Új hozzászólás Aktív témák
-
afterburner_
őstag
válasz
kriszpontaz #24 üzenetére
nyugaton nem számít mennyibe kerül egy játék, megveszik az emberek, ott azért máshogy alakul a havi fizu. ha meg itthon lenyomnák a játékok árát hogy fogyjon , és picivel több fogyjon belőle, a leleményes magyar külföldre árulná
ki van ez találva hogy szopjunk..
régebben indiából vettem jatekokat, megjeleneskor féláron, egyetlen szépséghibája volt a dolognak hogy le volt satírozva a dobozán az a bizonyos felirat.. "csak indiában hozható forgalomba"
-
rt06
veterán
válasz
kriszpontaz #31 üzenetére
egy ismeretlen senki ne poenkodjon masok anyagi helyzeten, nem tudja, mas honnan jott, hogyan jutott odaig
Gabriel:, igen, lehet kotekszem, de az ilyen suttyokat rendkivul nehezen viselem
foleg olyankor, mikor meg most is koti az ebet a karohoz
irl mar nem lenne foga -
törölt tag
válasz
A kezdeti árazás sem feltétlen nagy gond, ha azért az összegért olyan játékot kapok, ami tényleg megér annyit számomra. Egy új CoD-ért még a multi ellenére sem adnék 10k-t, mert nekem nem ér annyit.
-
rt06
veterán
válasz
eppen ez a problema, hogy nem az arazasrol beszeltel, hanem arrol, hogy aki meg birja venni, annak penzfaja van, meg annak occso a 12k, sot, egyenesen mi az a 12k neki (es lathatoan meg most sem fogod fel, hogy mi a ketto kozott a kulonbseg)
aztan csodalkozol, ha ez nem azt a reakciot valtja ki, amire szamitottal
-
rt06
veterán
válasz
kriszpontaz #20 üzenetére
#8-#9 hozzaszolasaid megis mirol szolnak, oreg
szerintem most mar tedd magad takarekra, senkit nem erdekel a nyomorod -
rt06
veterán
válasz
kriszpontaz #17 üzenetére
"Valahogy nem vettem észre hogy én valamilyen szinten is minősítettelek volna Téged,"
na latod, pont ez a baj, hogy nem csak oltogatod a nepet (#9), ostoba is vagy melle es fel sem fogod, hogy olyasmibe szolsz bele, amihez kurvara semmi kozod (ugyanis senki nem tartozik elszamolassal feled, hogy mibol telik neki jatekra, csak azert, mert neked nem) -
rt06
veterán
válasz
kriszpontaz #13 üzenetére
"ha mondjuk 2,5-4 körül lennének az új játékok, hidd el, nem töltenék ökörszámra"
ez valahogy voltal igazan vol meggyozo - talan azert, mert ugyanazokat (az igen gyenge) erveket hozod fel, amik mindenhol elojonnek, igy szerintme jogosd a felvetes, hogy meg sem probaltal utananezni a doplognak, hisz letolteni egyszerubb
fentebb mar leirtad es itt sem torekedtel annak megcafolasara, hogy szimplan letoltod, mert megteheted es melle hulyenek nezed, aki nem igy tesz"Hidd el gondolkodom, mert fizetésből élek....."
a gondolkodas resz megintcsak nehezen hiheto (kezdesnek a fentebb emlitett ervelesed, vagy pl tenylegesen gondolkodo ember nem erolkodne itt egy ilyen burzsujozas utan)
azt viszont nem ketlem, hogy fizetesbol elsz, csak az nem mindegy, kiebol... -
rt06
veterán
válasz
kriszpontaz #8 üzenetére
nagyon egyszeru, nem kell minden szart megvenni, csak azon jatekot, amire tenyleg megeri kiadni a penzt
persze aki letolti ugyanezeket, az nem erti, mikent lehet hazonta huszonsok jatekot megvenni, viszont aki csak arra aldoz, amire megeri, annak nem sok az a 12k negyed-fel eventea fentiekbol az is remekul latszuk, hogy nalunk nem penzfa van, hanem gondolkodasfa - lehet, ez utobbit kellene inkabb kerned neked is
-
Akos96
senior tag
válasz
kriszpontaz #8 üzenetére
Nem mondtam sehol, hogy olcsó, csak azt mondtam, hogy ne rakjunk rá 4k-t a valódi árra.
rt06: így van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- PS4 Pro 1TB
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged