótolni. De necces a dolog, mert mi van ha feltételezik rólad, hogy te csak még egy kódot szeretnél pluszba kapni.
Sokkal tisztább lenne ha egy regisztráció után a gyári szám alapján a weboldalukon adnák a kódokat . -
Televan74
nagyúr
Megértem, hogy ki vagytok akadva. De ha van aki nem bír várni és megveszi drágábban is, akkor a kereskedők igen is keresnek rajta. Én is ezt tenném(tettem is valamikor).
Én inkább azon tudok kiakadni , hogy egyes gyártók a termékekhez nem kérnek vagy nem kapnak kódokat. Pedig én is ugyanúgy AMD Radeon terméket vásárolok.
-
Televan74
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #57 üzenetére
Majd akkor ha már csökken a vásárlázi kedv. Bedobják az akciót. Addig adják játékok nélkül a kártyákat.
-
Televan74
nagyúr
válasz
antikomcsi #6 üzenetére
Mert mi már megvettük.Várhatunk volna még két hónapot vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest