- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
O_L_I
őstag
Nekem amíóta HDMI-n küldöm a hangot az erősítőre már volt 5830, 6950, 7870 (lehet hogy már a 4850-nél is megvolt az erősítő de arra nem emlékszem biztosan).
Mindig minden drivert a release napján felrakok de még soha semmilyen gondot nem tapasztaltam a HDMI-n keresztüli hang továbbítással. -
Colos1
őstag
Nem azt mondtam, hogy abszolúte nincsen bug, hanem azt, hogy sokkal kevesebb van.
És hidd el, pl. a hang pattogás több embert nem érint, mint amennyit érint. (Pláne, hogy sokan nem használják HDMI -n a hangot.) Régebben ez fordítva volt, a hibák a felhasználók nagyobb részét érintették.
Eszem ágában sincs elbagatellizálni, a hiba az hiba
Azonban pl. egy olyan BSOD –t, amit akkor kapsz, amikor a VGA kikapcsolja a monitort, vagy egy TDR hibát ne hasonlítsunk össze azzal, hogy pattog a hang.
(Beállítással nem lehet megoldani? Pl. mintavételi frekvencia, és bitmélység állításával a vezérlőpultban? A pattogás ASIO esetén akkor fordul elő, ha alacsony a késleltetés és szakadozik a streamfolyam, szerintem itt is hasonló lehet. De nem akarok beleokoskodni úgy, hogy soha nem használtam HDMI -n hangot, csak tippelgetek.)(#70) Reggie0: Ha nem a BF4 kapcsán jött volna ez a téma szóba, akkor szerintem mindenki igazat adna neked.
Nekem megvan a BF4, és hidd el, hogy ezt bugokban semmi, és senki nem tudja überelni!!! Még akkor sem, ha az AMD régi driver fejlesztő csapatai összeülnének a Samsung KIES alkalmazás fejlesztőivel, és tanácsot kérnének Microsoft szakmérnökeitől, akik bevonnának pár régi Symbian fejlesztőt is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest