- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laja333
őstag
válasz
Old FatBoy #158 üzenetére
És te tudod? Megoszthatnád a fórumozókkal.
Nem írtam, hogy leelőzi, fuss neki még egyszer. -
Laja333
őstag
CPU teljesítményben már az Intel sem tud érdemben fejleszteni. Ez 2 generációval később is így lesz. Nem véletlenül fejlesztenek ők is APU-kat gőzerővel. Elég nagy előnyük jön a csíkszélességből, amit viszont jövőre csökkent az AMD. A mostani CPU-k 32 nm-en, az APU-k 28 nm-en készülnek most. A Zen már elv. 14 nm-es lesz. Valamint elhagyják a modulos felépítést. Szerintem beérik az Intelt, ha le nem is előzik.
-
-
Laja333
őstag
Most még igen. Jobban megéri nekem egy Igp nélküli erős CPU, dGPU-val. De ha tényleg bejön az, hogy igp-n lesz majd AI számítás, dGPU-n a grafika, akkor jelenleg csak ez jöhet számításba. Godavarinak nincs elég cpu ereje egy 290x-hez ( a 8350-nek se). Ez az apu meg látszólag elég jól megbírkózi vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest