- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
satee76
aktív tag
Azt azért kétlem, hogy a közeli 6-8 évben, legalábbis a jelenlegi új konzol generációhoz az Intelnek bármi köze is lenne a közeljövőben. természetesen a későbbiekben ez előfordulhat.
De mint írtam az AMD nem egy ligában játszik az Intellel. Szerintem az Intelnek gáz, hogy az elmúlt 4 évben ismét az AMD volt az innovatívabb. Bár ezt a 64-es és a többmagos érában is megtapasztaltuk már.
És ha az Intelnek a rendelkezésére állt már korábban megfelelő IGP, de minek vetné be, ha így is van elég kék akiről egy gyengébb termékkel is le lehet húzni egy kis pénzt? Majd ugyanezeknek a vevőknek egyfajta "újitásként" el lehet adni azt amit egy másik kis cég már 4 éve megvalósított?
Kétlem hogy bármilyen fejlesztés is lenne amiben az AMD előrébb lenne mint a kékek.
Én legalább is ezt gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gmail
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest