Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Hozzátennék egy pár dolgot.
Nekem inviteles netem van 8/512 elején a modemmel nagyon sok gond volt de szerencsére már semmi, kimaradás se nagyon van mégha nagyobb vihar van akkor se. Viszont kijött az új csomagok pár hónapja 15 mega de akármennyi embert kérdeztem meg 12-13 megabit van meg maximum, viszont árba kikell a 15 öt fizetni.
Száloptikája nincs sehol még nagyvárosokba ezis eléggé furcsa mivel már szvsz minden szolgáltatónak van optikája de invitelnek miért nincs jó kérdés, egy darabig sztem nemis nagyon lesz.
-
_BM_
senior tag
Olyan megfontoltan épít az Invitel, hogy nem is szerepel optikai ajánlat a milliónyi (ezért áttekinthetetlen) terméke között.

-
Erasmus
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
de még az sem 50, 80 vagy 120...
-
Winner_hun
félisten
A vállalat jelenleg leggyorsabb csomagja letöltési irányban 15 Mbps maximális sávszélességet biztosít
Van akinél ez a 15 18

-
Frenky89
addikt
Találtam egy csöpp elírást:
"az árakat nem lehet a végtelenségig csökkenteni, fel kell készülnünk arra, hogy egyre gyorsabb és mindig olcsóbb csomagok kora előbb-utóbb véget ér"
Inviteléknél ez a korszak már úgy 2-3-4 éve véget ért.
-
_BM_
senior tag
Mindenki szidja és/vagy dicséri a saját telekom-szolgáltatóját, van, akinek az egyik jön be, másnak meg más, de én még olyat nem hallottam senkitől, hogy király cég az invitel.
Egyébként van már megvalósított optikája valahol? Kiváncsi leszek a díjszabásra.
-
WonderCSabo
félisten
Megfontoltan építi optikai hálózatát az Invitel
Megfontoltan = lassan?

-
Mijo
tag
Az Invitelnek küldeném a következőt!
Petőfi Sándor: A XIX. SZÁZAD KÖLTŐI
Külön kiemelném irodalom tanárom kedvenc részletét:
Ha majd a szellem napvilága / Ragyog minden ház ablakán:
Akkor mondhatjuk, hogy megálljunk, / Mert itt van már a Kánaán!Üdv: Mijo
-
zazahoho
őstag
csinálják csak a hálózatot ,az csak jó nekünk

-
LordX
veterán
a tévészolgáltatás irányítja a piacot, olyannyira, hogy – ez is vizsgálatokból derült ki – a magyar előfizetők előbb lemondanának az áramszolgáltatásról, mint a televízióról.

Konklúzió: a magyar előfizetők hülyék, vagy lopják az áramot (és a tévét meg nem tudják hogy lehet ingyen fogni (legalább is a maonikasót) -> hülyék).
-
nagy a lemaradás és azok húzzák a szájukat, akik nem választhatnak mást, csak őket (pl. én), se kábel, se optika, semmi, csak adsl
nekem leginkább egy jobb képminőségű iptv hiányzik esetleg néhány hd adás
meg egy kis tempó feltöltés oldalon, mert az jelenleg siralmas
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)