Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
valaki vett at szemelyesen nemet MM-ben pixelt? mi ennek a menete? -
Tewe013
őstag
válasz
werszomjas #942 üzenetére
A fém lap és a vezeték nélküli töltés biztosan nem fognak összebarátkozni.
-
werszomjas
addikt
Pixel 5 és mágneses autós tartó mennyire barátok a vez. nélküli töltés miatt?
Jól gondolom, hogy ha tok nélkül használnám, nem kéne a telefon hátuljára a fém lapka pluszban?
Tok esetén viszont ha beteszek egy plusz fém lapkát a hátuljához, akkor a vez. nélküli töltéssel lehet probléma?
Használja valaki így?
-
bajonett
tag
"Ezt aztán jól megaszondtad, gratulálok! Többet nem is fűznék hozzá, csak még talán, egy BAVÓ-t"
- a korábbi idézet után ez sem tűnik baráti köszöntőnek, nevető smiley ide vagy oda..
Amúgy nem kötekedésből írtam, nem akarok "neked menni" , csak próbálom megérteni mi a bajod. Az meg hogy nem nekem írtad persze jogos, viszont ez csak egy nyílt fórum, szóval ha úgy érzed hogy cinikus megjegyzéseket kell írnod a forumtársaknak, lehet inkább privátban kéne mert könnyen előfordulhat hogy másnak fogja szúrni a szemét..Bocs az offért
-
voncci
aktív tag
-
werszomjas
addikt
válasz
pattantyu #932 üzenetére
Telekomál van e-sim, de csak előfizetéses csomagra, domino-val nincs.
Kicsi azért használd a google-t. -
bajonett
tag
Eddig nem nagyon figyelgettem az akku statokat, és általában 30-40% körül mindig töltőre kerül a teló, most voltam először úgy hogy nem bsztattam "feleslegesen" csak alap használatra..
Hát ez több mint impresszív (nekem legalábbis) így ez a 3+nap meg 6+ óra sot.
Egyszer volt csak hogy kb másfél nap alatt mentem le 30% alá, akkor meg volt valami 8 és fél óra sot. Durva. Tudtam hogy jók az üzemidők de ez felülmúlta az elvárásaimat rendesen. -
sphe
senior tag
Te nem érted, hogy miről beszélsz és erős alaptalan elvárásokat érzek abból amit írsz. Gondoltál már arra, hogy én nem pontosan úgy cselekszem ahogy az elmédben a múltbeli cselekvéseimről kismozit csináltál? Ugyanis attól mert rákerestem és letöltöttem egy programot a netről, miért kellene könyvjelzőben/papírra felírva/URL-t megjegyezve elmenteni egy olyan appot (pontosabban 10et, mert elsőre nem tudtam melyik lesz a jó) amire még a kislányom is rá bír keresni?
A zseblámpa appnál is, nem releváns szakmai topikba írsz vele, majd képes voltál fél napot várni a válaszra a hozzá nem tartozó topikban - egy mint írtam ki nem probalt alkalmazással kapcsolatban
- hogy van e linkem hozzá (wtf) ahelyett hogy 3 szót beírsz (2x wtf). Mintha a másik egy linktár volna és felírja egy telefon jegyzetbe vagy papírra, vagy a fejedben elképzelve valahogy, hogy mikor milyen linket látogatott. Keresni az én fogalmam szerint alig tudsz mert még mindig nem használtad a Google-t és annyira tele van a fejed a saját gondolataiddal hogy más embert megérteni sem tudsz. Most lehet ezt azért csinálod, hogy elmondhasd magadnak hogy az emberek nem segítenek? Nem tudom, és ez a te gondolati mintád mit miért csinálsz, de hagyd abba, mert ezzel te magad rontasz a helyzeteden abban az értelemben, hogy részemről segítséget ebben a topikban te nem kapsz, legfeljebb trollkodó hozzászólást.
-
sphe
senior tag
válasz
pattantyu #928 üzenetére
Ha érzékeny a szemed a vibrálásra (pwm) és a betekintési szögre, akkor a P4a nem lesz a te világod. A P4a hátulja olyan puhább műanyag-gumi érzés, ettől és a kereksége miatt még vastagabbnak érződik a telefon és kevésbé egykezes. Amúgy meg a hangszóró jobban szól mint a P5, 4G volt nálam és szerintem az egyik legjobban szóló telefon a piacon. Nálam volt mindkettő.
-
pattantyu
tag
Bocs, még annyi csak, hogy a 4A mennyivel rosszabb az 5-nél? Megéri esetleg azt venni, ha az alzanál az van?
-
pattantyu
tag
Illetve még egy kérdés. Dual sim kéne, mivel két kártyám van. Van ebből nem e-sim-es is, ugye? Köszi
-
pattantyu
tag
Köszi a hosszas leírást. A mérete amúgy tökéletes. Az ára kicsit sok, de a másik jelölt s20 fe se olcsóbb.
Már csak az a kérdés, hogy honnan lehet megvenni gyorsan, normális áron. Ráér jövőre. Vajon akkor lemegyek kicsit az ára?
A 2 év gari hova szól egy angol, német rendelésnél?
-
K82
őstag
válasz
pattantyu #921 üzenetére
Kamera:
ne zavarjon az a 3-4 éves kamerarendszer, az idei iPhone-okban is ugyanaz a fő kamera szenzor mint a korábbi években (kivéve a Pro Max-ban, de meg lehet nézni az mibe kerül...). Lehet h más gyártó belerakja a jobban hangzó, "divatosabb", 48/64/108 megapixeles, x:1 pixel binning-es hatalmas méretű lapkáját, de nem ér sokat ha a képfeldolgozó algoritmus mellette nem olyan képességű. Adott esetben lehet h jobb képet fog csinálni más telefon automata módban, ha kézileg belebabrálsz akkor még nagyobb az esély rá. Viszont arra nem lesz képes, amire a Pixelek (gcam portos telefonok nagy része): szinte minden körülmények között normális képet csinálni.
Tavaly tettem egy kitérőt iPhone vonalon, ott is kiemelik a kamerás képességeket. Hát, évekig nem láttam kiégett eget és tök sötét árnyékot (Nexus 5X, Pixel 2XL/3/4XL telefonokon legalábbis nem nagyon), de az i11-nél ismét előjött. Pedig mennyire szeretik h kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt... Hát nem. Videóban nincs párja ezt elismerem, de a point'n'shoot fotókban azért vannak bajok. Most is meg lehet nézni a fotós teszteket, egyáltalán nem szerepel rosszul a P5, sok esetben az i12-nél is jobb akár. -
*RLaci*
addikt
válasz
pattantyu #921 üzenetére
1. Tényleg léphettek volna ebben előre már, reméljük jövőre megteszik. Ettől függetlenül oda teheted bármelyik konkurens mellé, nem fogsz csalódni sőt, point & shotban egyedül az almák a fő versenytársak.
2. Ez tényleg nem a legjobb, maradhattak volna a 4a/4a5g féle megoldásnál. Azért használható.
3. Mihez gyenge? A legújabb játékok is futnak rajta, max. egy 855/865-höz képest valamivel lassabban tölti be őket(úgy 3 mp-el). Hétköznapi használatban soha nem akad, nem dadog, nem gondolkozik, teszi a dolgát. Összehasonlíthatatlanul stabilabb a rendszer mint bármelyik bloatwerrel teli fosott konkurenciánál.
4. Akkuidő állandó 90-Hz-en nálam normál használattal (nem játszom, játékon kívül van benne minden) 2 nap/5-6 óra sot.
5. Itthon nem kapható, már az Alzánál sincs. Kintről Amazon, Store, MM. Ide csak az Amazon szállít, a másik kettőhöz kell kinti ismerős vagy csomagküldő cég. Pl. Forward2me, Árva trans. Ezekre mindre 2 év gari van. -
pattantyu
tag
Sziasztok!
Olvasgattam itt is, meg néztem sok-sok tesztet. Nagyon tetszik, de...
Ami nekem nagyon nehezen lenyelhető a telefonnal kapcsolatban, az három dolog.
1. Kamera: a régi 3-4 éves kamerarendszer van benne. Miért nem tud a google egy picit lépést tartani a társakkal ebben? Jó, de nem azért inkább szoftverrel oldják meg, amit mások hardware-rel.
2. Előlap alatti hangszórók. Ahogy látom nem a legjobb ötlet...
3. Gyenge proci. A mostani s9+-omnál egy picit jobb.
A aksiidő még kérdés, azt nem tudom pontosan.
Ezekről írnátok egy picit a tapasztalat alapján?
Illetve megmondanátok, hogy honnan lehet megvenni úgy, hogy legyen garancia rá?
Köszi előre is!
-
sphe
senior tag
Gratulálok a telefonhoz!
Mindkét kérdésre inkább "Android alkalmazások" topicban jobban kapsz választ. Google keresés "Android torch buttons" kifejezésre a torchine appot dobta be.
ghiottone: hát igen. Azzal csaltak sokan hogy nem kapták meg a PO boxba vagy warehouse-ba feladott csomagot. Eladó elektronikusan azt látja hogy kézbesítették, és a "vevő" meg állítja, hogy nem ő írt alá semmit átvételkor és nincs nála. Az eBay kimondottan vevő párti egy vita esetén, ezzel visszaéltek már túl sokszor.
-
voncci
aktív tag
Jöttem is kérdezni
Két kérdésem lenne!
Az egyik, hogy régebbről egy Note 10 pluszból maradt egy AKG-s fülesem. Na most az a gondom, hogy lehúztam már vagy 5 zenelejátszót, de nem tudom vezérelni a gombbal a lejátszót, azaz a hangerőt igen, de számok közt léptetni nem tudok csak megállítja vagy elinditja a zenét . Tudnátok ajánlani olya lejátszót amivel működik, vagy elég csak valahol valamit beállítani???A másik kérdés, az az lenne, hogy be tudom valahol állítani, hogy lezárt képernyőnél valamelyik gombbal tudjam bekapcsolni a zseblámpát???
Köszönöm szépen előre is segítséget -
voncci
aktív tag
Sziasztok!
Meg jött a telefon nekem is. Ennyire pozitív meglepetése nem számítottam a telefonnal kapcsolatban. Mindenkinek csak es csakis ajánlani tudim.Aki gondolkodik a megvételén az egy percet se gondolkozzon. Én eddigi csak felső kategóriás telefonokat használtam és kicsit féltem, hogy milyen lesz a gyengébb processzor,de erre álmomban sem mertem volna gondolni, hogy ilyen simán gondolkodás nélkül történik mindenElső Pixelem és csak bánni tudom,hogy eddigi még nem volt. Majd biztosan jövő kérdezni,de eddigi sokk van,de nagyon
Az egyik legjobban tetsző telefon az életemben, pedig már volt egynéhány. Elég talán,ha azt mondom, hogy egy2110 Nokiaval kezdtem
-
*RLaci*
addikt
válasz
werszomjas #907 üzenetére
Igen, nekik kell vissza küld, de csak Angliai címről fogadják be.
-
*RLaci*
addikt
válasz
Enyém UK Storeos, 2 simes.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Elvileg az esim miatt dual simesnek kellene lennie. Lehet szolgáltatói példányok és nem tudnak biztosat, de a Pixelek dobozán ha jól emlékszem 2 IMEI-nek kell lennie.
-
ghiottone
nagyúr
Most, tanulva a 2 héttel korábbi 4a 5G esetéből a fizetés előtt írtam az eladónak és jeleztem, hogy ne aggódjon, már több telefont vettem a német ebayről, de legutóbb lehetséges csalásnak jelezte a címet. Erre a support csípőből írta az eladónak, hogy törölje a rendelést. Az eladó most a banki átutalást kérdezte, azt viszont nem választom mert nem érné meg. Annyit csináltam még, hogy az elsődleges paypal címet átraktam a mailboxosra, mert ha ez most probléma akkor később is az lesz - bár az elmúlt években összesen 30 rendelésem volt már a mailboxon keresztül ebayről és eddig nem volt gond...
-
werszomjas
addikt
Sziasztok,
Ha UK Google Store-ból veszek Pixel-t, annak a garija hogyan intézhető?
Vissza kell postáznom angliába a google-nak saját költségen?Pixel 5-ből nem mindegyik dual sim-es? (1 fizikai slot + 1 esim)? Mert ebay-en sok helyen odaírják, hogy single sim
-
ghiottone
nagyúr
Srácok szívat a német ebay. A mailboxde címére, amit használok túl sok árút rendelhettek meg az utóbbi időben és legutóbb is majdnem megszívtam a bontatlan 4a 5G-vel, de most meg konkrétan törölte a zöld Pixel 5-ös rendelésemet az eladó mivel az ebay support nem ajánlotta, hogy feladja nekem a rendelését.
-
h.robert
csendes tag
A Pixel 4a 5G-nek hogy szól a hangszórója (zenehallgatáskor)? Szépen szól vagy esetleg doboz hangú, stb?
-
kukacfej
tag
Mennyi a jó ár euróban egy 5-re?
Inkább azt venném
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 5G-generációba léptek a Pixel mobilok, viszont az XL ezúttal kimaradt. Sok szempontból fejlődött a széria, és egy gáláns ajándék ismeretében az árazás is elfogadható lett.
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest