- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
Sztem nem nagyon értitek mi a problémám, igaz-e? De eleget magyaráztam és egyébként én nem szeretnék új telót egyelőre, köszönöm.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
szabonagyur #25 üzenetére
A mondat amelyet leírtál, önellentmondás.
Beépített kiskapu van, csak elfelejtették, hogy amúgy lezárták egy bazi nagy rozsdás lakattal.Létrehozták a projektet. Relatív olcsó telót lehetett venni nagyinak, aki leadta a szutykát cserébe. Csakhogy francnak se kellett a projekt, tehát kivették belőle a max összeghatárt, jöhetnek a zájfónos arcok, akik ráugranak a támogatott 40k-ra, mint tyúk a takonyra. Igenám, de aki most értesült az egészről, az szívik nagyot, mert visszamenőleg már nehezebb találni olyan csotrogányt, amely használatban volt áprilisban
Szóval akkor most hoztak is ajándékot, meg nem is, mint Mátyás kirájnak a furfangos leányzó. -
RetepNyaraB
veterán
tele vagyok régi telókkal, mind kultikus darab volt a maga idejében. 2 és 3G is akad. De hogy a rák büdös f@szában lett volna aktív idén áprilisban? Milyen kiírás ez már? Mikor kezdődött akkor értem én, de ha most szállnék be és az alapfeltételt nem tudom teljesíteni - mert ki használ önszántából ma egy 3, vagy pláne 2G képes telefont - akkor mi van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED monitor topic
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sorozatok
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest