- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
...és a hozzá tartozó fórum topik:
[Re:] Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én nem szeretek diktálni, mert ahhoz hangosan kellene beszélni. Ez tömegközlekedésen elég érdekesen néz ki, bár néha szoktam PTT-t használni, már amelyik app normálisan támogatja az ilyesmit.
Egyébként pedig Gboard, ami elég jó a gesztusos írásmóddal, de túl nagy, vagy túl kicsi képernyőn nem olyan kellemes. Például 5,5"-os képernyőnél már annyira ki kell nyúlkálni a szélekre, hogy rendesen megtornáztatja az ember ujját.Egyébként voltak ilyen mini kiadások, például Sonytól, de nem tették gazdaggá a céget. Ott meg az volt a napi sirám, hogy de hát ez sokkal kisebb, mégis annyiba kerül, mint a nagy, micsoda disznóság. Hát, ha kb azonos hardver van benne, akkor annyiba is fog kerülni.
más: Most, hogy lenyugodott a topik, felteszem újra, hátha valaki tudja, csak elsiklott felette: a navigációs gombok sorrendjét meg lehet cserélni?
-
viera
őstag
Nekem is ez a véleményem a két rendszerről,ugyanazt tudja csak másképp.Nekem nem volt még iPhone-om tavaly novemberig,de már annyira kíváncsivá tett,hogy akkor vettem egy i7-et.Mellette megvolt az S7 Edge így össze tudtam hasonlítani a kettőt.Kicsit tartottam attól,hogy elcsábulok és 4 hónap után leváltom az Edge-et.De nem ez történt,így néhány hét használat után maradt az S7.Tényleg nagyon jó az i7 de engem nem fogott meg,az S7 Edge nekem jobban tetszik.Most nem írom le,hogy 1 nap használat után milyen esztétikai hiba jött ki az i7-en mert ilyen mindenhol előfordul.Ettől én még nem írok le egy márkát.Tabletben viszont inkább tetszik az Apple.Tavaly október óta használok egy iPad Pro 9.7-et és meg vagyok vele elégedve.Egyébként azt én sem szeretem ha valaki úgy szól le valamit,hogy nem is volt neki.Korábban én is ilyen voltam,de ebből már kinőttem.Már írtam itt is,hogy én nagyon utáltam régebben a Samsung-ot de el kell ismerni,hogy tényleg jó telefonokat (is) gyárt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Stellar Blade
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest