Új hozzászólás Aktív témák
-
satee76
aktív tag
Azt azért kétlem, hogy a közeli 6-8 évben, legalábbis a jelenlegi új konzol generációhoz az Intelnek bármi köze is lenne a közeljövőben. természetesen a későbbiekben ez előfordulhat.
De mint írtam az AMD nem egy ligában játszik az Intellel. Szerintem az Intelnek gáz, hogy az elmúlt 4 évben ismét az AMD volt az innovatívabb. Bár ezt a 64-es és a többmagos érában is megtapasztaltuk már.
És ha az Intelnek a rendelkezésére állt már korábban megfelelő IGP, de minek vetné be, ha így is van elég kék akiről egy gyengébb termékkel is le lehet húzni egy kis pénzt? Majd ugyanezeknek a vevőknek egyfajta "újitásként" el lehet adni azt amit egy másik kis cég már 4 éve megvalósított?
Kétlem hogy bármilyen fejlesztés is lenne amiben az AMD előrébb lenne mint a kékek.
Én legalább is ezt gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A szaúdiaknál keres újabb befektetőket az Intel
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ GARANCIÁS 13-14 gen intel High End processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- ÚJ GARANCIÁS AM 5 processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3-8100 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest