Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
Telefonőrült #231 üzenetére
Hát. ha benézek bármely androidos telefontopikba szerintem több olyat találok, aki nem tudja mi titkokat rejt az adott telefonja. Vagy akkor azok is divattelefon vásárlók?
-
Blyan
félisten
válasz
Lord Sidious #211 üzenetére
Mar ott van, csak kizárolag angolul tud, es asszem csak az us store-ban van.
-
Blyan
félisten
És a buzik??? Az mé maradt ki?
Na nézzük.
- Galaxy S6-ról váltottam, lehet túl olcsó készülék volt, nem tudom
- Visszakanyarodva ide, a Samsungnál nagyobb marketing huszárok nem léteznek, szóval akkor minek vagy kinek dőltem be?
- Bevallom nem vagyok telefon guru, de mindenféle platformról voltak már telefonjaim, ha nem is vagyok profi, azért tudom, mi merre micsoda.Jah, és
- Hombár sem vagyok, nős viszont igen és gyerekem is van, persze ki tudja, nem?
-
Blyan
félisten
válasz
tepenzed #106 üzenetére
Amit az Apple kínál ahhoz eleg erős lesz, kétlem hogy lenne bármilyen általános felhasználási mod, amiben lassabb lesz, mint bármely konkurense, a 6s eseteben sincs így.
Az más kérdés, hogy most pl az iOS 10 eseteben nem erőltették meg magukat , legalább is egyelőre így tűnik.
De ez mar nem hardver kérdés. -
Blyan
félisten
válasz
tepenzed #104 üzenetére
Ja hogy nem tudsz olvasni, mert amúgy erre reagáltál.
Proci bőven hozza az idei csúcsdroidok szintjét és még meg se jelent az idei iPhone ami szokás szerint körbe röhögi majd az idei mezőnyt.
S6-rol váltottam, a kijelzője valóban jobb volt, de nem volt ahhoz képest tárgya nekem a 6s kijelzője sem. Az üzemidőt boven hozza.
Rendben, az s7 Edge jobb etéren, de annak a plus az ellenfele, az se annyira szar aksi szempontból.
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
válasz
csipszikutya #22 üzenetére
Kétlem hogy lesz 7s.
-
Blyan
félisten
Én nem fogok sírni a dupla kamera hiánya miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest