- Netfone
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
dynamicrossh #7 üzenetére
Jajj, de böki a szemem ez a megfogalmazás. Komolyan nem értem mi baja itt egyeseknek azzal, ha valaki Windowst használ. Illetve fordítva, Linuxot. Szíve joga, neki az tetszik, az megfelelő, de ne minősítsük már a másik tábort ilyen módon, ha lehet.
Azért mert én játszani szeretek, és nem jön be a Linux, rossz ember vagyok? Próbáltam a Mint-et, nem az igazi nekem. Számomra fapados, a programjaimnak jobban megfelel a Windows. De nem állok neki itt minősíteni 1-2 Linux fant.
-
Glenda
addikt
válasz
Hát az én időmben még voltak olyan vérpistikék, akiknek szintén nem volt életük és egész nap Linux disztrókat próbálgattak. Aztán leírták, hogy na ez, ez most a király.
Persze én Debianosként röhögtem rajtuk. Főleg miután háromnaponta formatálták a winchestert. Igazából az én életem se volt sokkal szebb testing/sid-en, dehát fiatal voltam, van aki punk akar lenni, én openszorsz szabadságharcos akartam.
-
O_L_I
őstag
válasz
Tehát aki modern játékokkal szeret játszani kinlódás nélkül az mind nolife vérpisti?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth windowsos verziójához képest sok a butítás, és a sebesség sem olyan jó, de legalább működik.
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest