Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
válasz
#19617792 #23 üzenetére
Végre egy olyan hozzászólás amivel egyetértek. Lehet rosszul fogalmaztam, eszemben sem volt azt a látszatot kelteni hogy megvetnék bárkit is a szokásai miatt, irigy meg mire legyek???
Én alapból csak az árazásról beszéltem, mint a Te példádból is látszik, hogy nem vásároltál még játékot... a kezdeti árazás a gond, ami a magyar ÁTLAG pénztárcáját nézve sok.
Szerintem alig találhat az ember mostanában demo-t, ugyanis egy gameplay videó sokszor nem tükrözi azt hogy milyen is a játék....lásd.: Duke Nukem ForeverAz igaz hogy ha vársz, olcsón megkaphatod, de ha pl. gyerek van a háznál nehéz megmagyarázni neki hogy ha a haverjánál megvan valami akkor ugyan már várjon fél évet, mert akkor értelmes áron meg tudod venni neki...
A nyomort az rt06 folyamatos cinikus megjegyzésre értettem, nem szó szerint, ezt kár volt kiemelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest