- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rammm
csendes tag
Elnézést mindenkitől, de most tényelg utoljára, mivel Rive kolléga legalább akkorát ferdít, mint a jólétes politikus(ok). Bár tudom, hogy ezt a válaszában ismét meg fogja tenni, de hátha őt is meg lehet győzni, hogy lehet azért terveznek valamit rá arra a szerencsétlen chipset-re, hogy az rajta is legyen
Tehát a személyes válaszaim:
Egyébként az elektrolit kondit én nem keverném bele a sztoriba -mivel a tárgynál maradva nincs elektrolit kondi, valamint nem hiszem, hogy te tervezél procit az intelnél, ezért a min 200% a procikra nem biztos, hogy igazPersze egy 1GHz-es működő letört kondis N magos procid sincs, mivel arról mélyen hallgatsz
Elhiszem, hogy a szalag mellett sok TV-t látsz - nem én csinálom a TV-ket, de még nem is javítom/analizálom már őket. Ezért jó munkásember csak te lehetsz kettőnk közül
amit mond, abban nem minden kóser - (ha jól tudom ez még nem judeland), tehát a kondi elmozdulása, vagy a valószínüleg nem működik volt a helytelen?
... és folytathatnám, de magam részéről lezárom, elnézést, ha valakit untattam vagy zavartam!
Azért ez a proci, ha tényleg ilyen lesz, akkor nem lesz rossz, mert elég sok maradt benne egy mostani X86-hoz képest ahhoz, hogy még az asztali PC-ben is elég erő maradjon egy irdai gépbe -sőt-, bár a csak sorrendi utasításvégrehajtás nem tudom hogy fog tetszeni a vistának
Kellemes hétévégt mindenkinek: Rammm
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Reklámblokkolók topikja
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Hálózatokról alaposan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- Gombászkönyvek egyben
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest