- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Fotók, videók mobillal
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztem nem nagyon értitek mi a problémám, igaz-e? De eleget magyaráztam és egyébként én nem szeretnék új telót egyelőre, köszönöm.
-
válasz
szabonagyur #25 üzenetére
A mondat amelyet leírtál, önellentmondás.
Beépített kiskapu van, csak elfelejtették, hogy amúgy lezárták egy bazi nagy rozsdás lakattal.Létrehozták a projektet. Relatív olcsó telót lehetett venni nagyinak, aki leadta a szutykát cserébe. Csakhogy francnak se kellett a projekt, tehát kivették belőle a max összeghatárt, jöhetnek a zájfónos arcok, akik ráugranak a támogatott 40k-ra, mint tyúk a takonyra. Igenám, de aki most értesült az egészről, az szívik nagyot, mert visszamenőleg már nehezebb találni olyan csotrogányt, amely használatban volt áprilisban
Szóval akkor most hoztak is ajándékot, meg nem is, mint Mátyás kirájnak a furfangos leányzó. -
tele vagyok régi telókkal, mind kultikus darab volt a maga idejében. 2 és 3G is akad. De hogy a rák büdös f@szában lett volna aktív idén áprilisban? Milyen kiírás ez már? Mikor kezdődött akkor értem én, de ha most szállnék be és az alapfeltételt nem tudom teljesíteni - mert ki használ önszántából ma egy 3, vagy pláne 2G képes telefont - akkor mi van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest