- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
satee76
aktív tag
Azt azért kétlem, hogy a közeli 6-8 évben, legalábbis a jelenlegi új konzol generációhoz az Intelnek bármi köze is lenne a közeljövőben. természetesen a későbbiekben ez előfordulhat.
De mint írtam az AMD nem egy ligában játszik az Intellel. Szerintem az Intelnek gáz, hogy az elmúlt 4 évben ismét az AMD volt az innovatívabb. Bár ezt a 64-es és a többmagos érában is megtapasztaltuk már.
És ha az Intelnek a rendelkezésére állt már korábban megfelelő IGP, de minek vetné be, ha így is van elég kék akiről egy gyengébb termékkel is le lehet húzni egy kis pénzt? Majd ugyanezeknek a vevőknek egyfajta "újitásként" el lehet adni azt amit egy másik kis cég már 4 éve megvalósított?
Kétlem hogy bármilyen fejlesztés is lenne amiben az AMD előrébb lenne mint a kékek.
Én legalább is ezt gondolom. -
satee76
aktív tag
Azt azért ugye tudod hogy a desktop VGA gpu részesedés folyamatosan csökken, így igazán nem a vetélytárs hiánya, hanem pc gamer társadalom zsugorodása nem készteti az Intelt fejlesztésre játékok szempontjából. A közeljövő játékos társadalma a konzolok birtoklói, és ha jól tudom ott az Intelnek nem sok minden terem.
-
satee76
aktív tag
Szerencsétlenek...aha
Egy olyan iparágban amelyet az Intel 80%-ban birtokol, találtak egy szegmenst amelyet az elmúlt 3-4 évben uralni tudtak. Ezek a szerencsétlenek csináltak olyan APU-t amihez képest a sandy, ivy procik IGP-je vicc kategóriában volt.
Az meg hogy egy óriás cég (Csak kb. 10x annyian dolgoznak az Intelnél, abba meg bele sem merek gondolni mekkora forrástöbblettel rendelkezik az AMD-hez képest) arra fejleszt és annyit amennyit csak akar, nem kell meglepődni. Várható volt.
Meg kéne érteni az Inteles trolloknak is, hogy a két gyártó NEM EGY SÚLYCSOPORT.
Az AMD próbál fennmaradni. Nem ő tehet róla, hogy a piac kétszereplős lett (hangsúlyozom kb 80%-20% arányban) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor Jegelve: torok.adam11
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest