Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
válasz
Corleone33
üzenetére
A kompetencia teszt óta nem követem az eseményeket de ha jól látom az egyik nagy probléma, hogy van ahol személyes jelenlét kell valamilyen formában? Plusz tényleg nem végezhető munka mellett.
Én már korábban is írtam, hogy kb. max 2 ezer embert tudok elképzelni támogatott formában, szóval az, hogy magas a léc nekem nem meglepő. A drámázás meg nem érdekel. Korábban nézegettem a fizetős tanfolyamokat, ezeket a 6 hónaposokat és ott napi 8 óra elfoglaltságot írtak fél éven keresztül, annyira nem meglepő, hogy akkor annak mintájára ez se lesz sokkal másabb de talán nem élik bele magukat az emberek ha mindez legkésőbb júniusban kiderült volna. Nem tudom mi lehetett a cél, talán minél több embert becsalni a képzésre? Passz, mind1 ez van.
-
Corleone33
senior tag
Maga a szervezés egy hatalmas kulimász, az tény.
Csak lassanként egy kabarévá torkollik ahogy felnőtt emberek eljáttszák a hattyú halálát a képzés körül.
Illetve szeretném azt hinni, hogy senki se gondolta holtkomolyan hogy majd több tízezer embernek osztogatnak ingyen bootcampes képzést mint a cukrot (főleg hogy kapacitás sincs rá)
A bevezetés mindenkinek jutott, a többiért már teperni kell.
-
Én ezt csinálom. 12-20€-kért lehet venni leckéket, és állandóan akciós amúgy.
Most a Firebase-en gondolkozom, csak még mindig nem tudom, ez az, ami kimaradt az "állami" képzésből? Vagyis a helyi gépen futtatott JSON adatbázis helyett ez tényleg az, amivel normálisan dolgozni lehet? Konkrétan arra gondolok, hogy más leckékből már van egy működőre megírt webshopom, de az csak front-end. Azt akarnám átírni, hogy az adatbázisból vegye a termékeket.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Corleone33
üzenetére
wow azt hittem, hogy csak túlzol aztán belenéztem a facebook csoportba és tényleg tele van panaszkodó emberekkel. Mondjuk én erről beszéltem, ugye minden fontos információ az utolsó pillanatban derült ki, így sokan beleélték magukat.
-
Corleone33
senior tag
Imho szerintem legtöbb ember csak dühös mert nem olyan pontszámot kapott amit szeretett volna.
Ez a "csalás" hajtépés ugyanolyan cicaharc mint amikor egyesek azon mentek egymas nyakának hogy a console használata csalásnak számít-e.
Zárójelben jegyzem meg, nem tartom sokkal tisztességtelebbnek a puskázást semmint amikor sokan képzett IT-sként jelentkeztek a programba.
Ezzel nem rád célzok hanem azokra, akik nagyon azzal vannak elfoglalva hogy kikiálthassanak bűnbakot ha nem jutnak be.
Azoknak üzenem: magadért tanulsz, nem másoknak

-
jah és tuti sokan csaltak is, ahogy csak tudtak. Nem egy csoportról lehetett hallani.
És mit gondolsz, hogy fog végződni?
1. megtudja, hogy nem babra megy a játék, felméri a helyzetet: csalással nem tudja végigcsinálni: nem kezd bele.
2. belekezd, kibukik: megszívta, fizethet a csalásért
3. belekezd, sikerül neki: mindenki nyert -
Narxis
nagyúr
Gyerekek hagyjátok a fenébe ezt, még talán tart az akció udemy-n, vegyetek kurzusokat. 24 euroért bezsákoltam egy java-s és python-os teljes kurzust kezdőknek. Utóbbival kezdem aztán meglátjuk.
-
Create.
addikt
Viszont legalább már tudunk egy időpontot, hogy 9-ig kell kapni emailt. Már ez is valami.
-
Corleone33
senior tag
Igaz, a megfogalmazásom picit szar volt

Semmi gáz amúgy
Személy szerint tesztelői vagy üzemeltetésrn agyalok, de a kontaktórák miatt Prog kiesett, a CodeCool meg lényegében azt közli eddig hogy "válassz minket, válassz képzést és idősávot aztán ha szerencséd van indítunk abban a sávban kêpzést de az is lehet hogy nem"
Így meg kész rulett őket választani ha megvan az esélye hogy pont az adott időpontban nem kerülsz be vagy eleve nem indítjak a képzést a számodra megfelelő idősávban.
-
Create.
addikt
válasz
Corleone33
üzenetére
Ez igaz, csak azt akartam írni, hogy nem feltétlen az első 1000 ember kaphat lehetőséget, lehet az utolsókra is sor kerülhet. Rosszul fogalmaztam, bocsi.
-
Create.
addikt
Így van, kétszer át kell ezt gondolnia mindenkinek, ráadásul majdnem félév összességében a képzés, azt elég necces finanszírozni. Erre jön még 2-3hónap specializáció, ha minden igaz és ezután kell munkát keresni, amit megint ki tudja mennyi idő lesz. Diákhitelt meg én személy szerint nem vennék fel.
továbbá arra is kíváncsi lennék, hogy hányan akarnak tesztelőnek vagy rendszerfejlesztőnek menni. Mert szerintem nem sokan.
jah és tuti sokan csaltak is, ahogy csak tudtak. Nem egy csoportról lehetett hallani.
-
Create.
addikt
válasz
Corleone33
üzenetére
Ez nem így van. Ha nem akar menni az, aki bejutott, akkor a következő kapja meg az esélyt. Gyanítom sokan lesznek ilyenek is, mert ezt munka mellett nem lehet csinálni.
-
Letölthető a képzési jegyzék ( docx
).Forrás: [link]
-
Corleone33
senior tag
Ezer ember a hard limit létszám ha jól értesültem.
Aki bejut az bejut, többi meg..az így járt
-
Dr Cook
csendes tag
válasz
Corleone33
üzenetére
Igen, de én 47 éves vagyok, és - bár itt is többen cáfolták - van egy olyan érzésem, hogy nem fogok kapni értesítést. Meglátjuk, de sokat már nem remélek.
-
Sinu
senior tag
GreenFox általános info
Plusz lehet jelentkezni egy online infoestre, szerintem érdekes lehet. -
Ebben benne vannak az alkotmányos költségek is...

Asszem én is átadtam a helyem. Mármint ha kapnék...
Ehhez tényleg munkanélkülinek kell lenni. Jelenleg elég sok a szabadidőm a munkám mellett, ezért vágtam volna bele, de ha időközben megváltozik a helyzet, és nem tudom folytatni, nincs rá 2 és fél milkám...
-
mephi666
nagyúr
válasz
stopperos
üzenetére
ja, én meg inkább nem mondok semmit: arra jó ez is, hogy lehet dobálózni könnyen irgalmatlan számokkal, hogy mennyit fordítanak ebben a vírushelyzetben is képzésre és felzárkóztatásra (aztán mindenki helyreteszi magában, hogy milyen pénz hová kerül...) ...más, de 15 éve a gamfon valami 100-150ezer/félév volt a költségtérítés... (ekkora összegekről jogon meg orvosi szakokon sem hallottam az országban... természetesen félévre értve, nem 2 hónapra)
-
mephi666
nagyúr
csak belenéztem hirtelen egybe: mind a 4 képzésnél ezt írják... a feltételeket nem találtam így konkrétan: nem lépheted túl a megengedett hiányzást és minimum megfelelőre kell teljesítened a vizsgát, akkor ingyenes? (azért ez nem kis összeg 128 órányi tanfolyamra)
"A Felek rögzítik, hogy a Képzés teljes díja: 2.560.000 Forint (azaz kettőmillió-ötszázhatvanezer forint). A Képzés díját a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal (NSzFH) téríti meg a Hallgató helyett a PROGmasters részére a Pályázatban megjelölt feltételek teljesülése esetén, a Hallgató és az NSzFH közötti a jelen szerződést megelőzően kötött támogatási szerződésnek megfelelően. A támogatás mértéke: 2.560.000 Forint (azaz kettőmillió-ötszázhatvanezer forint)"
-
belisa
csendes tag
Ezt láttátok? [link]
-
Submarine
senior tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
De a nagyrészének még a vérében van a félelem. Pl. ha a rendőrt látunk is összeszorul a seggünk. Ez az elmúlt évtizedek(századok) hozadéka és eltart még egy ideig amíg kipusztultunk. Bár a sys lényege nem változott, csak a neve más. Ki tudja mivel fognak még "beoltani"?
Úgyhogy a fiatalokat sem irígylem. Már a rúdtánc is sport. High way to hell. ♬♩ Tudodki meg gitározik közben. -
-
Ma jött velem szembe ez a facebook hirdetés:
4 hetes ingyenes online kurzus
https://www.shawacademy.com
Hátha valaki hasznát veszi.
A technology-n belül van web developer, web designer, gyerekeknek meg scratch, ha jól láttam.Én még nem regisztráltam rá, de elég vegyes véleményeket találtam róla, azért ezt is megosztom:
[link] -
Sinu
senior tag
válasz
Corleone33
üzenetére
Hát sajnos nem, pedig nagyon örülnék neki, ha tudnék tervezni. Legalább annyit ha tudnánk, hogy bejutottunk vagy sem. Én pl tervezek felmondani a munkahelyen, már be is lengettem, de így nagyon nehéz szervezni a dolgokat. Kicsit már el is bizonytalanodtam, ha ez ennyire nyogvenyelosen megy, lehet egyszerűbb lenne fizetosre menni.
-
-
icyshadow
csendes tag
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Gondolod érdekli a lebonyolítás menete az ITM-es fejeseket? Tesznek rá magasról. Csak villognak kicsit a vakuk fényében, azt pedig észre sem veszik, hogy még Kamcsatkában is látszik mennyire nincs fogalmuk az egészről.
E-mailt még a 3k fős FB csoportban sem kapott senki, legalábbis senki sem vállalta még fel.

-
Create.
addikt
válasz
Dark Archon
üzenetére
Jah, csak nem volt egyértelmű. Azt hittem azután is küldtek már emailt.
-
-
Create.
addikt
Kapott valaki visszajelzést itt?
-
róland
veterán
válasz
Dark Archon
üzenetére
Rosszul értelmezed.
A ZÁRÓVIZSGA sikeres teljesítéséről kaptál-e visszajelzést? Ha NEM, akkor se csüggedj.
-
peetyy
őstag
válasz
Dark Archon
üzenetére
-
-
Ezt küldik az érdeklődőknek, én is csak ennyit tudok:
"A záróvizsgák és a kompetenciatesztek lebonyolítását követően elkezdődött a tanulók kiválasztási folyamata az állami támogatású strukturaváltó informatikai képzésekre. Ennek során a tanulókat a záróvizsgán és a kompetenciateszten elért eredményeik alapján rangsoroljuk. A sorrend meghatározásában a záróvizsga 60%-os, míg a kompetenciamérés eredménye 40%-os súlyozással bír. Ez a súlyozott átlag határozza meg az elsődleges sorrendet. A képzési szerződés hamarosan közzétételre kerül, amely tartalmazza az alapszintű informatikai képzéseken való részvétel feltételeit. A kritériumok áttekintését követően a rangsor alapján arra jogosult tanulóknak dönteniük kell, hogy tudják-e vállani a további képzés feltételeit, illetve megfelelnek-e az abban foglalt megkötéseknek.
Amennyiben az arra jogosult tanuló úgy dönt, hogy nem vállalja a képzési szerződésben foglaltakat, akkor kikerül a rangsorból, és a sorrendben következő személy kap lehetőséget a szerződés elfogadására. A képzési szerződéssel és a program következő szakaszával kapcsolatos információk hamarosan felkerülnek a https://ujratervezes.nive.hu/ oldalra." -
válasz
TheNewDawn
üzenetére
Nem sokára kikerül minden az oldalra.
-
TheNewDawn
addikt
Vajon lesz ebből tényleges visszajelzés pár héten belül vagy szépen majd max annak a néhány embernek, akiket kiválasztottak? ( ha egyáltalán).
-
válasz
Dark Archon
üzenetére
Ez esetben együttérzésem.

-
Csak a magam nevében tudom írni, hogy azért veszem ennyire komolyan, mert nincs állásom 22 év után, viszonylag speciális területen, és ez egy komoly mentőöv lenne.
Nyilván fel lehet fogni úgy is, hogy kaptál egy kis ízelítőt a témából, illetve egy ingyenes kurzust, csak ez már a sokadik szemenszedett hazugság volt a kormánytól.
-
icyshadow
csendes tag
-
szemcso1
csendes tag
Nem tudom, hogy milyen határidőkről beszélsz (amelyek nem voltak titokban tartva), én annyit tudtam meg, azt is véletlenül olvastam az egyik hírportálon vasárnap (13.-án), hogy ezen a héten lesz a kompetencia teszt.
Minden nap figyeltem az email-eket, a kurzus honlapját, de semmi értesítés nem jött.
Egyébként írtam nekik 12h körül, de még eddig válaszra sem méltattak. -
Derrewyn
senior tag
válasz
icyshadow
üzenetére
Szerintem ott van a kutya elásva, hogy a kérdésben az volt, hogy "minimum hány mérés". Innentől kezdve az is lehetséges, hogy 1-1 db-ot felraksz a mérlegre, és kis szerencsével pont a könnyebb elem valamelyik.
Amit Te leírsz, az egy minden esetben biztos módszer, de nem a minimum. -
icyshadow
csendes tag
2 méréses magyarázat:
Adott volt 8 valami, amiből 1 könnyebb, mint a többi. Valamint van egy kétkarú mérleged.
- A 8 elemet szétosztod 3 csoportba, például 3-2-2.
- Ezután leméred a két kettes csoportot.
- Ha az egyik csoport könnyebb, akkor abban a csoportban van a kérdéses elem. Ha egyforma, akkor a 3.-ban.
- Legrosszabb esetben marad a 3-as csoport.
- Ismét kiválasztasz két elemet és ugyanazzal a logikával megvan a megoldás. -
Erre csak egy viccel tudok válaszolni:
Egy házaspár már 20 órája autózik. Mivel mindketten holtfáradtak, elhatározzák, alszanak pár órát, aztán folytatják az utazást. Bemennek az első hotelbe, kérnek egy szobát, majd négy óra letelte után mennek a recepcióhoz fizetni. A számla 350 dollárról szól, amit a férj kicsit soknak talál. Hívatja az igazgatót, és reklamál:
- Miért ilyen drága a szoba, hiszen csak négy órát töltöttünk itt?
- Tudja, ez a legolcsóbb szobánk. Szállodánk rendelkezik egy nagy úszómedencével, konferenciaközponttal, szaunával, így a szobák ára is ennek megfelelő.
- De mi nem vettünk igénybe semmilyen szolgáltatást!
- Az lehet, de a lehetőségük megvolt!
A férfi még vitatkozik egy ideig, majd feladja, kiállít egy csekket. Az igazgató megnézi, majd felháborodva mondja:
- De ez a csekk csak 100 dollárról szól!
- Igen, 250 dollárt levontam azért, mert lefeküdhetett a feleségemmel .
- De én nem feküdtem le a feleségével!
- Az lehet, de a lehetősége megvolt rá... -
Lortech
addikt
Nem csűröm, ezt jelenti a mondat magyar nyelven. Azért hiányzik, mert nem szükséges odaírni, mert a lehetőség megadása enélkül sem érthető feltételesként, hiszen nem feltételes módban íródott, csupán a lehetőség szó jelentésének megfelelően annak elfogadása a feltételes. Másképp mondva nem a lehetőség felkínálása a lehetőség, hanem az ingyenes továbbtanulás.
Akkor jelentené azt, amire te gondolsz, ha a mondatban ad helyett adhat lenne, de nem az van. -
Lortech
addikt
György László jelezte: a kurzus záróvizsgával zárul, amelynek sikeres teljesítése egyben lehetőség ad arra, hogy 100 százalékos állami támogatással lehessen tovább tanulni majd a programban elérhető IT-képzések egyikén.
Mit állított György László? A záróvizsga garantálja az ingyenes továbbtanulást? Nem. Lehetőséget ad rá.
Tényleg, mondd már meg, hol ígértek olyat, hogy garantáltan ingyen tanulhatsz, ha sikerül az első vizsgád?
Bocs, nem vagyok érintett, csak benéztem.
A fenti kijelentés egészen konkrétan azt jelenti, hogy a záróvizsga sikeres teljesítése esetén a 100%-os állami támogatású továbbtanulás lehetőségét garantálják, semmi esetlegesség nincs a fenti mondatban. Ha teljesíted az xyz-t -> akkor kapsz lehetőséget.
A lehetőséggel vagy él a hallgató, vagy nem, nyilván ez rajta áll, de itt a lehetőség szóban az esetlegesség ill. a mérlegelés nem az oktató, szervező oldalán merül fel, hanem kizárólag a hallgató oldalán. -
róland
veterán
Idézetek az ujratervezes.nive.hu honlapon található információkból:
"A kurzus egy záróvizsgával zárul, amelynek sikeres teljesítése az egyik feltétele annak, hogy a résztvevők 100%-os állami támogatással tanulhassanak tovább a programban elérhető IT-képzések egyikén."
"Továbbléphetsz különböző részterület programozói (mint amilyen a frontend vagy backend fejlesztő), alkalmazás üzemeltetői vagy szoftvertesztelői képzés irányokba, ahol alap- vagy maximum középszintű informatikai, programozói előképzettségre van szükség. Pár hónapos, intenzív és sokszor kihívást jelentő képzéssel így olyan tudás kerülhet a kezedbe, amellyel jó eséllyel pályázhatsz majd meg belépő szintű állásokat vállalatoknál."
S ezek az infók már májusban ott voltak a honlapon. Én épp emiatt kezdtem bele a tanulásba.
-
Create.
addikt
válasz
TheNewDawn
üzenetére
Azt értem, hogy neked hasznos volt stb. De gondolj bele, hogy az elején kommunikáltak valamit, most már nem az van. Lehet valaki augusztus elején elvesztette a munkahelyét és úgy volt vele, hogy nem dolgozik, hanem ráfekszik és inkább tanul. Na most már szeptember közepe van és még mindig semmi lövésed sincs róla, hogy mikor indul, bejutsz-e akár mondjuk egy 80%-os átlaggal, stb. Így nézve nem tűnik fairnek, és igenis be voltak etetve, mert kezdetben nem erről volt szó.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
cinemazealot
üzenetére
+1 jó értelmiségi létemre ott szidom a kormányt agyba főbe ahol tudom ( hozzáteszem nem csak a mostanit hanem kb mindegyiket csak a mostani kb rátesz egy lapáttal mert még 3X annyi municiót adnak mint az előzőek ) de ahol kivételesen normális lépéseket tesznek ott nem fogom a jót is szidni, márpedig ilyen területek is vannak nem 1 és nem 2.
Úgyhogy nekem ez a tanfolyam hasznos volt és megérte, már így is, és kb minden új volt onnan kezdve, ahogy jöttek a Visual Studios dolgok.
Ahogy pl a magyar foci is rászolgál kb minden szidásra, de attól még mikor 1000 ből 1X produkálnak valamit ( Fradi csoportkör) akkor nem fogom szidni őket, hanem megemelem a kalapom. -
cinemazealot
addikt
"...a 8 hetes alapozó kurzussal kitörölheted a segged..."
Nagyon nem értünk egyet.
Szerintem nagyon sok ember volt, akinek még ez a tanfolyam is képes volt újat és hasznosat mutatni. Ami nyilván sok mindenre nem elég, de nagyon sok mindenre igen. Pl. hogy eldöntse, akarná-e ezt egyáltalán a továbbiakban vagy sem.Sajnos naivitás azt gondolni, hogy állambácsi majd ingyen továbbképezi azt a réteget, amit az elmúlt években szabályosan kivéreztetett. Olyan nagylelkű és segítőkész lenne? Nos, nem. Bőven bizonyították az elmúlt évtized(ek)ben ennek az ellenkezőjét. Hogy mára már a kérdését sem vagyok hajlandó elhinni, nemhogy azt, amit állít. Illő dolog mégis megkérdezni a most csalódottaktól, hogy "Te hol éltél az elmúlt 30 vagy akárhány évben?"? Nem. Inkább örülök, hogy legalább ennyit megkaphattak és kérdezem őket az ezzel kapcsolatos tapasztalatukról, azzal ugyanis még lehet kezdeni valamit. Ha állami támogatással nem is, közösségi összefogással esetleg.

-
kiskeni
aktív tag
Az, hogy lesznek fizetős képzések is egyáltalán nem biztos. Ahogyan fogalmaznak, az nem erre ad következtetést. Hiszen lehetőséget ad a 100% állami támogatott tanfolyamon való részvételen, de ez nem jelenti azt, hogy mindenképp indul fizetős változat is. Sőt, kicsi be is ba**na, ha EU-s pénzekből az EU szeme láttára ilyen pofátlan módon indítanának fizetős változatot is. Mivel konkrétan ki sem jelentették, hogy lesz fizetős tanfolyam is, ezért én úgy gondolom, hogy nem lesz, ez a teszt pedig egy végső morzsolda volt, hogy minél több embert kiszórhassanak.
De ha lesz is fizetős verzió (amit kétlek), valami nagyon kedvezményes árút tudok elképzelni.
-
Tudom, hogy a gyermekeidnek szántad eredetileg, beszélgettünk is erről, akkor mondtam is, hogy szerintem ez nem ilyen korú gyermekeknek való, és nem hiszem, hogy érteni fognak ebből bármit is.
Én egyáltalán nem veszem véresen komolyan, nem értem ez miből jön le
Egy lehetőségként tekintek erre, ezt írtam korábban is, persze szeretnék továbbmenni, de ha nem tudom beilleszteni a mindennapjaimba, akkor el kell engednem... Valamint, ugye nem csak rajtam múlik, mert nem biztos hogy kiválasztanak... -
Narxis
nagyúr
"a jó szándékot látom a kezdetektől"
Te hol éltél az elmúlt 30 vagy akárhány évben? Így tényleg nem lehet vitatkozni ha valaki mindenáron a jót akarja látni összeszorított fogakkal. Meg akkor ez már világnézeti kérdés ami felé én se akarok elmenni mert teljesen felesleges. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy az állam beteszi a lábát egy olyan területre amit eddig a training360, progmasters és többi cég uralt, ehhez jó marketing volt ez a tanfolyam és nekem ne mondja senki, hogy nekik fogalmuk sem lehetett mi lesz a 8 hetes alapozó kurzus után mert ez a hihetetlen kategória. Én nem akarok vitatkozni a világnézeteddel de hirtelen olyan szépen összeállt a kép, hogy miért is kellett a kompetencia tesztet a legvégére tenni, hogy nincs rá más magyarázat. Még regisztrációkor feltűnt, hogy a honlapon a kurzus választásnál 0 Ft-ot ír még poénkodtam is itt vele, hogy majd jönnek a fizetős kurzusok és basszus lehet tényleg. Befejezem. (Vagy igyekszem, többet már nem tudom minek írjak...)

(#702) Derrewyn
Soha nem írtam, hogy 100% de egyelőre nekem úgy tűnik lesz. -
Derrewyn
senior tag
"hogy beetessenek néhány ember a fizetős állami informatikai kurzusokra"
Ez egyelőre masszív konteo.
Honnét veszed, hogy lesz fizetős kurzus?
@szemcso1
Sajnálom, de erről szerintem lecsúsztál már. Még a múlt héten kellett volna nekik írni ezzel kapcsolatban.
Nekem egyébként Google azt hiszem a frissítések közé dobta be a meghívót, könnyen lehet nálad is valami hasonló helyen lapul. -
szemcso1
csendes tag
Sziasztok !
78% -al sikeresen elvégeztem a tanfolyamot, vártam az értesítést a kompetencia teszt időpontjáról, de a mai napig semmilyen értesítést nem kaptam.
Járt még valaki így ? Vagy én már le vagyok sz***a, mert 59 éves vagyok ?
Egy csomó időt és energiát áldoztam rá feleslegesen ?
Egyáltalán valahol rá lehet kérdezni, hogy én miért nem kaptam emailt ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egy lehetőségként tekintek erre, ezt írtam korábban is, persze szeretnék továbbmenni, de ha nem tudom beilleszteni a mindennapjaimba, akkor el kell engednem... Valamint, ugye nem csak rajtam múlik, mert nem biztos hogy kiválasztanak...