Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
Nekem meg az a tapasztalatom, hogy amióta az AMD átállt erre a több hónapos frissítési ciklusra, jelentősen kevesebb a bug.
Elég csak ezeket a topikokat megnézni. Ameddig havi frissítési ciklus volt, addig egy ilyen topik sokszor egy-két hétig is élt, és mást sem lehetett olvasni, csak "BSOD" "Nekem is!" "Mekkora sz@r!" "Nekem megy rendesen!....Nem, elkiabáltam" "Fos" "Az AMD kapja be" "nVidiánál nincs ilyen" stbstbstbstbstbstbstbstbstb.
Mostanában meg a topik életciklusa csak pár nap, és a hibák száma érezhetően kevesebb. Ami hiba meg van, az sokszor nem a VGA illesztővel kapcsolatos, hanem HDMI hang, fosNET framemicsoda, meg azokkal a vackokkal, amelyeket nem szoktam telepítéskor bepipálni.
Amúgy ha valaki emlékszik rá, azért álltak át a többhavi frissítésre, mert az AMD belátta, hogy az erőltetett havi frissítést ilyen komplex drivereknél már nem érdemes megcsinálni, mert egyrészt a kapkodás hibát szül, másrészt meg teljesen felesleges havonta drivert kiadni.
-
Peter13
senior tag
Namost erre majdnem mondtam csípőből én is valamit, de inkább nem...hagy fogalmazzak úgy: nekem nem ez a tapasztalatom
(most 7850 van, előtte 5850, előtte 6870, igen a sorrend nem tévedés, előtte 4850, előtte 3850, előtte NV 7900GS amit egyébként imádtam: ez így felöleli az utóbbi 6-8 évet, szóval úgy érzem nekem is megalapozott a véleményem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA RTX 3060 TI
- Subaru topik
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest