- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
Egyébként az elektrolit kondit én nem keverném bele a sztoriba
Én viszont - tekintve, hogy a TV is tanult szakmám - nagyon is belekeverném, mivel a kapacitásának csökkenése - öregedése - pont ugyanazt okozza, amit az a félrefittyedt SMD kerámia ott. A túlméretezést meg azért mondom, mert volt a kezemben olyan procc - írtam is föntebb - amiről fele letört már. Nem is egy, nem is egyféle olyan procc. Ja, meg véletlenül én is úgy kétszáz százalékra szoktam méretezni ezeket a vacak kerámiákat.Elhiszem, hogy a szalag mellett sok TV-t látsz, nekem viszont kifejezetten a problémás dolgok adják a melót. Nem, nem csak TV-k. Ami azt illeti, mostság főleg mikroelektronika. A durvájából. Bocs, hogy proccb@szogtatós elektrogüzülős szakbarbár mérnökember létemre egy TV-gyár jómunkásemberének szólni mertem, hogy amit mond, abban nem minden kóser
És bocs, hogy a marketingbaki elismerése mellett a nem kóser részt még ki is merészeltelem egészíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest