- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
Én most csak arra reagálnék, amit nekem írtál:
A liberális kormányok szerintem nem nevelik a népet abban az értelmeben, hogy nem irányítják őket egy ideál felé. Szabad választást adnak a népnek, mindenki egyénileg eldönheti, hogy kékhajú genderfluid femináci, vagy templombajáró hetero abortuszellenes paramilitáris szuperhím, vagy valami értelmes a kettő között legyen. Nem erőlteti rám a saját elképzelését. Azt mondja, hogy figyelj öregem, tényleg csinálj amit akarsz, amíg másokat ezzel nem zavarsz. Nyilván vannak túlkapások, és kilengések, mint minden társadalmi berendezkedésben.
Számomra a katonai kiképzés, cserkészkedés stb, ezek akkor elfogadhatóak, ha ezek lehetőségek, és nem kötelességek.
Engem jelenleg nem fűt a haza szeretete. A mostani kormány amelyet az állampolgárok igenis megválasztottak harmadjára is, tökéletesen tükrözi a honfitársaim 50%át. Nem akarom őket megvédeni. Nem tartom őket magaménak, és magamat sem tartom közéjük valónak. Rosszul vagyok tőlük. És nekem ne jöjjön senki azzal, hogy félrevezetik szegény magyarokat a csúnya fideszes médiumok. Lóf@szt. A magyarok hatalmas része igenis szeret ebben a posványban dagonyázni. Ahol az újságírókat konkrétan kitiltják a parlamentből, és a sok idióta még tapsol is hozzá.
Én városi patkány vagyok, nekem maga a föld sem jelent túl sokat, hogy most a Kárpátok bércein egy szál géppuskával Wass Albertkedjek, és védjem a mittudomén milyen földet. Lehet, hogy mások szemében én emiatt rossz ember vagyok, vállalom.A számomra fontos magyar értékek, mint pl a tudomány és oktatás (Nobel-díjasok, Erdős Pál, a rengeteg találmány stb) a multikulturalizmus, többnyelvűség, kelet-nyugat kapuja ilyesmik, nem fontosak a magyaroknak. Egy olyan ország, ahol Semmelweis Ignác dolgozott, képtelen rendben tartani a kórházakat. Szánalom. Van helyette Kövér meg Németh, meg a többi futóbolond. Védje a halál meg Magyar Légió, gyíkok én leléptem. -
oszi666
őstag
válasz
cskamacska #254 üzenetére
A cserkészes dologban 100%ban igazad van. Promozni kéne mint választási lehetőséget, nem pedig ráerőltetni a népre.
-
oszi666
őstag
Ez tisztára olyan mint amikor Civ6-ban government formot választok
hogy akkor most legyek oligarchy mert +4 damage
Az én családomba csak senki ne akarjon belenevelni semmit. Jóég, és akkor még a konzervatívok akik minden baromságot akarnak belémnevelni, még hőbörögnek hogy a coca cola miatt lesz meleg a gyerek mert a két ölelkező hipszter beléjük neveli.
Ha oktatás meg ilyesmi, abban látnék egyedül rációt, hogy valami minitúlélő tanfolyamra vigyék el a purdékat minden nyáron, vagy ilyesmi.
Csúcs -
oszi666
őstag
Full igazad van, ezt a sorkatona dolgot a vén foteltábornok nyugdíjas fószerek szeretik kifejezetten tolni. Hát az én f@szommal meg ne verjék a csalánt.
Főleg most hogy az országgyűlés vénemberekkel van tele, nagy a szájuk hogy legyen sorkatonaság meg háború. A kölykeik meg gondolom egy svájci síparadicsomban kibekkelnék a hejehuját. -
oszi666
őstag
Annyira előttem van, ahogy 50 évvel ezelőtt valaki ugyanezt a szöveget nyomja, hogy ez az elkorcsosult világ... bírom, én 30 körül vagyok, és már az én korosztályom is mondogatja, hogy bah, hát mi gimisen ENNYIRE nem voltunk korcsok/bunkók/hülyék/tiszteletlenek/haszontalanok. Lóf@szt nem, ugyanúgy sutyiban cigiztünk meg ittunk, mióta világ a világ.
Ez valamiért X év felett bekattan embereknek, hogy ők mennyivel sokkal jobbak voltak fiatalon, és milyen trágyadomb a világ jelenleg régen minden jobb volt. Ez a tavaly ekkora halat fogtam:
|-----------------------------------------------------------| ahol egy |-| 10 centinek felel meg kategória. Jah, csak senki nem látta, csak a haverod.
Még mindig nem hallottam semmi értelmeset a sorkatonaságról. Szakmát ad jah, meg tartást, meg megtanulsz összedolgozni másokkal. Mert egyetemen nem ez van? -
oszi666
őstag
várom, hogy mikor lép szintet az emancipáció, és listázzák a hadrafogható nőket is. Ideje lenne. Ha az izraeli hölgyek képesek rá, Zrínyi Ilona honfitársnői is alkalmasak lennének
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Ford topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Léghűtés topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest