- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olajka02
aktív tag
-
Olajka02
aktív tag
Tud nekem valaki abban segíteni, hogy mi a teendő a következő esetben.
Telepíteném (frissíteném az új drivert), miután elindítottam a telepítőt és minden sikeresen lezajlott, újraindítom a gépet, és a catalyst (mikor megnyitom) azt írja: a jelenlegi szoftvercsomag 13.9
Na akkor újra...
Elindítom a telepítőt, leszedem vel a catalyst-ot, majd ismét elindítom és telepítés (gondolom a 13.12-őt, mivel az van letöltve).
Minden rendben zajlik, a telepítés sikeres.
Gép újraindít.
Catalyst megnyit.
Jelenlegi szoftvercsomag 13.9MI a kénköves kékeres fa**ért nem akar felmenni a 13.12-es verzió?
-
Olajka02
aktív tag
válasz
banhammer #29 üzenetére
Persze. Ez nyílván való, hogy nem így van (200 fps).
De a driverek nem egyszerre jönnek ki és ezért a fej-fej melletti versengés (hol az egyik, hol a másik az erősebb) kialakulhat az ilyen pici teljesítménykülömbség mellet, mint amiről írtam (2%).
Én inkább az sapphire vonalat követem figyelemmel, de a teljesítményjavulás egy kártyánál számottevő a driverek fejlősésvel. Akár 10-20% közötti is. Persze ez sokszor nem egy driver feltelepítésével mérhető, hanem mondjuk 1/2-3/4 évet felölelő driverek kiadásával és azok csiszolgatásával és egymásra épülésével.
(lásd 7970 első teszt és az r9 290-es tesztben a 7970-re vonatkozó adatok.... eléggé jelentős a teljesítménynövekedés) -
Olajka02
aktív tag
Akkor ezzel a driverrel az R9 290X ismét a leggyorsabb egy GPU-s videókártya.
Vagy nem? Mert ha jól emlékszem a két kártya között (780 Ti) nem volt nagy teljesítménykülömbség a legutóbbi tesztben (2%).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest