- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rammm
csendes tag
Elnézést mindenkitől, de most tényelg utoljára, mivel Rive kolléga legalább akkorát ferdít, mint a jólétes politikus(ok). Bár tudom, hogy ezt a válaszában ismét meg fogja tenni, de hátha őt is meg lehet győzni, hogy lehet azért terveznek valamit rá arra a szerencsétlen chipset-re, hogy az rajta is legyen
Tehát a személyes válaszaim:
Egyébként az elektrolit kondit én nem keverném bele a sztoriba -mivel a tárgynál maradva nincs elektrolit kondi, valamint nem hiszem, hogy te tervezél procit az intelnél, ezért a min 200% a procikra nem biztos, hogy igazPersze egy 1GHz-es működő letört kondis N magos procid sincs, mivel arról mélyen hallgatsz
Elhiszem, hogy a szalag mellett sok TV-t látsz - nem én csinálom a TV-ket, de még nem is javítom/analizálom már őket. Ezért jó munkásember csak te lehetsz kettőnk közül
amit mond, abban nem minden kóser - (ha jól tudom ez még nem judeland), tehát a kondi elmozdulása, vagy a valószínüleg nem működik volt a helytelen?
... és folytathatnám, de magam részéről lezárom, elnézést, ha valakit untattam vagy zavartam!
Azért ez a proci, ha tényleg ilyen lesz, akkor nem lesz rossz, mert elég sok maradt benne egy mostani X86-hoz képest ahhoz, hogy még az asztali PC-ben is elég erő maradjon egy irdai gépbe -sőt-, bár a csak sorrendi utasításvégrehajtás nem tudom hogy fog tetszeni a vistának
Kellemes hétévégt mindenkinek: Rammm
-
Rammm
csendes tag
Hát ha azt mondom, hogy napi kb 3000 TV-t látok épp készülni, az ország dél-dunántúli részén, akkor elhiszed, hogy egy még oly "lealacsonyítot" kondi is tud nem kevés galibát okozni ? (fogadjunk, hogy egy 1gHz-es sincs a N magosok között,mert ugye az a mag arra készült = az a specifikációja)
Egyébként az elektrolit kondit én nem keverném bele a sztoriba, mert a kerámia kondi nem veszt az értékéből a használat alatt. Ezért a tervezéskor is sokkal kevésbé méretezik túl, főleg ebben "azutolsófillértismegspórolni" világban.
De mindegy, végülis a reklámoktól agyonégetett agynak teljesen mindegy mi jön ki, csak olcsó legyen, még akár hibás is lehet az sem baj. Simán beveszik újnak a már vagy 5* elsütött "újítást" is.Bocs, hogy szóltam, most megint 5 évig nem szólok
, ti meg faljátok híreket, legyetek okosak, és még csak véletlenül se szóljatok egy elismerő szót sem egy hiba felfedezésekor bárkinek ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest