Meggyőző rendervideót készítettek a Galaxy A90-ről

Ha valóban így fog kinézni és ezt tudja, kifejezetten érdekes készülék lesz a Samsung Galaxy A90.

Hirdetés

A Samsung Galaxy A90-et kicsit nagyobb érdeklődéssel várjuk, mint az A széria többi modelljét. Amit eddig hallottunk róla, kifejezetten érdekessé teszi a készüléket, és nem csak azért, mert a csúcsmodellekkel került egy lapra játékteljesítmény tekintetében. Valószínűleg nem véletlenül ez az egyetlen nem S vagy Note szériás eszköz az Asphalt és a Samsung közös promóciójában. De a legnagyobb figyelmet a kialakítás kapta.

A Galaxy A90 elvileg nem csak kiemelkedő kameramodult, mármint fizikailag, hanem el is fordulnak a kamerák, mint az öt évvel ezelőtt bemutatott Oppo N1 esetében. A Waqar Kahn által készített koncepcióvideón igazán meggyőzően mutat az eszköz, noha ezzel a megoldással már sikerült két olyan mechanikus részegységet a készülékbe építeni, ami képes lehet meghibásodni. A felcsúsztatható panel mellett a kameramoduloknak helyt adó rész is mozog. Arc alapú azonosítás nem valószínű, hogy lesz, cserébe az ujjlenyomat-olvasó a kijelzőbe kerül.


[+]

A nem hivatalos renderképeről még annyi biztosan megállapítható, hogy ezt a formatervet sík kijelzővel képzeli el, a Samsungtól megszokott ívek csak a hátlapon kaptak helyet. A megjelenítő aránya az előlaphoz képest feltűnően nagy, a fény- és közelségérzékelőt valószínűleg a kijelző mögé passzírozzák, ahogy az S10 széria esetében, a hagyományos beszédhangszóró viszont marad a felső káván. Képek a galériában, bemutató április 10-én!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés