- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Sidious
senior tag
Wesder, anyibban egyetertek veled, hogy szerintem is a folos vekonyitasi mani rovasara megy az akku kapacitas. Nem hiszem, hogy plusz 0,5-0,6 mm (ill. plusz 35-45gramm) a felhasznalokat padlohoz csapna.
pl. az i5/5S/SE "vastagsaga" 7,1 mm-el nagyon kenyelmes es a szogletes elekkel is jo a fogasa. Sajnos az i6/6S a (szerintem amugy tetszetos) minden oldalrol teljesen szimmetrikus formavilagaval es lekerekitett oldalaival nagyon csuszos. Tudom, tegyel ra tokot... de en pl. egyik telomon se hozdok tokot ill. foliat, mert ha ugy tetszik, ahogy stock van, akkor miert ne hasznaljam igy.
minden esetre szvsz, az i6/i6S tul vekony es csuszos is.
de szep keszulekek.
Igaz, nekem meg a mai napig az LG optimus black egy nagyon nagy design favorit
-
buvartacsko
addikt
Elárulom neked hiába van egy telefonban 8GB ram meg 5-6000mah akkumulátor ha nincsen rendes support hozza, nincs rendesen optimalizalva, akkor lehet lemerul 1 nap alatt az is bőven. Nem tudom miért foglalkoztok ennyire ezzel meg. Az S7ben is ott a 4GB ram, megis 5 perc utan ki dobálja a dolgokat belole es ujra tolt ameddig az 1-2GBos iOS eszközök nem csinálnak ilyeneket. Nem tudom akkor most melyik is a jobb ?
-
buvartacsko
addikt
Tehát ha többet megy 1500mahval a telefon mint egy 4000mah androidos készülék akkor egy szar, mert kevesebb a szám ??? Bár ezen sem csodálkozom, korábban lattam előjött mar hogy az a jobb telefon amin több kamera van, amivel meg nem tudsz empéhármat atkuldeni egy másik telefonra az SEMMIVEL SEM KOMPATIBILIS !!!!
DDDDDDDD
-
Lord Sidious
senior tag
Tisztelt forumtars!
En massziv hasznalat mellett, max fenyeron is nap vegen 25-30%-on vagyok az i6-al. Ez pedig nem olyan rossz. 80%-ig "gyorstoltessel" 1 ora -1 ora 15 perc alatt megvan a telo 0-rol. 80-100-ig lassabban tolt, hogy kimelje az akkut es tobb ciklus ferjen bele. (Amugy az Apple iPhone eseten 500 iPad eseten 1000, Mac-nel 1000 es iPod-nap 400 toltesi ciklussal szamol) Addig pedig nincs baj, ameddig 150+ tolesi ciklussal vissza viszed az APR-be, es a kapacitas midossze ~4%-ot csokkent, de a szerotol jon a valasz, hogy "bocsi a "selejtes" akkuert, es johetsz a cserekeszulekert". Ha baratom nem mellettem jatsza be tesztkent el sem hiszem. Hiaba a korrekt (tul korrekt) szervizes support nagy rebuyer fegyverteny.amugy meg a 6S A9-el 14mn-en eleg jol elvan akku idovel es az SE is meglepoen jol birja. (Mellessleg nuku melegedes. Ezen igen csak neztem nagyot, mert azt hittem jobban fog melegedni nagy terheles alatt, mint az 5S, de nem. Sot.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HP notebook topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby elektronika
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest