- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
...és a hozzá tartozó fórum topik:
[Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bebuci
tag
Szerintem ekkora eltérés nincs a két model között, tény hogy a note 4 lemaradása van ekkora az s8+-hoz képest. Én egy képernyő tesztre leszek kíváncsi, az s8 duó kijelzője így első ránézésre qrva jól néz ki...
HTC Diamond, Desire, Incredible S, Sensation, One X, One M7, One M8, Samsung Note4, Samsung S8, HTC U11 +, Samsung Galaxy Note 8
-
bebuci
tag
válasz
alkatraz3000 #657 üzenetére
Én nem szoktam beleszólni ebbe az alma vs droid háborúba ami itt zajlik... Mindkettőnek megvan a maga előnye és hátránya is. Én két dolog miatt választottam a samut: 1 az s-pen(számomra nagyon fontos), 2 könnyen buherálom a Linux alapú dreamboxomat a droidos telóról. De ebben az esetben ha a két mobilt egymás mellé teszed... Hát, hogy is mondjam... 7s plusz egy péklapát az s8+ mellett... Autós hasonlattal élve : 7s+ egy 2007-es Audi A6, s8+ egy 2017-es.
HTC Diamond, Desire, Incredible S, Sensation, One X, One M7, One M8, Samsung Note4, Samsung S8, HTC U11 +, Samsung Galaxy Note 8
-
bebuci
tag
válasz
babosmiki #649 üzenetére
Note 7 inkább. Nem tudom ha van-e szoftveres megoldás rá, de ha alányúlsz akkor az appok ugranak be. Mindegy hogy lentről fel, vagy fentről le simítasz. 😉
-
bebuci
tag
válasz
bulikavagyok #627 üzenetére
Szívesen. De ez mint már jeleztem szubjektív vélemény... Próbáld ki szerintem, aztán dönts!
-
bebuci
tag
-
bebuci
tag
válasz
bulikavagyok #606 üzenetére
Állítólag a Media Markt-ba beteszik őket április közepén... Legalább is Németországban. Lehet otthon is meghúzzák... A színt meg eldöntöd te magad, ha egymás mellett látod a két telót. Egyébként a kissebb modell nem rossz szürkében, de a fekete szerintem jobban áll a nagytestvérnek... Persze ez szubjektív vélemény... A szürke, ha fény éri elveszti azt a spéci színét (ami egyébként szép). Eléggé olyan semmilyenbe megy át, kombinálva a szürke, tükör, színes és ujjlenyomat kavalkádot
[ Szerkesztve ]
-
bebuci
tag
válasz
babosmiki #609 üzenetére
Nagyon minőségi. Lesz állkoppanás az első találkozásnál. A képernyő szerintem legalább note 7 szint, az érintésvezérlés sokkal jobb mint az s7-en, a Home gomb nagyon jól lett kitalálva(pont ott van ahol lennie kell), nagyon pontosan működik. A menüt könnyű előcsalni a képernyőn le fel történő huzogatással. Egyébként a virtuális gombok egyáltalán nem zavaróak (pedig féltem ettől)... Az ujjlenyomat olvasó tényleg megkíván egy kis gyakorlatot (s8+ esetében főleg), de nem olyan katasztrófa mint azt itt többen leirták. De az állkoppanás szerintem a méret és kényelem miatt lesz elsősorban. Jobb kezemben a note 4 igazi péklapátnak hatott a bal kezemben lévő s8+ hoz képest. Hihetetlen... S8+ nagyjából 5'8 collnak, az s8 max 5'2 nek tűnik. Kézben tartva mindkettő még jobb benyomást kelt. Én személy szerint a fekete s8+-t venném, annyira impozáns,és egyáltalán nem tepsi. Szerintem így elsőre kb akkora a fejlődés az s7 edgehez képest mint amit az s7E produkált az elődjéhez képest.
[ Szerkesztve ]
-
bebuci
tag
válasz
bulikavagyok #561 üzenetére
Ezt ma lottem a samu szakuzletben frankfurtban. A szurke egy kicsit semmitmondo szvsz, persze ez szubjektiv. A fekete a kereteivel nagyon jol nez ki. Aki meg a meret miatt rinyal...nos a kezemben a + van , ami keskenyebb a note 4-nel es erzesre az s7-nel is. A huawei mate 9 egy lapat ehhez kepest, iphone 7+, meg ne is emlitsuk. A sima s8 jobban all a kezben mint az s6 s7 vagy az iphone 7. Akinek a merete nagy, hat annak az iphone 7 is nagy.
-
bebuci
tag
Naszóval... Ma megtapogattam Frankfurtban mindkét változatot. Meglepően jó mindkettő fogása, az s8+ egy kicsit magas, az s6-os viszont kB iphone 7 érzetet nyújt. S8+sokkal kényelmesebb mint a note 4-em, az s8 meg teljesen más ligában játszik a kényelem szempontjából. A képernyő magasan az eddigi összes mobil felett. Szerintem a note 7-nél is szebb. HD és qhd+ közötti beállításnál hatalmas a különbség. Ár 799 és 899 EUR...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsungnak roppant fontos, hogy az új, csúcstelefonos párosa jól szerepeljen. Beleadtak apait-anyait és rengeteg ponton fejlődött az S8 és az S8+.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest