- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
...és a hozzá tartozó fórum topik:
[Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Én a "másik tábort" (már eleve ezt is utálom, hogy elméletben két táborra oszlik egy fórum, amikor csak rendszerekről beszélünk) erősítem, anno volt Samsungom, rossz tapasztalatom van vele, rossz rendszerrel (nem, még nem Android volt, hanem bada), de elismerem ha valami jóra sikeredett és a Note (még a 7 is az akksi probléma ellenére), valamint az S szériák egytől egyig elismerésre méltóak, ráadásul szerintem (és ezt többen is úgy gondolják, mint én) a két tábor felhasználói igényei is egészen mások, én ezért nem szívesen hasonlítom össze a két rendszert. Persze konkurensek, de számomra olyan értelemben, hogy ki melyiket tudja jobban belakni, nem pedig tudásra. Lényegében mindkettő ugyanazt tudja, csak másképp. Ennyi a lényeg. Ezért utálom "mindkét oldalról" ezt az idióta bizonygatást, főleg az elvakult emberekét. Kiváló telefon mindkettő és az S8 előtt is meglehet emelni a kalapot úgy gondolom, annak ellenére, hogy továbbra is tartom azt, hogy ezzel a mérettel (és persze rendszerrel
) nem nekem készült ez a készülék, de elhiszem, hogy rengetegen tudnak rá vágyni és rengetegen meg is vásárolják, mert valóban rengeteg érv szól mellette, ugyan úgy, ahogy egy Alma mellett is sok érv szólhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Motoros topic
- Autós topik
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest