- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pusszycat #49 üzenetére
Tuti ez lesz az év legérdekesebb Samsung készüléke. Mert az 1001. verziónál tartunk, a hiteles információk pedig valahol a 0 felé konvergálnak. Azon sem csodálkoznék, ha a Samsung tolná ki az álhíreket kis ingyen reklám miatt.
Tényleg lassan lekörözi az S szériát pletykában.
-
törölt tag
Engem baromira zavar a lyukasztott kijelző, és a noccsért sem vagyok oda. Sajnos így jártam...
------
Egyébként kicsit túlzásnak érzem, hogy állandóan a mechanikai meghibásodáson rugóznak az emberek minden hasonló megoldásnál. Túléltünk elég sok évet különösebb problémák nélkül. Régebben sok ehhez hasonló szerkezet volt. Nem csak telefonoknál, hanem máshol is.
Persze ettől még túlzásnak tartom én is a fenti videót, de túl sok hitele nincs számomra az 1001. A90 pletykának. Amiről még mindig kb. 0 hivatalos információ van.
-
törölt tag
Ez egy kicsit túlbonyolított megoldás. Nem rossz amúgy, de nem hiszem, hogy ilyen lesz.
A90 -nel kapcsolatban még túl sok a találgatás. Lassan több teret kap pletyka szinten, mint az S széria.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged