- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fotók, videók mobillal
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
Röviden. Letört kondis proccból négy-öt N-magos járt a kezeim között, 2.4/400-tól 3/800-ig vegyesen. Működtek. Valóban nincs most a kezeim között egy se, mert jóóól el is adtam őket. A 'procctervezésben' meglehetősen általános irányelvek vannak a pufferek méretét illetően. Akkor is, ha nyákra, akkor is, ha hordozóra rakjuk őket. Akkor is, ha én rakom őket, és akkor is, ha más. Ha pedig az elkók helyét nem érted itt - kapacitáscsökkenés táp-pufferkörben témakör alapdolog - akkor tényleg nincs miről tárgyalnunk.
-
Rive
veterán
Egyébként az elektrolit kondit én nem keverném bele a sztoriba
Én viszont - tekintve, hogy a TV is tanult szakmám - nagyon is belekeverném, mivel a kapacitásának csökkenése - öregedése - pont ugyanazt okozza, amit az a félrefittyedt SMD kerámia ott. A túlméretezést meg azért mondom, mert volt a kezemben olyan procc - írtam is föntebb - amiről fele letört már. Nem is egy, nem is egyféle olyan procc. Ja, meg véletlenül én is úgy kétszáz százalékra szoktam méretezni ezeket a vacak kerámiákat.Elhiszem, hogy a szalag mellett sok TV-t látsz, nekem viszont kifejezetten a problémás dolgok adják a melót. Nem, nem csak TV-k. Ami azt illeti, mostság főleg mikroelektronika. A durvájából. Bocs, hogy proccb@szogtatós elektrogüzülős szakbarbár mérnökember létemre egy TV-gyár jómunkásemberének szólni mertem, hogy amit mond, abban nem minden kóser
És bocs, hogy a marketingbaki elismerése mellett a nem kóser részt még ki is merészeltelem egészíteni
-
Rive
veterán
Emlékszel a 'telikondis' meg a standard Northwood proccok körüli macerára? Próbáltad kimérni a különbséget?
A legtöbb procc fele kondival - akár a nem-telikondisak is fele kondival, ami azt illeti: volt a kezemben néhány targonca-súlytott példány - vidáman muzsikáltak. Ami azt illeti, még tuning is fért bele.
Hasonló tapasztalatom volt K7-el is, ami azt illeti.
Ui.: a TV-ben a szűrőkondi - az a fajta, ami sercegni szok' - ténylegesen zavarszűrésről szól. Jel-zavarszűrésről. A PC-ben viszont táp-zavarszűrésről. Gy.k. pufferkondi. Szóval láttál már TV-t perfektül üzemelni harmadolódott/negyedelődött kapacitású elko-pufferekkel? Mert én már igen, és nem egyet, nem kettőt
-
Rive
veterán
A hasonló társai futhatnak, amin jól be van forrasztva/ültetve, de hogy ez a db nem tudja a gyár által meghatázott összes paramétert teljesíteni, az minimum nagyon valószínű!
Azok a szűrőkondik, amik közül egy nincs jól beforrasztva, cirka 200 százalékos tartalékkal kerülnek fel a hordozóra. Jó eséllyel a chip tökéletesen működőképes és hozza az elvártakat.Ami viszont a marketing-bakit illeti... No, az ciki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest