- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
robyeger
addikt
a WHQL minősítésű AMD driverekkel nem szokott probléma lenni, ha naprakész windows-ra tesszük fel. Ez esetben az a poén, hogy lényegében nem is írják, a amd weboldalán, hogy a chipset driver win8.1-et is támogatja, csak a vga driver-nél. A logika azt diktálná, hogy manapság evidens a 8.1-es támogatotság, hiszen kb. 1év múlva lőttek a win8.0-nak, nem fogja tovább támogatni a microsoft. A raid drivert nem néztem személyesen, de a release dátumokból látszik, hogy szorgalmasabban támogatják, hiszen ott nincs szabványos microsoft driver, ami helyetesíthetné... (win7 alatt amúgy gond nélkül működik az a driver amiről beszélünk, meg 8.0 alatt sincs gond)
-
Valdez
őstag
Én se mostanában néztem az igaz, jó fél éve talán vagy nem is tudom mikor vettem az ssd-met, akkoriban követtem figyelemmel, de ha jól csal az emlékezetem ott is a gyártói drivereket ajánlgatták a szakik
De végülis mindenki azt használja szerintem ami neki bevált, én egyikkel sem vettem észre komolyabb problémákat szerencsére. -
tény, h egy általános BSOD az nagyobb gond - volna
sajnos próbáltam én már mindenféle 44-48khz, 16-24bit beállítást a kimenetre (tv ezeket tudja), de semmi nem segített
csináltam már azt is, hogy CSAK a display drivernek hagytam bent a pipát, minden más maradt a régi - működő - driverben levő, amikor az install fut, elmegy a kép 1-1 másodpercre és azonnal elkezdődik a finom pattogó hang (miközben amugy csend lenne) - tehát pl játék közben, amikor van hang vagy szól zene, nem pattodtehát tuti a display driverben van elromolva valami.
-
Reggie0
félisten
Nem azt mondom, hogy nincs javulas, de tulzas azt allitani, hogy az AMD kevesebb bugot termelne, mint a sajat teruleten barmelyik jatek gyartoja.
De ennek oromere, ma letesztelem, hogy az uj driverben meg megvan-e az ADL hiba, amitol elfagy az egesz gep 290-es kartya hasznalata eseten.
-
a hdmi hang hibát a display-driver(!) okozza, felesleges elbagatellizálni (mert mondjuk téged nem érint)
tehát hiába nem frissíted a hdmi drivert vagy állsz vissza régebbire, nem segít/számít semmit, a pattogás pont ugyan ugy jelen van a hdmi/audio driver verziószámától függetlenül (de a display driver verziójától FÜGGŐEN)
feltételezem, ez a végleges, whql driver még azon béták előttről származik, ahol a hiba végre valóban javításra került (és nem csak beírták a changelogba, miközben nem javították)
és igen, a hulladvány net framework csak egy állandó hibaforrás, átkozom a napot, amikor az amd átállt rá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest