- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
Akkor én le vagyok maradva, mert amikor utoljára jártam az SSD topikban, kb. 2 éve, akkor még az MSAHCI volt a leggyorsabb.
Az AMD Ahci -vel az volt a gondom, hogy ha az egyik HDD 100% körül ment, akkor a többi meghajtó - az SSD is - befagyott. Miután visszapakoltam az MSAHCI -t, a fenti hiba megszűnte mellett a boot idő is 20% -ot (!) javult. Intel AHCI -vel meg azt tapasztaltam, hogy a HDD -k lettek érezhetően lassabbak.
Azóta nem szórakozom velük
(#94) Peti1111: Mi a bugcheck kód?
-
Colos1
őstag
Valóban
Egyszer olvastam így, nem is gondolkodtam el rajta, hogy baromság
Az, hogy melyik driver jó, sok mindentől függ. A chipset saját driverei többnyire csak szolgáltatásban tudnak többet, és mivel ezek kernel módúak, nagy az esélye, hogy galibát okoznak.
Én idáig mindig azt tapasztaltam AHCI esetén, hogy a chipset saját drivere lassabb, mint a Win7 -é. Ezt tapasztaltam AMD -nél is, meg Intelnél is.
-
Valószínűleg a DICE úgysem fog elkészülni vele, és ha jól tudom, akkor az API-t a fejlesztőknek kell implementálni, ergo a mostani driverekkel is működne. (ebben nem vagyok biztos)
A teljesítmény növekedés viszont szép a kimért játékoknál. Gondolom Tahiti-vel történt a teszt.
Valdez (3): 0-24-ben. Gyakorlatilag karácsonyra nem mehetnek haza a programozók. Megpróbáltam bejutni a DICE-hez, hogy csináljak velük egy interjút, és az EA-től felhívtak, hogy le vannak maradva mint a borravaló, ergo nem ez a legjobb időpont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED monitor topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Íme az új Android Auto!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest