- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
Telefonőrült #225 üzenetére
Ha minden igaz kukázzák a 16GB-os variánst és a helyébe a 32GB-os kép.
-
.Szaki.
addikt
Na igen, de ez mekkora hülyeség, hogy akkor bukod a töltési lehetőséget, vagy pedig ha nem, akkor fizessek még azért is, hogy úgy használhassam, mint bármelyik más készüléket?
Akkor inkább majd veszek egy 6S Plust, nem érdekel, hogy addigra régebbi lesz.
De ha kitárgyaltátok már többször, akkor hagyom a témát, bár ez is az újabb iPhone típus egy fejlesztési pontjáról szól, de nem akarok akkor már lefutott köröket újraindítani.
-
.Szaki.
addikt
Na de ebben azért nincs logika, mert ennyi erővel bármilyen más Bluetooth-os fülhallgatót rá tudsz catlakozni, de kábelest már nem, tehát ezzel se nagyon tudnák kiszűrni ezt a dolgot, de értem mire gondolsz és ez jogos is. A többivel nekem nincs bajom, de ezt nem tudnám megérteni. Ha mégiscsak lesz rajta csatlakozó, akkor el fogok gondolkodni cserénél az új termékükön.
-
.Szaki.
addikt
Enyém pont az az egy, igaz nekem középkategóriás telefonom van, de ezt tudja hozni.
Viszont én arra leszek inkább kíváncsi, hogy tényleg elhagyják-e a 3,5-ös jack csatlakozót, mert akkor onnantól hiába gondolkodok iPhone-on, biztosan nem veszek, ha nem tudom rátenni a Sennheiserem. Nem is értem, hogy ez miért lenne jó, vékonyság miatt? Minek ennél vékonyabb telefon. Inkább kicsit a kávákon még szabhatnának talán, ha már mindenáron valamit változtatnának rajta.
-
.Szaki.
addikt
Droidom van, de nem tudom minek kell állandóan ilyen mérhetetlen butaságokkal telenyomni a topicot. Komolyan olvasni is kínos, itt nem rég volt törölve egy elég durva vita okkal, minek mindig provokálni?
Vannak olyanok igen, akiknek anyuci-apuci megveszi az iPhone-t, de ha nem azt, akkor az S7-et, P9-et, van az aki csak menőzni akar, megveszi részletre, de ha nem azt, akkor az S7-et, P9-et, meg van akinek szimplán tetszik az iOS, és megengedheti magának, megveszi, mert miért ne. Sőt van aki ugyan ez, csak tetszik az edge és vesz egy S7 edge-t. Fura az élet...
-
.Szaki.
addikt
Nem vagyok egy nagy Apple-buzi, mert ahogy korábban írtam az árpolitikájukkal nem nagyon vagyok kibékülve, igaz erre nagyban rátesz a 27%-os ÁFA is, és általánosságban még egyet is értenék, de az SE a külsőn kívül nem sok mindenben hasonlít az 5S-re, nézz még egy specifikációs összehasonlítást.
Egyébként esküszöm nem fogom megérteni, hogy ez a hatalmas nagy rivalizálás mire jó az Android és az iOS felhasználók közt. Mindkettő rendszernek megvan a maga előnye, a sztereotípia pedig minden csúcsmodellre igaz, nem csak az iPhonera. Én csak ismerősi tapasztalatokat tudok megosztani, legjobb barátomnak van egy i4-e és egy 5S-e. A 4 most kezd döglődni, eredetileg semmi baja nem volt, kicsit lassú volt,most egy Huawei-t szeretne venni helyette. (Az i4 elődje is az volt) Az 5S-t is nagyon szereti, viszont már kétszer kellett cserélni, most pedig valószínűleg az akkuval van valami gond. Ugyanilyen történeteket tudnék mondani egyébként Samsunggal is, csak ott nem cserélnek azonnal telefont. Az egészséges élcelődést pedig amiből ez az egész (amúgy nevetséges önigazoló) vita kialakult szerintem illene minden tábornak,minden topicban normálisan viselni, mert ilyen mindig lesz és ezzel szerintem nincs is semmi gond.
A fejlődés terén viszont biztos könnyebben elengedi magát az Apple, mert nincs az a versengés, mint az Androidnál, hogy egy platformon van több csúcskészülék, itt ha valaki iOS-t akár, az vagy iPhone-t vesz, vagy semmit.
-
.Szaki.
addikt
Egyetértek. Mindemellé azért hozzátenném, hogy azt nem lehet mondani, hogy rossz telefonok lennének, néha engem is elkapott a must have érzés, csak egyszerűen nem éri meg, én továbbra is pofátlanságnak tartom 100.000 forint fölötti összeget elkérni egy 16GB belső memóriával rendelkező telefonért, aminek még csak bővíteni sem tudod a memóriáját. Persze tudom, hogy azt csak a magamutogatók veszik részletre, a nagyobbakat meg azok, akik tényleg megengedhetik maguknak, de ezzel a 16 GB-os tárhely dologgal nem igazán tudok kibékülni.
-
.Szaki.
addikt
Csak az egyszerű vásárló (és tetszik vagy sem ők vannak többségben) baromira nem így gondolkodik, hanem ha az x típusnak, az y típusnak és a Z típusnak is az van, akkor "nehogymár' az új ájfonon ne legyen, mit szól a szomszéd!"
Mindenesetre szerintem lemaradásban van az Apple, nem kátom azt a nagy Android killer telefont.
-
.Szaki.
addikt
Magyarán két elemnél is lépéshátrányban lesz az Apple a konkurensekkel szemben. Ez sem fogja elősegíteni az eddigi csökkenések megállítását. Ettől független kíváncsi leszek, hogy milyen lesz az iPhone 7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged