- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Én kettőt is cseréltem (egyet én, egyet a nővérem, adtam neki egyet, hogy cserélje már be). Igaz én még a 20 ezres érában.
-
janeszgol
félisten
válasz
Donki Hóte #101 üzenetére
Már nincs meg az az Alcatel. De volt ez is: [link]
-
janeszgol
félisten
válasz
Cranberries #60 üzenetére
Utóbbi kettőhöz nem tudok hozzászólni. Paraszti logikával a részletfizetés szerintem menne, mivel nincs kikötve, hogyan kell megvenned.
Az elállás pedig. Most nem tudom, hogy a netes rendelés, de bolti átvételnél jár-e egyáltalán a 14 nap. -
janeszgol
félisten
válasz
Cranberries #57 üzenetére
Csak bolti átvétel játszik pl az Emagnál, de én a neten rendeltem meg a boltba és elfogadták. Sőt én újra csomagolt készülékre lőttem el az enyémét, illetve a nővérem is olyat vett (neten rendelt bolti átvétellel, újra csomagolt).
Ott beszélgették a dolgozók egymás között, hogy lehet-e ilyet, de kiadták mindkétszer. -
janeszgol
félisten
Én is cseréltem, nekem be se kapcsolták a telefont. Levette a hátlapot, megnézte az imei-t, lecsekkolta és ennyi. Amúgy tökéletesen működőképes telefont adtam le (Alcatel Pop C1, használtam is aktívan), de tényleg nem nézték.
De természetesen a kiírás szerint működnie kell. -
janeszgol
félisten
válasz
RetepNyaraB #31 üzenetére
Én sem értem mi bajod. Az első turnus 2021 július 1 és december 31 közötti aktív telefonokra szólt. Ezt kibővítették, tehát most 2021 július 1 és 2022 április 1 közötti aktív telefonokra vonatkozik.
Ki használ ilyet? Én. A vodás előfizusom butatelóban van és marad is abban. Az otthoni netezősöm meg idén nyárik egy Alcatel Pop C1 volt. Ennyi.
Sőt van még egy rahedli max 3G-t tudó telefonom. Jó lesz telefonálásra. (3.5, 4, 4.5 colosok.) -
janeszgol
félisten
Na ez örvendetes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Háború Izraelben
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 60e
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro 128GB natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- 20 GB-os RTX 4000 SFF ADA Generation
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest