Hirdetés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Na ez örvendetes.
Messenger Lite hibátlan. Sima Messenger trágya. Ennyi.
-
Graphics
Jómunkásember
Amennyit drágultak a készülékek, és amennyit romlott a forint... Nagyjából ugyanoda jutunk...
De nagyon szívesen igénybe veszem persze....
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
Postas99
senior tag
Azon gondolkodom, hogy SIM800 vagy társaival ellátott arduino modulok járszanak-e. Hanghívásra képes be is volt kapcsolva, működik is. Ergo belefér.
-
totron
őstag
A HWSW egy másik vetületét emeli ki. Tényleg mintha kiesett volna a rászorultság a fókuszból.
-
w751230
tag
Itcafe-n van már ez a hír, csak nem válaszolnak.
Meg kérdezem inkább itt.
Akkor ha jól értem, nagyfater akinek elég lenne egy 40K alatti Alcatel, gyakorlatilag ingyen tud cserélni majd? -
Na, a tökölődés most talán kifizetődő volt
Van egy regisztrált 3G-s készülékem, de egyszerűen nem volt időm "lehajolni" a 20 eFt-os támogatásért, ráadásul a szóbajöhető készülékek érdekes módon 121 eFt ársávba (vagyis a már nem támogatható sávba) emelkedtek.
Na, most érdemes lesz becserélni a régi készüléket, mert ugyan drágultak a szóbajöhető készülékek, de legalább emelkedett a támogatás összege is.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
blueye
veterán
Szvsz alig fogyott a keretbol ezert kellett hosszabbitani/valtoztatni.
-
ledgeri
nagyúr
Hát persze... Ülök 1-2 évig, hogy kéne telefon... amikor elhatározom, hogy ok, akkor már jövőre, akkor bejön az állami kezdeményezősdi >> várok kb 6 hónapot.... nincs egy hónapja, hogy meghúztam a ravaszt, utolsó pillanatban sem voltam biztos hogy 2 készülék közül melyik legyen (régebbi olcsóbb jólkinéző, újjabb, vagy drágább, de nem annyira szép) ... Hó elején láttam ugyanazt a készüléket már 10k-val olcsóbban lényegében ugyanott... most meg ez.
anti-blockadblock-er// PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)
-
tyrichie
csendes újonc
Végre valami jó hír
-
beef
őstag
Gondoltam megpróbálom a család egyik használatban lévő telefonját lecserélni. IMEI szám ellenőrzésekor: nem jogosult.
Pedig ez egy buta, 2G-s telefon. -
dzsi23
őstag
Ellenőrizted a mobilcsere.nffku.hu-n?
-
tbarna
csendes tag
Nekem is ilyen gondom van.
Nekem azért nem jogosult, mert céges kártyával használtam, és csak egyéni előfizetők IMEI számai vannak az adatbázisban.
Szívás, hogy a céges telefonom használom az egyéni előfizetésemmel mert abban van internet is, a butatelefonom meg a céges kártyával. -
RetepNyaraB
veterán
tele vagyok régi telókkal, mind kultikus darab volt a maga idejében. 2 és 3G is akad. De hogy a rák büdös f@szában lett volna aktív idén áprilisban? Milyen kiírás ez már? Mikor kezdődött akkor értem én, de ha most szállnék be és az alapfeltételt nem tudom teljesíteni - mert ki használ önszántából ma egy 3, vagy pláne 2G képes telefont - akkor mi van?
[ Szerkesztve ]
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
szabonagyur
félisten
válasz
RetepNyaraB #24 üzenetére
A cél az, hogy aki most is ezeket használja kapjon támogatást - még akkor is ha nem is használja ténylegesen...
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
szabonagyur #25 üzenetére
A mondat amelyet leírtál, önellentmondás.
Beépített kiskapu van, csak elfelejtették, hogy amúgy lezárták egy bazi nagy rozsdás lakattal.Létrehozták a projektet. Relatív olcsó telót lehetett venni nagyinak, aki leadta a szutykát cserébe. Csakhogy francnak se kellett a projekt, tehát kivették belőle a max összeghatárt, jöhetnek a zájfónos arcok, akik ráugranak a támogatott 40k-ra, mint tyúk a takonyra. Igenám, de aki most értesült az egészről, az szívik nagyot, mert visszamenőleg már nehezebb találni olyan csotrogányt, amely használatban volt áprilisban
Szóval akkor most hoztak is ajándékot, meg nem is, mint Mátyás kirájnak a furfangos leányzó."I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
beef
őstag
-
dzsi23
őstag
válasz
RetepNyaraB #24 üzenetére
Mindenkinek van a fiókjában régi telefon, ennyi erővel mindenki szaladhatna a boltba, és egy nap alatt kimerülne az erre szánt keret.... ez nem erről szól. Persze, lehet nyafizni, hogy nem kapsz 40 ezret a semmire.
-
Ezekiell
veterán
-
RetepNyaraB
veterán
Sztem nem nagyon értitek mi a problémám, igaz-e? De eleget magyaráztam és egyébként én nem szeretnék új telót egyelőre, köszönöm.
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
nfsu17
veterán
válasz
RetepNyaraB #31 üzenetére
Én amúgy tényleg nem értem a gondod.
De én például két telóval is be tudnék szállni a buliba.
Öreganyám régi nokiája ott fityeg a polcon. Már nincs kedve használni. Viszont az elmúlt egy évben még bőven használta.
Ott van apám nokiája. Ez az egy telója van. Ha akarnám, elkunyernám tőle, vennék ájfónt (nem), tőlem meg kapna vmi akciós új nokiát, mert neki tök mindegy mit használ.
Ezen kívül nekem is van működő s2 a polcon, stb.A 20k-s promóció annyira nem érdekelt, de így negyen k-val már lehet elgondolkozom.
-
janeszgol
félisten
válasz
RetepNyaraB #31 üzenetére
Én sem értem mi bajod. Az első turnus 2021 július 1 és december 31 közötti aktív telefonokra szólt. Ezt kibővítették, tehát most 2021 július 1 és 2022 április 1 közötti aktív telefonokra vonatkozik.
Ki használ ilyet? Én. A vodás előfizusom butatelóban van és marad is abban. Az otthoni netezősöm meg idén nyárik egy Alcatel Pop C1 volt. Ennyi.
Sőt van még egy rahedli max 3G-t tudó telefonom. Jó lesz telefonálásra. (3.5, 4, 4.5 colosok.)Messenger Lite hibátlan. Sima Messenger trágya. Ennyi.
-
kapasz
tag
Mi van akkor, ha a készülék IMEI szám alapján jogosult a cserére, SMS is jött, viszont azóta elromlott, már nem tudom bekapcsolni, így az IMEI csak a készülékről kívülről olvasható le?
-
kapasz
tag
Igen, volt a készülék hálón, sőt hívás is volt a szükséges időszakban. Mint írtam, SMS is jött a szolgáltatótól a készülékre, hogy jogosult.
Viszont a kiírás szerint:
"...olyan állapotban van, amely alkalmassá teszi arra, hogy az IMEI
szám megállapításra kerülhessen (a mobilkészülék működőképes)"A végét nem tudom prezentálni, mivel azóta már nem működőképes, tehát nem tudom az IMEI-t a *#06# kóddal kiolvasni belőle, csak a kivehető akku alatti cimke mutatja.
Nem lenne szerencsés, ha már a pultnál derülne ki, hogy bukta az egész.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Én is cseréltem, nekem be se kapcsolták a telefont. Levette a hátlapot, megnézte az imei-t, lecsekkolta és ennyi. Amúgy tökéletesen működőképes telefont adtam le (Alcatel Pop C1, használtam is aktívan), de tényleg nem nézték.
De természetesen a kiírás szerint működnie kell.[ Szerkesztve ]
Messenger Lite hibátlan. Sima Messenger trágya. Ennyi.
-
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
-
tatararpad
őstag
Tudom hogy 5 milliárd nem nagy pénz, de az állam helyében bővítés helyett én inkább elgondolkoztam volna, hogy inkább másra költöm.
-
blueye
veterán
válasz
tatararpad #44 üzenetére
Nem tudjak. Az allami penzeket "felcimkezik", arra kell kolteni amire eredetileg szantak kulonben megy vissza a nagy kalapba
-
blueye
veterán
válasz
tatararpad #47 üzenetére
Bocsass meg de az eu-re van nemi ralatasom. Ne remeld!
-
bostone
addikt
És ez hogy működik a gyakorlatban?
Kicsavarom a nagymama kezéből a telefont, belépek valamelyik szolgáltató ajtaján és jelzem, hogy szeretnék élni a kedvezménnyel vagy a nagymamát is be kell tolni? -
Új hozzászólás Aktív témák
ma Változtak a készülékcsere támogatásának feltételei is, jövő év első negyedének feléig, vagy az ötmilliárdos támogatási keret kimerülésééig lehet igénybe venni.
- Starfield
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Starfield teszt
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G, gyári garanciával
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, APPLE IPHONE 7 FEKETE 128GB K1241 100% AKKU
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, APPLE IPHONE 11 FEKETE 128GB K1240 100% AKKU
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, APPLE IPHONE 11 FEHÉR 64GB K1239 100% AKKU
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, APPLE IPHONE XR PIROS 64GB K1238 100% AKKU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest