- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatta a Garmin a Tactix 8 órát
- iPhone topik
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
...és a hozzá tartozó fórum topik:
[Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Én a "másik tábort" (már eleve ezt is utálom, hogy elméletben két táborra oszlik egy fórum, amikor csak rendszerekről beszélünk) erősítem, anno volt Samsungom, rossz tapasztalatom van vele, rossz rendszerrel (nem, még nem Android volt, hanem bada), de elismerem ha valami jóra sikeredett és a Note (még a 7 is az akksi probléma ellenére), valamint az S szériák egytől egyig elismerésre méltóak, ráadásul szerintem (és ezt többen is úgy gondolják, mint én) a két tábor felhasználói igényei is egészen mások, én ezért nem szívesen hasonlítom össze a két rendszert. Persze konkurensek, de számomra olyan értelemben, hogy ki melyiket tudja jobban belakni, nem pedig tudásra. Lényegében mindkettő ugyanazt tudja, csak másképp. Ennyi a lényeg. Ezért utálom "mindkét oldalról" ezt az idióta bizonygatást, főleg az elvakult emberekét. Kiváló telefon mindkettő és az S8 előtt is meglehet emelni a kalapot úgy gondolom, annak ellenére, hogy továbbra is tartom azt, hogy ezzel a mérettel (és persze rendszerrel ) nem nekem készült ez a készülék, de elhiszem, hogy rengetegen tudnak rá vágyni és rengetegen meg is vásárolják, mert valóban rengeteg érv szól mellette, ugyan úgy, ahogy egy Alma mellett is sok érv szólhat.
[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
könyörgöm ne etessétek már... persze, hogy nem, de ez számára részlet kérdés, valamit mondania kell..
csinálta ő ezt már előbb is...[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Google Pixel topik
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen videókártyát?
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Büszke apukák és anyukák topikja
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest